Sari la conținut

Primul accident


krime777
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 82
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vizitator little wayne

Little wayne, ce-i cu tine azi?

Astept sa vad poze cu tine pe dealu negru la prima ninsoare.Poate pui si genuchiul jos sa faci o aroganta

 

Realistic vorbind,mai putine povesti pescaresti/vanatoresti

 

ba io o am mai mare.

scuteru meu e mai mic...da' compensez din plin pe partea ailalta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Astept sa vad poze cu tine pe dealu negru la prima ninsoare.Poate pui si genuchiul jos sa faci o aroganta

 

Realistic vorbind,mai putine povesti pescaresti/vanatoresti

 

scuteru meu e mai mic...da' compensez din plin pe partea ailalta

 

Se pare ca little wayne nu este in cele mai bune toane astazi . Balazsfi este din participantii de la Bikes on Ice , festival la care nu se incumeta prea multi sa vina cu motocicleta si a traversat jumatate de tara ptr asta . Cred ca v-ati aprins prea tare si sunt sigur ca la mijloc este o neintelegere . O seara placuta :)

 

P.S :

Editat de Arthur TM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator little wayne

Si eu pot sa merg lejer cu scuterul...pe lapovita,pana in grecia.Nu doar romanistan

Am spus doar ca nu e mare inginerie sa mergi cu scuterul pe un asfalt acoperit de lapovita unde cauciucurile nu pierd contactul cu asfaltul,iar riscul e inexistent daca nu fortezi.Oricine,dar ablosut orcine poate sa faca asta

Eu am mers 80km cand ningea abundent.In 2008 pe 1 dec am fost la un pas sa dau peste o femeie care traversa regulamentar pe zebra in Otopeni.Pur si simplu scuterul se ducea sanie la franare pe soseaua plina de mazga.A facut femeia cale intoarsa catre bordura cand a vazut ca ma indreptam in lateral catre ea

Am facut multe tampenii si am experimentat toate conditiile de deplasare cu scuterul pana sa cumpar motorul.Vorbesc din experienta,nu ma laud

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Recuperarea va fi cea mai grea, trebuie vointa de fier, si multa ambitie. Eu am avut stinga in ghips, sub cot, fara interventie chirurgicala, stat 45 zile in ghips, la 4 ani de atunci, stinga nu e la fel de puternica ca dreapta, e diferenta, si am tras , si trag la greu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:(

 

Meh stai chill eu m-am trezit cu ceva titan si fro' 11 surubele 8 intr-unu respectiv stangul, 3 in dreptul !

Dar totusi la viteza asa mica? hmmm ma gandesc ca de la greutate....

 

Multa sanatate

 

Asa e, trebuia s-o iernez, dar m-a mancat

Da, damage maxim pentru conditiile alea

Numarul a fost ales

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Continuarea aventurii (dupa o luna cu ghips peste cot) - cu ghips sub cot:

Anul trecut am avut parte de aceea si operatie cativa cm mai jos de la locul in care este pozitionata fractura ta si la fi o luna distanta de la operatie m-am urcat pe moto si am dat o tura pana la Lehliu la intlnirea Choppers Academy. Nu pot spune ca a fost confortabil sau ca curbele pe partea dreapta erau o placere dar am inceput sa mi folosesc bratul zilnic si asta fara nicio recuperare.

Parerea mea e ca pana la inceputul sezonului durerile vor dispare dar te vor incomoda atata timp cat tija aceea va sta in mana. Incerca pt inceput sa te joci cat mai des cu degetele si cum durerile incep sa dispara foloseste mingi antistres pentru refacerea musculaturii.

 

Din radiografie reiese ca medicii si-au facut treaba ca la carte. Multa bafta in privinta recuperarii si atata timp cat iti vei putea folosi incheietura mainii fara sa depui eforturi, nu vei avea pe viitor prbl in urma acestei rupturi.

Editat de ZaiR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dude, c'mon...doar nu i-au facut satenii trepanatii si oblojeli. a fost operat de specialisti si tot de la specialisti a primit si sfaturi in privinta conduitei si a recuperarii, nu crezi? daca te ia cineva repede, nici nu stii ce oase-s alea, ce rost are sa aprobi sau sa dezaprobi calitatea actului medical folosind bruma de cunostinte medicale si de procedura? recuperarea postoperatorie poate diferi de la caz la caz desi, aparent, afectiunile-s identice. sunt posibilele complicatii (afectiuni ale musculaturii, tendoanelor si inervatiei in zona) care pot necesita diferite metode de recuperare, interventii ulterioare, etc. plus ca pare si articulatia implicata, lucru care complica situatia de obicei...this is not diy shit, d-aia oamenii care se ocupa fac cate 6 ani de facultate si specializari ulterioare si d-aia opinia forumului nu ar trebui sa insemne nimic si nici nu e oportun sa fie exprimata.

recuperare reusita krime (dupa indicatiile medicului)!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am scris / insinuat nicaieri ca omul sa nu urmeze sfaturile medicului, m-a mirat faptul ca inca poarta acea atela care cu cat o tine mai mult cu atat poate sa i atrofieze masa musculara si ii va fi mai greu in privinta recuperarii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am avut o simpla fisura pe la cot (mica de tot, un medic nici nu a fost in stare s-o repereze pe radiografii) si trebuia sa tin o atela gipsata (care-mi tinea si mana intr-o pozitie anume) o saptamana-n cap. dupa cinci zile, eu ma simteam recuperat complet si am scos-o. nu au fost probleme de niciun fel, insa la controlul saptamanal, cand trebuia sa-mi scoata si atela, mi-a zis medicul ca am facut cea mai mare prostie posibila si ca existau riscuri sa dezvolt probleme mari in articulatie. ca nu s-a intamplat asa, a fost o chestie conjuncturala (dimensiunea fisurii si "raspunsul'' bun al osului), adica un fel de noroc. deci nu cred ca merita riscul sa te abati de capul tau de la ce-ti zic aia. prima data sa se sudeze bine, iti fac aia control si ti-o scot ei cand decid ca e de scos, apoi recuperezi. ideea e sa fie corect, nu conteaza cat de greu sau lent se petrece totul ;)

pe de alta parte, sunt unii doctori batuti in cap...am un prieten patit...nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna sa pici pe mana unuia de genul, mai ales daca ai probleme grave (ca prietenul ala al meu).

bafta la recuperare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai vazut prea multe filme cu interventii in spitale finalizate cu bine. In realitate, medicii de la noi se inseala de foarte multe ori. Ca ai scos mai repede imobilizarea, foarte bine ai facut, daca tu simti ca nu te mai doare, e cazul sa incepi miscarile, usor-usor, si cresti zilnic forta. Am un prieten, care-si rupe aproape anual cite un os, deja e expert in recuperari, incepe miscarile la 2 saptamini, medicii ii zic 45zile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cu medicii, cel putin destul de multi dintre ei, cam asa sta treaba din pacate. pe prietenul asta al meu l-au nenorocit mai tare, bagandu-i o tija mai lunga prin femur, care a inceput sa sape si in genunchi si sa-i departeze si fractura din capul soldului. merge saracul ca un pinguin si acum, dupa 3 ani de la accident. oribil...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

post-69545-0-71589100-1369254520_thumb.jpg

 

Meh, eu dupa vreo 9 luni merg ok, putin a pinguin cum spune cineva mai sus, insa mai am de recuperat si revin la normal cica :D

 

P.s. am avut ambele picioare facute varza, stangu dupa cum se vede iar la dreptul femurul rupt ca un bats....

post-69545-0-35992300-1389790980_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

iti aduc aminte ca mizerie forumistra este a celor ce jignesc nefondat alti useri, nu stiu sa scrie corect sau aduc pareri neargumentate. Adu un post in care eu am facut acest lucru si apoi mai discutam luand in comparatie postarile tale.

 

Si ca sa spargem gheata incep eu, recunosti acest post?

 

bv ! va simtiti cu musca pe casca shocaricilor! asa va trebuie, sper sa aud de voi pe viitor cum va plangeti ca altii sunt de vina conservari nenorocitii etc..copiii tampiti cu putza mica ce vor motor doar sa castige ceva respect..scz eu cam asa vad treaba! au ramas cu gura cascata candva la scara blocului cand a aterizat o motocicleta adevarata langa ei si proprietarul razand le-a spus'; ce te uiti asa bha ca la ozn-uri?? asta vreau cand ma fac mare ,si-a propus mucosul injurand printre dinti hahahahaaa! normal ca tipul de pe motor pleca la plimbare cu sora sa sa i-o puna..hahahahahaaa!! l mwuke_higkcaca, vrajitorul_dingaoz, bandit_varza_roller..si altii care si-au rupt gatu' si se recunosc va doresc sa auzim si de voi pe la rubrica aia..hahahaa! stiti voi care..o visati morcovarilor

Editat de ZaiR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...