zîmbesc Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 In fiecare an fac 700 de km dus intors ca sa fiu acolo.Daca vremea e buna ,cu mobra .. evident.Ce mai conteaza 10 lei? Eu doar 500 dus-întors și la fel ca și tine zic, ce mai contează 10 lei în plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Eu doar 500 dus-întors și la fel ca și tine zic, ce mai contează 10 lei în plus. da MASOCHISTI sunteti fratilor......!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 Sincer sînt mai mult sadic, dar asta e altă discuție. Tu ce-ai vrut să spui?...că nu am înțeles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 probabil ca unii si-ar dori sa vina si dealerul Honda din Iasi la SMAEB2014 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doarerau Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Circotasilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 18, 2014 Autor Share Postat Martie 18, 2014 AMR - 17 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 (editat) Eu zic sa se faca intrarea 50 RON: asa vom avea clientela mai selecta, mai putina imbulzeala la stand-uri, n-o sa ne mai inghesuim la coada la mici, iar daca da Domnu' si o sa sara benzina de 7 RON, atunci o sa fie de-a dreptul ca-n Paradis: drumuri libere, trafic lejer, sa te tot dai cu mobra. Editat Martie 18, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Vezi ca aia cu benzina la 7 lei nu stiu ce minune o poate opri... ori o dam pe scutere, ori pe biciclete! Vezi, de aia se face impreuna cu expo de biciclete - cine n-are bani de benzina, o ia la pedala... (doamne fereste!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idlewild Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Eu zic sa se faca intrarea 50 RON: asa vom avea clientela mai selecta, mai putina imbulzeala la stand-uri, n-o sa ne mai inghesuim la coada la mici, iar daca da Domnu' si o sa sara benzina de 7 RON, atunci o sa fie de-a dreptul ca-n Paradis: drumuri libere, trafic lejer, sa te tot dai cu mobra. ce sadic esti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Eu zic sa se faca intrarea 50 RON: asa vom avea clientela mai selecta, mai putina imbulzeala la stand-uri, n-o sa ne mai inghesuim la coada la mici, iar daca da Domnu' si o sa sara benzina de 7 RON, atunci o sa fie de-a dreptul ca-n Paradis: drumuri libere, trafic lejer, sa te tot dai cu mobra. +motociclete sarite de 600 la pret de 500 euro:).Bine ca se face si expobike.Eu zic sa ne aprovizionam de pe acum cu cate o bicicleta si consumabile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 20, 2014 Autor Share Postat Martie 20, 2014 La ce fos ți-or mai trebui consumabile dacă îți iei bicicletă? On: AMR - 15 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 La ce fos ți-or mai trebui consumabile dacă îți iei bicicletă? On: AMR - 15 zile Si bicicleta are lant,cauciucuri,frane.Deci trebuie:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Ce va-ți dori să vă aducă SMAEB anul acesta? Echipamente / consumabile mai diversificate? Reduceri mai mari? Expozanți / vînzători mai bine informați și mai răbdători cu clienții? Despre toate astea și orice altceva legat de motociclism care vă mai trece prin cap putem discuta aici. Pitzi multe in pantaloni scurti de blugi si dornice de plimbari pe motoreta. Pe aceasta cale rog sa apeleze la mine pe PM pt ca e posibil sa nu fiu prezent la SMAEB si or sa ramana neplimbate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Ar fi fain la SMAEB sa vad mai multe POS-uri.... nu doar cash si scris pe caiet (a.k.a. evaziune). Mult mai lejer platesti cu un card si mult mai sigur mai ales in Romania in locuri aglomerate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Eu unul prefer sa sustin evaziunea intr-un stat in care suntem furati chiar de conducerea tarii...macar asa ajutam comerciantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 (editat) Si el cu ce ma ajuta pe mine? Ca vanzari fara TVA n-am vazut.... Dar trecand peste, eu preferam sa am posibilitatea de a achita prin POS , sa nu umblu cu cash. Editat Martie 24, 2014 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 (editat) la ce te referi? Cred ca la asta se refera colegul... /index.php?/topic/709037-honda-iasi-hachi-motors-hoti-la-drumul-mare/ Editat Martie 25, 2014 de petrilacocuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Eu zic sa se faca intrarea 50 RON: asa vom avea clientela mai selecta, mai putina imbulzeala la stand-uri, n-o sa ne mai inghesuim la coada la mici, iar daca da Domnu' si o sa sara benzina de 7 RON, atunci o sa fie de-a dreptul ca-n Paradis: drumuri libere, trafic lejer, sa te tot dai cu mobra. Nu știu dacă o să ai norocul ăla, Becali zicea și el să se facă benzina 20 lei ca să umble singur pe stradă. Deci la 7 lei ați fi cel puțin 2. Licitează. Sau faceți schimb Live and let live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Linkuri cu Gil și Cocosatu te rog, poate mi se face poftă de-un mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 AMR 7zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Si eu abia astept SMAEB-ul. Sa fac o vizita la standul Honda ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 esti nerabdator sa-ti mai vezi odata mobra! inainte de a fi vanduta cu adevarat! sunt rau, nu! nu m-am putut abtine dar sunt alaturi de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Au anuntat expozantii ceva modele noi care se pot vedea la SMAEB? Oricum niste mici si bericioaice tot se necesita pe langa ceva consumabile si echipamente, asa ca pregatiti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Aveti idee cam pe la ce ora incepe stunt show-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaicu87 Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 hai cu SMAEB-ul ...sper sa fie si vremea buna sa nu fac 1000 km si sa nu am parte de toata actiunea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate