atas Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 aici se pot viziona rezumatele etapelor Feed:Raliu Dakar Channel Name:FEED_1 Provider:Net 1 Channel Data:11521 H,sr.4443,3/4 Typ:4.2.0 DVB-S2 FTA{720x576/4:3} Sat Name:Hispasat 1D/1E Pos:30 W Date: 11.01.2014 Time: 20:48 ----------------------------------------------- 11162 H 6666 3/4 S2 qpsk---10E 11189 H 6666 3/4 S2 qpsk---10E E bine de stiu ca feedurile de pe 30w incep sa transmita cam de la 19:30 ora Ro si tin pana la orele 00:00 succes si vizionare placuta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Nu inteleg cum tre' sa fac sa vad rezumatele alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 (editat) eu zic ca maeter Coma a castigat raliul in ziua 5 cand a pus un avantaj de aproape o ora in fata competitorilor. acum trebuie doar sa ii lase pe disperati in fata sa ii deschida drumul si el sa mearga relax in spate doar sa isi verifice navigatia. poate sa piarda cateva minute in fiecare zi fara sa riste sa isi rupa capu' mergand in deschidere. e mult mai relaxata treaba cand urmaresti pe cineva decat atunci cand esti urmarit prin vara o sa facem si noi p-acilea ceva antrenamente de rr ca sa nu le zic concurs Editat Ianuarie 12, 2014 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 (editat) da ce rau imi pare - tineam cu honda nimic nu arde mai frumos precum o honda Editat Ianuarie 12, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 eu zic ca maeter Coma a castigat raliul in ziua 5 cand a pus un avantaj de aproape o ora in fata competitorilor. acum trebuie doar sa ii lase pe disperati in fata sa ii deschida drumul si el sa mearga relax in spate doar sa isi verifice navigatia. poate sa piarda cateva minute in fiecare zi fara sa riste sa isi rupa capu' mergand in deschidere. e mult mai relaxata treaba cand urmaresti pe cineva decat atunci cand esti urmarit prin vara o sa facem si noi p-acilea ceva antrenamente de rr ca sa nu le zic concurs Trebuie sa-si verifice navigatia foarte atent. Au fost numeroase cazurile cand rider-i, foarte experimentati de altfel, au urmat pe cei ce le deschideau drumul si s-au trezit pe alta strada. Iar Coma nu exceleaza la navigatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 http://motomaniac.ro/dakar-rally-etapa-a-7-a-honda-revine/ Rezumatul etapei 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Nu e omorat raliul. Mai e jumate, se pot intampla multe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Prima victorie de etapa a lui Despres! La 2:09 de Barreda si 2:15 de Coma. Mai e timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 ... adevarul e ca totul se termina la Lima... pana acolo nimeni nu e castigator. Irimescu si-a rupt capu in ultima proba speciala in Africa desi avea un avans extraordinar fata de locul secund... aia e, asa-i in tenis ....pfff, si imi era simpatic asta micu' cu yamaha lui undercover sherco.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Pai ce s-a intamplat cu Duclos? Nu-l vad nici in clasament, nici la abandonati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Cum vine asta: depasirea limitei de viteza intr-o intrecere contratimp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 (editat) Cum vine asta: depasirea limitei de viteza intr-o intrecere contratimp? Sunt si drumuri publice, pe drumurile publice si la o cursa se aplica aceleasi restrictii de viteza ca si soferilor. Mai jos gasiti si rezumatul etapei 9 : http://motomaniac.ro/dakar-etapa-a-9-a-sub-semnul-ktm/ Editat Ianuarie 15, 2014 de Alfred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 (editat) - http://www.dakar.com/dakar/2014/us/stage-10/rankings/stage-bikes.html - rezultatele etapei a 10 inca o victorie HONDA si pozitia 2 la general Editat Ianuarie 15, 2014 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 Sunt si drumuri publice, pe drumurile publice si la o cursa se aplica aceleasi restrictii de viteza ca si soferilor. Mai jos gasiti si rezumatul etapei 9 : http://motomaniac.ro/dakar-etapa-a-9-a-sub-semnul-ktm/ Depesirea limitei de viteza a avut loc dupa cursa.Probail in drum spre bivuac. Nu cred ca este terminat totul.Nu inteleg de ce Cyril nu forteaza sa castige o etapa.Probabil astepta o etapa in care va conta navigatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 Stiti unde pot gasi rezumatul lung al etapei 10? Am sta azi noapte pana la unu pe Eurosport sa vad "live" cum 2 impotenti nu reusesc sa o bage in gaura. Fucking Snooker ! mai stiu eu pe unul care a facut la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 http://motomaniac.ro/dakar-rally-2014-etapa-10/ gasesti aici etapa 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 Acum si etapa 11 online : http://motomaniac.ro/dakar-rally-etapa-a-11-a/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Cum vine asta: depasirea limitei de viteza intr-o intrecere contratimp? pai vezi, orice intrecere sportiva are un regulament bine stabilit. daca il citesti si il pui in practica poti castiga acea competitie fara sa fi cel mai rapid Rally-raid-ul nu este doar contratimp. exista etape de legatura intre probele speciale unde regulile sunt foarte stricte si iti por aduce penalizari destul de insemnate. sunt o suma de reguli si la intrarea, iesirea si comportamentul in bivuac sau cp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Nesimtire mare azi noapte pe Eurosport. Ma intreb de ce dracu' mai anunta programul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 pai nu numai azi noapte si ieri noapte asa ca fck eurosport si fck snooker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 (editat) Mda 2 nopti la rand, n-au reusit aia, sa bage bilele-n gauri in timp util. Dupa cum evolueaza situatia, numai un mare ghinion ii mai poate smulge victoria din maini lui Coma. In alta ordine de idei, urat de tot ce i-au facut lui Peterhansel, eu nu cred ca as fi putut sa ma conformez, castigam si dupa aia mai vedeam eu ..... Editat Ianuarie 17, 2014 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberița 46 Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 si fck tenis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Mda 2 nopti la rand, n-au reusit aia, sa bage bilele-n gauri in timp util. Dupa cum evolueaza situatia, numai un mare ghinion ii mai poate smulge victoria din maini lui Coma. In alta ordine de idei, urat de tot ce i-au facut lui Peterhansel, eu nu cred ca as fi putut sa ma conformez, castigam si dupa aia mai vedeam eu ..... Probabil ca Roma a inceput sa planga, cum facea cand nu reusea sa castige la moto, si li s-a facut mila de el. Dupa ce castiga la auto, sper sa nu mai vina la anul tot la auto. Sa se duca sa se chinuie si sa planga si pe la camioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 (editat) Unde esti stulewa?....ai uitat sa ne comunici stirea cu a 3-a Honda crapata..... ...pacat Editat Ianuarie 17, 2014 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 E clara treaba cu Honda anul asta la Dakar ... Incepusera promitator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate