vreau_bani Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 si pe o parte sa fie o sportiva si pe una chopper sau altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Mai fata, tu vrei sa zici ceva...Da' cu editzia cu suplimentul MotoGP cum a fost , ai facut publica adresa aia? Respect! ce vreau, ma, fata, sa zic? nu am facut publica adresa, am avut noroc si am gasit-o la primul chiosc de ziare care mi-a iesit in fata, cred ca era ultima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 POSTER!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 bagati ba poster decat suplimente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Poster, clar. Cand se termina votarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 exact, dintre care unu' cu rossi. martisor pentru fete, mkai? de care poza vorbesti? poate ei vor sa faca poster si nu stiu la care te refereai. baga! (te intreba mai demult cobra daca ai facut rost de posterul cu rossi de cand era la repsol) poza care apare pe coperta la univ. moto, sus, stanga, din numarul 12, decembrie 2006 nu am facut, dar o sa cumpar numarul de la smaeb anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Toata lumea voteaza sa fie poster si tot nu este nici in Nr.54 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Poster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 de fiecare data cand cumpar revista sunt nerabdator sa vad ce poster are si am fost f dezamagit sa observ ca nu mai e. eu zic sa se propuna mai multe postere in fiecare luna si publicul sa voteze ce moto sa apara pe poster. mi se pare mai corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Sa fie poster! Si cat mai putine ATV-uri, fratilor! Au 4 roti, nu doua!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Toata lumea voteaza sa fie poster si tot nu este nici in Nr.54 Nr.55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 (editat) POOOOOSTER!!!! sau mai multe daca se poate!!! CU Naked-uri sau SS !!!! Defapt de ce votez ca oricum nu cumpar revista asta plina de materiale cu ATV-uri si SCUTERE!!! Are multe pagini si e buna ca maculatura,dar NU-SI MERITA BANII!!! Parerea mea! Editat Aprilie 6, 2007 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 POOOOOSTER!!!! sau mai multe daca se poate!!! CU Naked-uri sau SS !!!! Defapt de ce votez ca oricum nu cumpar revista asta plina de materiale cu ATV-uri si SCUTERE!!! Are multe pagini si e buna ca maculatura,dar NU-SI MERITA BANII!!! Parerea mea! Nui stres trecem la o alta revista ->/index.php?showtopic=90460 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Toata lumea voteaza sa fie poster si tot nu este nici in Nr.54 poster frate.......si nu sunt de acoord sa vad tot ATV-uri k au 4 nu doua roti totusi knd bagati poster?????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crasdan Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 eu zic sa fie posteru in continuare sa am ce sa lipesc pe pereti nuconteaza or cee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Toata lumea voteaza sa fie poster si tot nu este nici in Nr.54 .... Nr.56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate