ianachim Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 ma tot roade ideea de ceva timp/cativa ani si vara asta vreau sa o pun in aplicare combinata- moto si basejump cu parasuta un singur drum- pai dupa nu mai ai ce face cu motocicleta aia so caut partener/parteneri pentru a pune la punct DISTRACTIA: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 incepatorule, dublu post. pune mana pe o carte de folosire a site-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2014 (editat) incepatorule, dublu post. pune mana pe o carte de folosire a site-ului. trebuie sa pun mana sa schimb provider ....sa i fuck ca merge ca fundul te astept sa filmezi cu drona ........ Editat Ianuarie 24, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 (editat) combinata- moto si basejump cu parasuta un singur drum- pai dupa nu mai ai ce face cu motocicleta aia Vrei sa iti schimbi GSA-ul? Editat Ianuarie 24, 2014 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2014 Oare o fi incercat cineva chestia asta dar sa ajunga si motocicleta intreaga la sol? Cred ca ar fi mai interesant, eventual sa aterizezi pe vreo autostrada ceva. ai vazut pasarica regulata si sa ramana virgina???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 incepatorule, dublu post. pune mana pe o carte de folosire a site-ului. Foxule ti-a spart Ramona DRONA bag o in masina de spalat las-o o tura si cand o scoti poate are sub un Kg . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2014 Vrei sa iti schimbi GSA-ul? te ai prins.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 ai vazut pasarica regulata si sa ramana virgina???? Posibil. In cwr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2014 se baga cineva sa ma ajute sa construiesc rampa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Foxule ti-a spart Ramona DRONA bag o in masina de spalat las-o o tura si cand o scoti poate are sub un Kg . ha ? drona e LA MINE ! mobra, pusca si drona nu se imprumuta ,asa e zicala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Basejump-ul a devenit booring ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Eram curios sa vad cum arata mobra dupa cazatura ... din pacate nu au aratat-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Daca vrei te ajut eu sa filmezi, doar daca sari cu GSA-ul si il lasi sa cada in gol. O sa se vanda bine filmuletul pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2014 Basejump-ul a devenit booring ? ai facut asa ceva, poti sa mi dai niste sfaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 (editat) ai facut asa ceva, poti sa mi dai niste sfaturi? Basejump nu, parapanta da, de destui ani. Din acest motiv te indrum catre persoane "specializate", daca e cerere. Editat Ianuarie 25, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 un singur drum- pai dupa nu mai ai ce face cu motocicleta aia Cum nu mai ai ce face? Apare pe bikeshop la noi: luata din america, fostul proprietar un batranel, mergea doar la paine cu ea, nu mai poate sa ridice piciorul peste sa, asa ca o da la pret bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 (editat) eu credeam ca tu cauti pe cineva sa iti dea moto pentru saritura. pai cu moto personala poate oricine Editat Ianuarie 25, 2014 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2014 Cum nu mai ai ce face? Apare pe bikeshop la noi: luata din america, fostul proprietar un batranel, mergea doar la paine cu ea, nu mai poate sa ridice piciorul peste sa, asa ca o da la pret bun. sau o vinzi la 1000 euro ca tot se cauta.... la valoarea unei biciclete mobre.... Basejump nu, parapanta da, de destui ani. Din acest motiv te indrum catre persoane "specializate", daca e cerere. daca stii pe cineva care se pricepe la basejump multam de ajutor astept pm. pt parapanta am si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Mie imi place motocicleta mea. Ianachim, iei pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2014 Mie imi place motocicleta mea. Ianachim, iei pasager? man pass fiecare pe BUCIcleta lui o capra de cateva sute de euro e perfecta sa vedem cu autorizatiile si sponsori.... cum stam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 26, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2014 Daca vrei te ajut eu sa filmezi, doar daca sari cu GSA-ul si il lasi sa cada in gol. O sa se vanda bine filmuletul pe youtube. nu am incredere sa ma dau cu BMW la asa ceva...daca se rupe cardanul dupa ce parasesc rampa....ii dau lui harea satisfactie ca nu sunt fiabile ...cred ca o sa iau un KLE..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 nu am incredere sa ma dau cu BMW la asa ceva...daca se rupe cardanul dupa ce parasesc rampa....ii dau lui harea satisfactie ca nu sunt fiabile ...cred ca o sa iau un KLE..... Eu unul cred ca esti plecat cu Adrian Iovan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 26, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2014 (editat) Eu unul cred ca esti plecat cu Adrian Iovan!imi parE rau pt tine dar eu spre sa nu prind GIVRAJ....iar in cele cateva ore in care am tinut si eu mansa in mana am aterizat ok...... deci clar nu ADRIAN IOVAN!!!! Editat Ianuarie 26, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 bun , si ce cauti de fapt ? ... am inteles ca pe A. Iovan nu-l cauti lumineaza-ma , ca la mine e bezna in subsol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 lumineaza-ma , ca la mine e bezna in subsol Parca nu l-ai cunoaste! Nu stii ca numai la parasute (de orice fel) ii e gandu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate