PzKpfW Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Nu-i chiar nevastă-sa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Nevasta sau nu, tot fosta de-a mea e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Habar n-am si nici nu sunt curios sa gugaleac cine e fandosita aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Astept poza cu lorenzo )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Nu-i chiar nevastă-sa? Nu. Sotia lui e Lauren Vickers. Ce ai pus tu poza e un playmate de pe vremea cand Playboy a sponsorizat LCR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Nu. Sotia lui e Lauren Vickers. Păi da, aia. N-a fost și ea obiect iepuroaică din-aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 (editat) Ati gresit topicul!! incercati sa luati legatura cu ivan pedala sa va explice ce-i cu fata aia. Aici el raspunde ascultatorilor. @pandy: in locul tau m-as abtine sa-l intrebi sau sa citesti ce scrie mosul pedala, te vei simtii mai femeie decat bunaciuunea aia playlaba » Post actualizat in 31 Jul 2017 20:48On topic!!! Editat Iulie 31, 2017 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 cine? Rossi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 ...cine? Rossi? Da...la biro'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 ce tab-uri mai ai deschise in firefoxu-ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 On topic!!! L-am recunoscut după cască, dar nu știu din ce an e poza. Cât a concurat la Ducati avea alt număr de concurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 L-am recunoscut după cască, dar nu știu din ce an e poza. Cât a concurat la Ducati avea alt număr de concurs. Pai daca nu aici, unde invatam motogipi?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 (editat) Stiu ca calitatea pozelor de mai jos nu-i una de top, dar v-as ruga sa recunoasteti personajele (cel care sta pe saua motocicletei, mustaciosul si cel/cea care poarta nr.1 in poza nr.2, cu Mobrele). Pozele au mai fost postate cu mult timp in urma, tot de mine...dar raspunsul nu l-au stiut decat personajele respective! Editat August 1, 2017 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 Te bagi in fata??? Recunoaste personajul pe care l-am urcat. Nu esti tu!! Altfel imi aduceam aminte de ceva beri baute impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 Nu-s un adept al recunoasterilor de personaje...uit fizionomii, uneori chiar nume importante...o fi de la CNP sau alte tare, asa ca nu ma bag! Dar, voi...recunosateti personajele din cele doua poze facute de mine prin anii '80? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Haralambie?vrajitoru'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Ntz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Asta-i greuță Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 ... Gata, ati depus armele...nu recunoaste nimeni nici macar un personaj din cele doua poze? Acum ati schimbat si numarul de roti...si-o lasati uitarii pe asta de la mine (ghicitoarea)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Asta-i greuță Michael Schumacher cand era pe val? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 (editat) Eu cred ca e Mick Schumacher cu masina lui tac-so. Michael Schumacher cand era pe val? Editat August 25, 2017 de Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Tu te uiți la știri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 (editat) Din fericire, traiesc intr-o tara in care stirile din sport nu inseamna numai fotbal, sau "stiri mondene" din fotbal Inrebare tripla: 31- Cine? Locatia? Campionatul? Hai ca nu e greu! Editat August 27, 2017 de Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Pérez prin 2007. British F3. La locație mă dau bătut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate