nike Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 ... daca nu mai vine Marinu', mergi anul asta cu vecina'su? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Vreau sa ajung si eu la salon ,mai ales ca in acea saptamana aveam planificat concediu la Budapesta,fara sa stiu de salon . acum ca am aflat ,ziua de sambata vreau sa o dedic salonului. Pe unde este mai indicat sa merg spre Budapesta? Eu vin de la Constanta cu masina. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Constanța- Oradea - Budapesta, de la Oradea la Budapesta mergi pe e60 nu pe autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Nu e mai bine pe la Nadlac. Google maps imi arata ca e cel mai scurt. Mai exact 1061 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Nu e mai bine pe la Nadlac. Google maps imi arata ca e cel mai scurt. Mai exact 1061 km. Mda, posibil, nu am calculat distanța, probabil creierul meu a fost setat pe Oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 (editat) mergi pe Bucuresti - Pitesti - Sibiu - Arad - Nadlac - ... e cel mai rapid drum, cu cele mai multe portiuni de autostrada. Testat acum 2 saptamani: bucuresti - budapesta aprox 10 ore cu masina, mers lejer. Editat Martie 11, 2015 de stokerel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 La asta ma gandeam si eu.doar 10 ore? Super repede. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Multumesc. Si inca o intrebare pentru cine stie,unde ar fi mai bine sa schimb bani ,in Romania sa Ungaria? Mai ales ca stau o sapt si o sa schimb ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Euro? Poți schimba direct acolo dacă ai euro iar dacă ai lei schimbi la noi în forinți direct. De asemenea pune bani pe un card, poți sa îl folosești peste tot cu comision 0 asa ca scapi de bătăi de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Corect, poti plati cu cardul cam peste tot, inclusiv la salon. Altminteri poti extrage bani din orice ATM pt ceva comision...sau poti veni cu euro de acasa. Dar casele de schimb cam au comisioane asa ca mai bine nu te complici si scoti cash din ATM daca ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Biletul de intrare la expo îl poți cumpăra de pe net, ca sa nu stai la coada aia infernala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Pai vroiam sa cumpar forinti ca daca stau toata saptamana...e cel mai bine asa. Si card cu bani am ptr orice eventualitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Cit mai putini forinti si mai multi pe card, asta daca nu preconizezi o recidiva la unguri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Cit mai putini forinti si mai multi pe card, asta daca nu preconizezi o recidiva la unguri. Corect. Sau dacă îți rămân sa nu fie monede, ca nu ți le schimba când te întorci nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 (editat) K. O sa schimb doar cativa atunci. Restul pe card, si ceva euroi in buzunar si asta e. Editat Martie 14, 2015 de dynoviorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Daca aveti probleme la trecere prin Arad dati de stire. Va dau nr de tf pe privat. Drumuri bune la cei care merg. Cat despre forinti puteti schimba la casele de schimb din Arad. In niciun caz in zona vamii, e mai scump. Si verificati asigurarile sa fie valabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 PT TOI USERII: nicaieri in europa NU se plateste rovigneta pentru drumurile nationale se achita DOAR pentru autostrazi, mai putin in germania, unde si autostrada e mokka. » Post actualizat in 16 Mar 2015 21:41 mare grija la informatiile date mai sus precum ca vigneta e valabila doar pe autostrada in ungaria...fals am tranzitat ungaria cu masina si cu motoru, am vazut camere mobile pentru vigneta si pe nationale (inclusiv indicator care preciza ca e necesara vigneta) pe toate drumurile de granita este necesara vigneta daca iei amenda se plateste la posta, nu tot timpu gasesti deschis si risti alte incurcaturi vigneta ti-o poti lua de pe net fara probleme inainte sa pleci cu valabilitate in perioada care ai nevoie vorbesti TIMPENII ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 PT TOI USERII: nicaieri in europa NU se plateste rovigneta pentru drumurile nationale se achita DOAR pentru autostrazi, mai putin in germania, unde si autostrada e mokka. » Post actualizat in 16 Mar 2015 21:41 vorbesti TIMPENII ! Confirm. Am văzut și eu camerele dar probabil sunt pt ceva vignete pt tiruri sau ceva de genul. Pe naționale NU se plătește nimic pt auto/moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 camerele sunt pentru utilitare cu MTMA > = 3,5 tone HU vinieta trebuie doar pe autostazi si drumurile expres!! pe celelalte NU! (pentru cei sub 3,5tone) detalii pe autopalya.hu sau http://www.nemzetiutdij.hu/Root/Shared/Languages/ro.pdf numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 (editat) Pe unde este mai indicat sa merg spre Budapesta? Eu vin de la Constanta cu masina. Multumesc. Momentan stau in Tm si stiu bine drumul pana in Bucuresti. Sfatul meu e acesta. Drumul e foarte bun, iar bucata dintre Oravita pana si Timisoara este una dintre cele mai frumoase zone ale tarii. O idee buna ar fi si Transalpina Banatului. Drum bun! Editat Martie 17, 2015 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 (editat) Momentan stau in Tm si stiu bine drumul pana in Bucuresti. Sfatul meu e acesta. Drumul e foarte bun, iar bucata dintre Oravita pana si Timisoara este una dintre cele mai frumoase zone ale tarii. O idee buna ar fi si Transalpina Banatului. Drum bun! Si prin zona Anina-Resita e zona superba., ai sosea buna. Dar anul trecut s-a deschis de la Slatina de Timis-Valiug-Resita, asa cum zici tu, Transalpina Banatului. Sosea oglinda, curbe largi cu vizibilitate, drum necirculat. De vis. Lasati Oravita-Caransebes-Lugoj, frumos, dar foarte circulat. Editat Martie 17, 2015 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Gata, am luat on-line biletele, că nu am chef de juma de oră de stat la coadă, 50.2 lei bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Bravo tie si distractie faina, eu nu stiu daca mai ajung. drum bun !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 (editat) Sunt la Budapesta de 3 zile deja,vreme frumoasa,soare in jur de 13-15 grade in jurul pranzului...Am venit pe ruta Cta-Bucuresti-Deva -Arad-Nadlac din cauza ca am vrut sa ajung repede. Sa ne vedem cu bine la salon. » Post actualizat in 19 Mar 2015 18:52 Gata, am luat on-line biletele, că nu am chef de juma de oră de stat la coadă, 50.2 lei bucata. Nu am incercat,dar presupun ca trebuiesc imprimate? Sunt la hotel in Budapesta si nu cred ca ma descurc sa le scot pe undeva la imprimanta. Editat Martie 19, 2015 de dynoviorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate