Tesz Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Am luat o motocicleta si protectia de la bascula, cea de plastic este varza. Cine a avut-o inainte nu a observat si a mers cu ea asa, rezultand in doua santuri mici create de lant in sudura basculei. Unde imi recomandati sa merg in Bucuresti sa imi puna doua puncte de aluminiu unde a mancat lantul din bascula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Forumul are si functia de "Search", ai cautat inainte sa faci topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duduistul Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Te pot ajuta eu cu asta. Lasa-mi un mesaj cu numarul tau de telefon. Maine sau poimaine merg la sudor cu un prieten ca sa ii puna o toba si poti veni cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 doua santuri mici create de lant in sudura basculei. cat de mici sunt santurile? pune o poza daca sunt superficiale mai rau ii faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Martie 23, 2014 Autor Share Postat Martie 23, 2014 Sunt exact cat latimea unei zale de lant. Forumul are si functia de "Search", ai cautat inainte sa faci topicul? Da am cautat, dar eram pe telefon si mi-a dat rezultate relevante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Radu http://www.sudura-aluminiu.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Il recomand pe Radu din postul anterior. Foarte bun si cu mult bun simt. Si la pret e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Radu, clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Dynamite Brothers.Omu sti de toate.Ca sa iti faci o idee,cauta-i pagina de facebook si o sa intelegi de ce il recomand.Eu am apelat la el de vreo 3 ori si am fost foarte multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Radu http://www.sudura-aluminiu.ro/ Subscriu, il recomand pe Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate