9fingers Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 (editat) Pics...Pics...Pics!! )) Editat Februarie 5, 2015 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Biiine, ma, hai, pentru tine. ))) Nu stiu daca a mai fost. E super usor, orice indiciu l-ar da de gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Lolipop lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Îmi amintesc cum, când era la 125 (chiar și la 250 parcă) îl obliga contractul să țină sugiucul în gură pe podium. Iar pe liniile drepte când era ghemuit sub carenaj și cu casca aia în cap, parcă motoreta era pilotată de o mare acadea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Cine-s astia doi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 (editat) 2xTroy, Corser si Bayliss, cu nr pe piept... Editat Februarie 22, 2015 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Nu, chiar dimpotriva. Vestile bune sunt ca, incepand din martie, revista va deveni lunara (cu numar dublu iulie-august si decembrie-ianuarie). Acum este pauza ceva mai mare (din decembrie pana in martie), apoi vom iesi in fiecare luna. Si lucram intens si la site. Avem planuri mari anul asta. Multumim pentru interesul aratat. Am luat joi noul numar. In sfarsit m a tinut ocupat mai mult de 10 minute. Sunteti pe drumul cel bun, succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 (editat) Pe 8 dintre ei i-am recunoscut.. cine ii stie pe toti? Editat Martie 31, 2015 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Eu recunosc 11. Doi imi scapa complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Și mie, tot 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 (editat) care dintre ei? de la stanga la dreapta ii avem asa : Barberá, .(Juan Olive).., Lorenzo, A.Esp, Ghinionistul ultimelor 10 etape din motogp, Elias, Ruben Xaus, Sete, Terol, Alex Pons, Marcel, Richard Cardus si P.Esp L.E : pe cei trei i-am gasit prin diferite discutii, asa ca nu va bazati pe ce am postat. Poza este demna de acest topic Editat Aprilie 14, 2015 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Pe Olivé nu l-am văzut niciodată fără cască, deci mă iert. Nu sunt sigur de Pons și de Ricky Cardús (nu e Rabat?). Nu prea seamănă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 (editat) Nu-i nimic, il punem pe BB sa-l intrebe pe Marcel dupa primul autograf sa-i spuna cine e in poza. ON TOPIC! Cine il verifica pe VR? Editat Aprilie 15, 2015 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Manuel Poggiali? Ce gay e poza! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Chiar el! De asiaticul din dreapta ai auzit? P.S : vezi ca-i randul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Chiar el! De asiaticul din dreapta ai auzit? P.S : vezi ca-i randul tau I se vede numărul normal de concurs în spatele numărului 1. E băiatul care a scos Suzuka din calendarul MotoGP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Da, e Daijiro Katoh, saracul. Uite una si de la mine, mai old-school asa. Castigator de curse in WSBK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Falappa, aparea destul de des si in ultimii ani prin boxa Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Si de ce nu pui o poza noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Destul de uşor, dar altceva mai bun n-am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 (editat) E simplu ..guru...scrie pe flanela Si ala micu ii ralph lauren Editat Aprilie 19, 2015 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 Mario, din Mario Borthers ( fara șapcă ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate