duDell Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Despre accident (12/05/2014 00:19:35) [ AnOnYmUs ] Eu am iesit vinovat pentru ca l-am lovit in spate, ceea ce inseamna ca acea masina era in sens deja. Si eu am zis ca nu e corect, pana am citit legislatia rutiera despre circulatia in giratorii, si m-am lamurit. Va rog, nu mai fiti pareristi fara sa cunoasteti legea. Citat de pe bistriteanul.ro nici el nu stie legea ce mai cauti la volan/ghidon daca nu stii legea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 BMW-ul nu este lovit in spate . Impactul a avut loc in roata spate stanga . Nu se poate lua in calcul o lovitura din spate . Mai adaug doua cadre : distanta pe care a mers motocicleta cu roata fata blocata si locul de impact . Vizibilitate redusa ptr sofer , viteza si mult ghinion . Reteta de succes ptr un accident . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Comentariile din primul link sunt halucinante, toti desteptii o tin cu prioritatea de stanga. E extrem de util topicul din punctul asta de vedere, vedem cati nu au habar sa circule pe strazile astea amarate (de parca nu ar fi de ajuns infrastructura dezastruoasa) si merg la oha. Oricum, zi fara accidente nu exista si cam toate sunt stupide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate