PzKpfW Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Unuia dintre ei i se poate citi numele pe combinezon. Iar ultimul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 (editat) e simplu : ăilalți sunt Berger și Marko. Helmuth Marko - fost pilot, dar de linia a doua - a fost managerul lui Gerhard Berger și al lui Karl Wendlinger. Editat Iunie 23, 2014 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Jucaț-o p-asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 tare primul are casca lui Kimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Nu e doar casca... Mai e cel putin unul usor de recunoscut. Tot dupa casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Lauda si Vettel sunt usor de recunoscut, ceilalti 2... si cel de la volan pare Papa, da stiu.. » Post actualizat in 03 Jul 2014 18:01 Jucaț-o p-asta: niste ducatisti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Da, pentru ca utilaje agricole/de gradina + V2 = <3S-inca una cu Kimi, in plin efort pe bestia verde: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 daca tot este amator, mai bine se pupa de d-alea rulate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Maimuta si tigarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 care-i maimuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Nu e doar casca... Mai e cel putin unul usor de recunoscut. Tot dupa casca. Crazydevil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Jucaț-o p-asta: Cum vad ca va inghesuiti sa raspundeti, aflati aci: http://www.youtube.com/watch?v=RJRomcjprwY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Foarte mișto Nu m-am înghesuit fiindcă nu știam căștile. Ce vroiai, să trișez ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 A lui Davidson mi se pare usor de recunoscut. Si daca l-ai prins pe Herbert in actiune, si casca lui e destul de recognoscibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Da, și alui Johnny Herbert și a lui Martin Brundle... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Personal eram cam mic pe vremea lui Brundle. Nu prea mi-l amintesc decat dupa nume. Pe Herbert in schimb l-am prins ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Personal eram cam mic pe vremea lui Brundle. Nu prea mi-l amintesc decat dupa nume. Pe Herbert in schimb l-am prins ceva... Lasa ca a mancat Miki piscoturi cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Niki lauda cu ala de la abba cu cum il cheama..?......))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 ...Vasilica?Nu, nu-i el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 He, he! Ăla de lângă Lauda e Luca di Montezemolo când era și el tinerel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Luca di montezemolo e nume sau e cum se zice la noi in Bihor cand mergi pe la tara...."Ioane a Petrei" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Cine va saluta in poza asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 (editat) Ha ha am văzut-o pe facebook Mai bine întrebai cine a făcut poza ? ( C.C. dacă nu mă înșel ) Editat Iulie 20, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Mai bine întrebai cine a făcut poza ? ( C.C. dacă nu mă înșel ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate