ianachim Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 daca de 1 DEC nu mi am falfait nimic ... m am gandit sa recuperez maine daca vremea arata ca azi.... ADICA NU NINGE... care ai manusi de iarna si protectie termica la ouaaa????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 stai linistit, te gaseste moartea pe drum, este frig si umed, am facut astazi cativa km si inca simt raceala in genunchi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 daca de 1 DEC nu mi am falfait nimic ... m am gandit sa recuperez maine daca vremea arata ca azi.... ADICA NU NINGE... care ai manusi de iarna si protectie termica la ouaaa????? OK. Esti nebun. Sunt curios cu care iesi? cu nakid'u? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenn21 Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 (editat) eu zic sa stai pe poponeata ta pana in martie daca nu vrei sa ai probleme!!! Editat Decembrie 3, 2013 de eugenn21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 @ megamotoreta acum depinde si ce echipament ai folosit , ce ai avut pe sub echipament, ce fel de motocicleta ai condus, ce protectie avea la vand, ce "optiuni" si cu ce viteza ai rulat @ Ianachim te rog pune ceva poze din arhiva ta personala de acum cativa ani de zile cand la o tura aveati gheata pe motoare ) ca sa linistesti baietzii ....sa nu mai fie asa de grijulii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 daca de 1 DEC nu mi am falfait nimic ... m am gandit sa recuperez maine daca vremea arata ca azi.... ADICA NU NINGE... care ai manusi de iarna si protectie termica la ouaaa????? Pe cheia sigur o sa fie asfaltul umed iar curbele o sa se transforme din placere in cosmar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 3, 2013 Autor Share Postat Decembrie 3, 2013 Pe cheia sigur o sa fie asfaltul umed iar curbele o sa se transforme din placere in cosmar. pai .... atunci dam o fuga pana la sibiu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Ianachime, nu te iubesc io cine stie ce, dar mi-ar parea rau sa aud ca te-ai tavalit prin Teleajen... Mare grija pe curbe. Ieri am scapat ca prin minune dintr-un inceput foarte promitator de hi-side. Si asta intr-un viraj la 90 de grade in Bucale, pe uscat. Nu se lipesc gumele de asfaltu' de 4-5 grade neam! Daca ai chef de dardaiala, du-te undeva mai...linie dreapta. Stiu, e aiurea, dar la ce arata calendaru, nu-i o rusine. In plus nu uita ca "polul ploii" in Romania e ...la Cheia. pai .... atunci dam o fuga pana la sibiu???? Am inteles, daca nu e Cheia, sa fie Dealu' Negru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Sau Valea Prahovei Problema e ca in multe locuri, la umbra e polei deja chiar si ziua. Si te fura urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 3, 2013 Autor Share Postat Decembrie 3, 2013 bai voi vreti sa manac la veliko se pare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Am fost eu sambata f aproape de Cheia. Multe portiuni umede, dapasiri din parti...nu eram nici echipat de sezon rece, cauciuc spate praf...merge de o plimbare daca ai ce calari pt vremea asta si echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 mai degraba... da o fuga la bulgari sau la cherhana... daca cumva ajungi la BV da un semn...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 3, 2013 Autor Share Postat Decembrie 3, 2013 Am fost eu sambata f aproape de Cheia. Multe portiuni umede, dapasiri din parti...nu eram nici echipat de sezon rece, cauciuc spate praf...merge de o plimbare daca ai ce calari pt vremea asta si echipament. multam man dinspre bv sau spre bv??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 De la Valeni spre Bv. Dar am vazut ca weekendul asta o sa avem ceva ninsori, mai ales cum este Bv-ul nu se stie daca se va putea merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 prefer oricand o tura pe forum, mai ales cand sunt temperaturi din astea scazute.. care se baga? plecarea de pe topicul de Fun, la 11:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 pai ... pana la urma ai mai plecat ? sau doar te-ai incalzit cu gandul ca pleci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 7, 2013 Autor Share Postat Decembrie 7, 2013 N'AI CU CINE FRATE...N'AI CU CINE!!!!! vreai sa vii sa ma cauti....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate