elparu Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Salut, Tocmai am aflat ca am compresia scazuta, 2 bari in minus pentru 1 cilindru (4). Restul sunt in parametrii. Cat de grav este? O mai duc asa? Costurile care ar fi pentru a face ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn_k1 Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 (editat) schimba segmentii in cazul in care supapele sunt bune, cati km are mobra? Editat Februarie 21, 2014 de Floryn_k1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Februarie 21, 2014 Autor Share Postat Februarie 21, 2014 in mile, vreo 30.000. si ceva:( deci ~50.000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu1977 Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Salut. La masini este data o toleranta de 2,5 % intre cilindrii,care inseamna o diferenta de maxim 3 admisa intre ei. Daca se incadreaza poti sta linistit,sfatul meu este totusi sa-i faci un reglaj-verificare supape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Care sunt valorile ? detaliaza pentru toti cilindri. Si eu am obtinut valori de 12 12 11 11 insa diferenta asta inca nu justifica o operatiune pe motor. Testul te compresie l-ai facut la cald sau la rece ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Februarie 21, 2014 Autor Share Postat Februarie 21, 2014 Testul de compresie a fost facut la rece. Nu mi-a spus cat am pe ceilalti doar ca sunt ok, -2 valoarea pe unul din cei 4, nu mi-a spus nici care. M-as bucura sa se regleze din supape, dar parea serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 gaseste un servis cu tester cu printer si leak down tester, si un mecanic care stie de capul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 ar trebui sa afli toate valorile. Acum nu stiu ce inseamna "in parametri" pentru motocicleta ta. Daca ai un 12 12 12 10 eu nu cred ca justifica o interventie pe motor insa daca ai 11 11 10 7/8 atunci da.. si din punctul meu de vedere ar trebui refacut testul si la cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Februarie 21, 2014 Autor Share Postat Februarie 21, 2014 multumesc. deabia intrat in filmul asta, mi-e greu sa dibuiesc cine stie de capul lui si cine nu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 TNG, Cesar, doar 2 exemple. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 (editat) Salut, Tocmai am aflat ca am compresia scazuta, 2 bari in minus pentru 1 cilindru (4). Restul sunt in parametrii. Cat de grav este? O mai duc asa? Costurile care ar fi pentru a face ceva? Segmentii nu au nimic, 99,99%. Una sau mai multe supape nu inchid bine pe cilindrul 4. Cauze: supapa stramba (cel mai costisitor scenariu) joc inexistent la minim o supapa (cel mai ieftin scenariu) scaune supape iesite din parametri sau depunere de calamina pe supapa/scaun de supapa. test de compresie si leak-down test: primul spune daca ai sau n-ai probleme. Al doilea spune unde e buba. te putem ajuta cu orice ai de facut in privinta compresiei, inclusiv cele doua operatiuni de mai sus. Tocmai m-am confruntat cu o problema identica la o motocicleta relativ noua (GSXR 600 K5) Bafta! Editat Februarie 21, 2014 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu1977 Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 /index.php?/topic/668981-bucuresti-pantelimon-garaj-moto/ Baietii sunt aproape de tine,pana in selgros pe stanga cum te duci. Nu te mai duce la tot felul de priceputi care-si dau cu parerea,pune mana si plimba mobra ca de-aia ai luat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Ieri am luat motorul(zx6r) de la Cesar dupa ce mi-a facut jocul la supape si a facut o treba excelenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Nu spui si care a fost problema si cum a fost rezolvata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu1977 Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Sa nu ma intelegi gresit in legatura cu George TNG sau Cesar. Baietii stiu ce fac,dar ti-am recomandat sa te duci in service-ul cel mai apropiat de tine (Cesar este in Crangasi si George in Ciolpani).Si in pantelimon vei gasi baieti priceputi (Dan si Cristi) care te pot ajuta in orice problema legata de mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Nu spui si care a fost problema si cum a fost rezolvata? dupa ce mi-a facut jocul la supape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Nu spui si care a fost problema si cum a fost rezolvata? Mai sunt si oameni care o fac ca ar fi timpul nu neaparat cand raman fara compresie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Februarie 23, 2014 Autor Share Postat Februarie 23, 2014 multumesc! nu fusei in buc, saptamana asta aflu si sper sa si rezolv. mai ales ca motorul este cunoscut ca fiind de durata, nu-mi fac mari problem,e insa e stresant cum spunea cineva peaici, probabil nici n-o sa simt diferenta pe drum. sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate