Arthur E Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2014 A mea ar avea nevoie de vreo 5L de ulei ca să ajung până acolo şi înapoi la Sibiu, la ce temperaturi sunt afară Sunt rezervoare cu 2 compartimente ptr Africa Twin . Poti sa faci unul de ulei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 o sa fie prima AT pe ulei. asteptam varianta GPL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Eu lucrez acum la varianta pe lemne(peleti, rumegus) si la intrunire o bag in cort pe post de soba!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Da nu am fost niciodata,suna interesant, cred ca as merge si eu sa vad cum fac ... din Bucale mai vine cineva? ca daca o fii zapada as merge cu masina si iesim mai ieftin....Vin ceva motoare de regula? Pun Africana pe remorca atunci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Da Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 pune lanturi la africana si da-i bataie, nu cu remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Ura.vin cu drona sa facem show Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 nu mai bine cu mobra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 FOXBAT, N-AI SOMN? ) POSTEZI LA 8:03 DIMINEATA? ) DA-MI TE ROG UN MESAJ CA TI-AM PIERDUT NUMARUL DE TELEFON SI AM CEVA PT TINE \M/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 done Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 Un filmulet cu drumul din Timisoara la Bikes On Ice, din fericire atunci era iarna !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 FOXBAT, N-AI SOMN? ) POSTEZI LA 8:03 DIMINEATA? ) DA-MI TE ROG UN MESAJ CA TI-AM PIERDUT NUMARUL DE TELEFON SI AM CEVA PT TINE \M/ ti am de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2014 Ptr cine vine prima oara sau ptr cine a fost atat de " praf " incat nu-si mai aminteste locatia . , , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Prima Editie Bikes ON Ice 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 REVIN CU CATEVA PRECIZARI: 1- NU UITATI SA VA FACETI REZERVARI CEI CARE DORITI CAZARE LA CASUTE, ASTA E NR MEU DE TELEFON: 0726169889=EDD. 2- ESTE INDICAT SA VA LUATI DE ACASA, O CANA DE TABLA(pt ceai ,vin fiert, etc pt ca uneori paharele de plastic se mai topesc), SAC DE DORMIT, CEVA CALORIFER SAU AEROTERMA CU TERMOSTAT (Sa fie STAS, nu acceptam improvizatii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 eu iau si drona pentru d'astea : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2014 eu iau si drona pentru d'astea : O da ! Eu aduc prastia . Glumesc ! Mai avem o filmare de anul trecut , superba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 sigur, adu' si pusca ( si cureaua lataaa ) , dar daca o zgarii, o cumperi ( ( Ca la mobre ) am vorbit la vila, e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 batmane, tu cu ce-o să vi? Încă nu mi-am găsit motoretă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 nu stiu . la cunm e vremea acm ( zapada) , conservar. dar daca se face fain..batmmaaaaannnn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 N-am fost de muult, din toamna! I`l be back! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 se pare ca vine si zapadaaaaaaaaaa , dar totul e probabil in Romania http://www.yr.no/place/Romania/Other/Cinciş/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 N-am fost de muult, din toamna! I`l be back! Heheee... chiar ma gandeam la tine Galenu`, ma bucur ca ne vedem. Azi am pregatit lemnele Ti-am pus unul de-o parte ca stiu ca iti place la crapat lemne =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate