apriliacluj Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 eu ma intreb sincer... cata **ie mai poate inghti poporul asta? ok, sa se faca 7 lei benzina, chiar sunt curios cat se poate sclavagii natia asta... cand benzina va fi 7 lei, atunci ne vom ruga sa nu ajunga la 8 lei..... si de inghitit...... ohoho, mai incape muuuuult » Post actualizat in 07 May 2015 11:47 mai, nu stiu ce ai facut tu si cand.. dar eu am mers cu benzina de peste 6lei / litru si n-am murit... nici parte de detonatii n-am avut... nimeni nu moare, eventual te ustura la buzunar....., si se reduc nr de km parcursi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Se reduc pe naiba, ca tot trafic destul era si atunci. bani pentru tigari, droguri, bautura si ....combustbil vor fi intotdeauna incet-incet si benzina incepe sa fie la pret de cocaina ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Sa fie 10 lei / litru - sa treaca toti consevarii pe polizoare , atunci o sa fie fain . Locuri de parcare kklau .. o sa dispara si pietonii din peisaj . Care kklau ca vor fi parcate toate mașinile pe termen mai lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 io sunt curios unde sunt banii incasati din acciza suplimentara ca era vorba sa bage banii in drumuri. http://www.gandul.info/financiar/ponta-supraacciza-pentru-autostrazi-nu-a-fost-un-proiect-bun-ce-a-facut-guvernul-cu-banii-stransi-pentru-constructia-de-drumuri-14247004 cum autostrazi nu se construiesc , ma uit pe strazile din Bucuresti si ma apuca groaza la ce gropi intalnesti. prin dr taberei cel putin e jale. toate strazile sunt pline de cratere. oare ce institutie a statului se ocupa de problema asta? cnadnr , adp , primarie? chiar vreau sa fac niste sesizari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 nu e pierdere de timp pe unde am facut sesizari am facut-o in cadru legal, cu nr de inregistrare am primit confirmari si oamenii s-au deplasat sa constate. de ce n-ar face-o si de data asta o sa ma apuc de scris la primaria S6 multam de pont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 manescu e primar. anul trecut in primavara au venit si au plombat toate strazile suntem deja la jumatatea lunii mai si nu se intampla nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 aici ai dreptate. insemna ca se vor asfalta in 2016 sunt ceva alegeri la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Victor+Ponta+Supraacciza+la+carburanti+nu+a+fost+un+proiect+bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 a scazut pretul benzinei / motorinei zilele astea.... (dar cica au adaugat apa --sa compenseze-- cum se discuta pe celalalt topic ) am vazut benzina pe la 5,3 si motorina la 5,1 la stiri au spus ca motorina e sub 5ron, dar eu aici prin zona nu am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 good old times... pana la pretul asta sa scada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Uuffff Sa fie plinul ~50 lei .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 vezi, totul e relativ.... inainte de revolutie, benzina era 9 lei, nu se gasea si salarul mediu era pe la 2000-2500 iar la negru se dadea si cu 25-30lei/ltr si nici asa nu prea gaseai bonuri sa cumperi.... acum conform statisticilor, salarul mediu e tot pe la 2200-2500ron, si combustibilul e pe la 5-6 ron, tot pe acolo se invarte... deci nu e scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 La 5 lei e chiar ok dar sa si ramana sa stim o treaba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 @darco_ colegule, cumperi amu' vreo juma' de duzina de cisterne cu motorina si iti ajunge pentru campanie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Anul trecut am facut asa. Cand am tras linie, a iesit o economie frumoasa dintr-un foc. S ar spune ca se mai ieftineste putin, cumpar cand cred ca e momentul ca pe la mijlocul lui septembrie parca vad ca sare di nou. Si la un 5-10 tone, e ceva economie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 acum conform statisticilor, salarul mediu e tot pe la 2200-2500ron ??? asa de mari au unii salariile incat ridica media in halul asta? 2000 pe luna mediu? nu cred. 2500 deja este sf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 ??? asa de mari au unii salariile incat ridica media in halul asta? 2000 pe luna mediu? nu cred. 2500 deja este sf... Ei na. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 (editat) http://www.calculator-salarii.ro/salariu-mediu-pe-economie-2015/ era primul link dupa gugli.... e drept ca mai e si diferenta dintre brut si net.... Editat August 24, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 ieri pe Borsului, (Oradea, drumul catre vama) la Petrom motorina era 4,88, la MOL 4,94 in CJ motorina e pe la 5,09 plus minus cativa banuti.... 20 de bani pe litru, diferenta de pret mie mi se pare foaaaarte muuuult daca la tigari s-au adoptat preturi unice / maximale, oare de ce nu s-ar putea face la fel si cu combustibilul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Eu sunt de acord. As vrea sa se stabileasca un pret maximal de 2 lei pe litru )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Eu sunt de acord. As vrea sa se stabileasca un pret maximal de 2 lei pe litru )) subscriu, 2.50 de ron si tot ar fi bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 atunci emigram aici, sunt optiuni mult mai bune decat varianta de 2-2,50 ron/l 10. Algeria - 0,32 dolari/litru 9. Oman - 0,32 dolari/litru 8. Egipt - 0,30 dolari/litru 7. Qatar - 0,24 dolari/litru 6. Kuwait - 0,22 dolari/litru 5. Bahrain - 0,21 dolari/litru 4. Turkmenistan - 0,19 dolari/litru 3. Libia - 0,14 dolari/litru 2. Arabia Saudită - 0,13 dolari/litru 1. Venezuela - 0,05 dolari/litru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 1. Venezuela - 0,05 dolari/litru gisas!!!! cred ca as merge si la baie motorizat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 gisas!!!! cred ca as merge si la baie motorizat... nici in Bahrein sau Kuwait nu e chiar rau.... aprox 80bani/litru in tarile alea chiar as putea trai, ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2015 Da, dar apa s-a dublat la pret in Arabia Saudita, de ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate