9fingers Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 (editat) Nu prea se vede mare lucru din fizionomia lui. Davies, pt ca West n-a fost in WSBK? Editat Februarie 5, 2015 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 E american? Kenny Roberts? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 American. S-a lasat prin 2000 si a cam disparut de pe firmament, s-a apucat de business. Si acum cativa ani a inceput sa apara pe la curse de flat-track prin California, asa, de hobby (de unde si poza). Daca dau mai multe indicii, deja va fi prea simplu. Si-asa presimt ca 9fingers s-a cam prins. De-asta nu pun nici poza cu fata lui. A avut mai multe numere, dar nr. 3 era preferat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 (editat) Kenny Jr? » Post actualizat in 05 Feb 2015 14:24John Kocinski? Editat Februarie 5, 2015 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Nop. Kenny Jr. n-a fost in WSBK (cel putin nu din cate stiu eu) si era inca activ din plin prin 2005-2006. Inca un indiciu (dar deja devine super simplu) - a avut victorii de etapa la 500 GP si a fost foarte tare la 250. » Post actualizat in 05 Feb 2015 14:27 Kenny Jr? » Post actualizat in 05 Feb 2015 14:24John Kocinski? Acum am vazut ca ai editat. Da, Kocinski e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 (editat) Pana sa scrii tu am scris si eu din nou ) N-am fost fan dar mi-a ramas undeva in spate pe retina. Editat Februarie 5, 2015 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Marius, esti enciclopedie vie. Dar ce se aude cu revista? A devenit bianuala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 (editat) Ceva usor Editat Februarie 5, 2015 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Marius, esti enciclopedie vie. Dar ce se aude cu revista? A devenit bianuala? Nu, chiar dimpotriva. Vestile bune sunt ca, incepand din martie, revista va deveni lunara (cu numar dublu iulie-august si decembrie-ianuarie). Acum este pauza ceva mai mare (din decembrie pana in martie), apoi vom iesi in fiecare luna. Si lucram intens si la site. Avem planuri mari anul asta. Multumim pentru interesul aratat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Pai am toate numerele din Motociclismo si din Moto Bikes, asa ca... va urez cu egoism Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Ceva usor Nen'tu Wayne Rainey. Pe chelner nu-l stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Pe Kocinski nu l-am prins in activitate si nici nu cred sa-l fi vazut vreodata fara casca. Puteai sa pui si o poza clara ca tot degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Bingo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Pai am toate numerele din Motociclismo si din Moto Bikes, asa ca... va urez cu egoism Succes! Multumim foarte mult! Poate ne vedem la Oradea anul asta, s-ar putea sa ajungem prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Mi ar face o placere deosebita, daca stii din timp trimite un PM . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Pe Kocinski nu l-am prins in activitate si nici nu cred sa-l fi vazut vreodata fara casca. Puteai sa pui si o poza clara ca tot degeaba... A, ma gandeam ca-l recunosti, ca am vazut ca-i stii pe multi dupa fata. Inca unul. Victorii in WSBK, era considerat urmatorul fenomen pe la jumatatea anilor '90, cand era foarte tanar. A ajuns in GP, dar nu se tinea de treaba, ii placea petrecerea si cariera i s-a dus la vale. Ii cam placea bautura si drogangeala si nu credea in prostii precum "antrenament" sau "setari". Unii insideri (gen sefi de echipa din MotoGP) il considera si in ziua de azi cel mai mare talent pur pe care l-au vazut vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Chris Walker? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Nop. Nu e britanic. Australian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Da, de data e simplu. Cel mai rau si mai bun dintre fratii Gobert... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Troy Corser? » Post actualizat in 05 Feb 2015 15:15Dap, Gobert e ) Prea tarziu. Sari cu poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Mai de actualiate. Dar nu e nici pilot gp si nici sbk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Da, de data e simplu. Cel mai rau si mai bun dintre fratii Gobert... Exact. Anthony Gobert aka The Go Show. » Post actualizat in 05 Feb 2015 15:23 Mai de actualiate. Dar nu e nici pilot gp si nici sbk. Easy. Guy Martin, acum de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Il tradeaza casca Agv si nu numai ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Guy Martin, da. Si daca tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Pare a fi Michael Dunlop, acum cativa ani, la Supersport in IoM TT. Are un stil super spectaculos, e salbatic, imi place de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate