cratoi Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 speram sa nu postez si eu pe aici dar din pacate..... informatiiile le am de la un prieten de al lui care cu cunoaste motoarele asa ca nu am model exact sau asa ceva na .... un baiat cu un suzuki galben de viteza venea de la lugoj spre timisoara si unu cu o masina a iesit de pe un drum lateral(avea cedeaza sau stop sau ce avea numa prioritate nu avea) si la busit pe motociclist.... din pacate baiatu a murit il chema mihai..dumnezeu sa il odihneasca eu am aflat pe la 12 si prietenu lui mia zis ca sa intamplac cu jumatate de ora inainte sa imi spuna mie daca mai stie careva ceva sa scrie va rog frumos ca cred ca il cunosteam pe baiat dupa motor , deci daca mai stiti ceva va rog frumos sa adaugati va rog sa scuzati greselile dar ma grabesc si nu scriu atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Dumnezeu sa-l aibe in paza Bai ce ghinion, acuma pe finala...N-am crezut ca o sa-mi doresc sa vina odata iarna asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Ma ingrozesc de fiecare data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 29, 2006 Admin Share Postat Noiembrie 29, 2006 Unde mai exact? Suzuki GSXR600 galben are dealerul Suzuki cu sediul in Ghiroda ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 ohhhh nuuuuu!!! again? acum la final de sezon? RIP cine era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 (editat) Nasol. In ultima luna am auzit de 2 accidente similare in Nicosia. Unul datorita unui sofer care a vrut sa vireze dreapta, a oprit, a asteptat sa dea prioritate vehiculelor din sens opus (aici se circula pe stanga ca in Anglia) si a virat brusc. Tocmai atunci un motociclist depasea cu viteza pe dreapta pentru ca nu a vazut nici un semnal de schimbare a directiei. Motociclistul a fost acrosat si a murit. A doua faza e cu iesit de pe drum lateral si neacordare de prioritate. Lovit in plin, starea de sanatate a motociclistului necunoscuta. Parca nu a murit la locul accidentului, nu se stie dupa. Scuze ca nu o dau cu ripuri si dumnezei, dar nu cred in asa ceva. Totusi ma intristez de cate ori aud de motociclisti omorati aiurea. Editat Noiembrie 29, 2006 de Dragon Warrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 R.I.P. Final de sezon si inca mai mor motociclisti, trist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Putem afla cine e? Care aveti o pila la Politie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 chiar ieri am vazut in oras un gsxr galben... fara numar.... cornel de la suzuki nu era....ma gandesc ca era tipul pe care l`am vazut ieri... R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 sa ii fie tarana usoara dar ce doamne iartama nu trece 1 sapt sau 2 si se aude d accident moto RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 adevarat an negru...........nici la final de sezon nu se termina posturile aici RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 29, 2006 Admin Share Postat Noiembrie 29, 2006 De pe PolTim.ro: La data de 28.11.2006, orele 21,30, in mun.Lugoj, pe str. Ion Huniade conducãtorul auto A. Ioan de 57 ani din mun. Lugoj jud. Timis, posesor permis de conducere categoria ,, B’’ din anul 1975, pensionar, a condus autoturismul marca Dacia 1310 proprietatea personala, circuland din directia str. Huniade inspre str. Spl. Coposu. Din cauza neacordarii prioritatii de trecere unei motociclete marca First , care circula regulamentar, a intrat in coliziune cu aceasta. In urma accidentului a rezultat accidentarea grava a conucatorului motocicletei – P. Stefan de 22 ani si a lui O.Adriana de 17 ani din Lugoj (pasagera pe motocicleta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cratoi Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2006 eu nu stiu de nici o pasagera nu cred ca ii cel de la suzuki ca pe el il cheama cornel iar cel cu accidentu se numea mihai.....numele mi l a spus prietenul lui, deci nu cred ca ii gresit... eu nu am mai aflat nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Odihneasca-se in pace, foarte trist final de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Mare pacat... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 rip incepem sa ne rarim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 De pe PolTim.ro: La data de 28.11.2006, orele 21,30, in mun.Lugoj, pe str. Ion Huniade conducãtorul auto A. Ioan de 57 ani din mun. Lugoj jud. Timis, posesor permis de conducere categoria ,, B’’ din anul 1975, pensionar, a condus autoturismul marca Dacia 1310 proprietatea personala, circuland din directia str. Huniade inspre str. Spl. Coposu. Din cauza neacordarii prioritatii de trecere unei motociclete marca First , care circula regulamentar, a intrat in coliziune cu aceasta. In urma accidentului a rezultat accidentarea grava a conucatorului motocicletei – P. Stefan de 22 ani si a lui O.Adriana de 17 ani din Lugoj (pasagera pe motocicleta). Articolul spune ca este accidentat grav, nu decedat. Despre fata se stie ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 eu nu stiu de nici o pasagera nu cred ca ii cel de la suzuki ca pe el il cheama cornel iar cel cu accidentu se numea mihai.....numele mi l a spus prietenul lui, deci nu cred ca ii gresit... eu nu am mai aflat nimic Ah, fir-ar!!!! Cand am auzit de Cornel, mi s-au inmuiat picioarele! De la el mi-am luat eu motoreta. E un tip de nota 20.Sper ca Dumnezeu sa aiba grija de el si sa il fereasca de astfel de evenimente. Oricum, ma abtin sa dau cu RIP, pentru ca vreau si sper sa va inselati.Poate a fost doar accidentat si nu e cazul de RIP. Dumnezeule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate