cmd Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Ce ati facut cu cazarea ? mai are cineva un loc liber pe remorca/duba pt un bun prieten care vrea sa vina pt prima oara ? va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Deocamdata prognozele arata nasol, daca nu se evde ceva soare pe vreun site eu nu rup banii pana acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 m-am uitat si eu pe prognoze si nu arata foarte rau!mai e pana la week!eu zic ca o sa avem vreme buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 noi am plecat data trecuta pe 2.1 precipitatii ,acum chiar nu arata bine dar sa speram ca o sa fie bine ca sa ne distram am avut noroc cu karturile,intrau chiar si pe ploaie si cand era ud ,uscau pista intram si noi 20 minute iar incepea ploaia si ciclul se repeta ,ploaie, uscare ,dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 o sa prindem vreme frumoasa!am eu un sentiment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 mi-e mila de cei cu cazarea/rezervarile de la pensiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 cmd iar ai vre-o nunta de nu tii cu noi?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 (editat) incercam sa alungam tot ce e anapoda de pe cer si sa fie bine pe 7-8-9 celelalte weekenduri le am programate cu altceva si eu ,e singurul weekend pt mobra abia am venit de la una de la Poiana Brasov si am avut 3 in luna mai ,mai am una pe 14-15 iunie dupa aceea una in iulie si continuam ... Sigur nu ai inteles,vin si eu weekendul asta , interesul este sa fie vremea buna,am zis intr-un post mai in spate ca e si singurul meu weekend liber din iunie pt moto Editat Iunie 2, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 abia am venit de la una de la Poiana Brasov si am avut 3 in luna mai ,mai am una pe 14-15 iunie dupa aceea una in iulie si continuam ... Sigur nu ai inteles,vin si eu weekendul asta , interesul este sa fie vremea buna,am zis intr-un post mai in spate ca e si singurul meu weekend liber din iunie pt moto atunci hai sa alungam norii )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Vin si eu dar fara motoreta, la chibitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 2, 2014 Autor Share Postat Iunie 2, 2014 Daca ploua putin, nu-i bai ca se usuca repede iar daca ii da cu nesimtire e si mai bine ca ne bagam toti la restaurant si petrecem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 eu ma bag si la dat si la baut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 2, 2014 Autor Share Postat Iunie 2, 2014 Deja se anunta predominant soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 belea daca ramane asa vremea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Postez si aici, e un fel de offon topic ))). Mi-am pierdut pedala de frana aseara, n-am mai gasit-o(mor de nervi) si ar fi cam aiurea(a se citi "n-am ce (cuvant urat) sa caut la circuit fara frana spate") sa vin fara ea. Deci daca cineva are, poate sa faureasca, cunoaste vreun om/zeu/faptura care ar putea sa-mi dea o pedala(moaaaa, cum suna asta ))) ), i-as plati o mica avere. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 nu ai nevoie de ea, poti frana si cu fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 It's a must! Nu pot sa merg, plus ca o folosesc, no se puedar. Zici ca-mi lipseste un membru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 eu personal nu folosesc spatele deloc pe circuit!este buna dar daca stii sa o folosesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Eu am pretentia ca stiu . Si daca o fi sa nu o folosesc acolo, eu vin pe motoreta pana acolo, deci sigur imi trebuie ))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Atunci cauta la dezmembrari te rog,o sa gasesti imediat sunt atatea site`uri,e Bucurestiul plin de dezmembrari ,imposibil sa nu gasesti e doar psihica treaba ,frana spate pe circuit se foloseste cu alt scop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Pai cu scopul ala o folosesc si eu. Oricum o folosesc non stop. Si acum, ca m-am obisnuit cu ea, mi-e super greu fara. Sper sa gasesc, atunci cand n-aveam nevoie dadeam peste ele de ma plictiseam. Gasesc eu pana vineri o solutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Si eu sper sa gasesti Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 V-ati mai hotarat ceva cu cazarea sau facem cum apucam? Eu ma gandeam sa incerc la Cupidon in oras de asemenea; dar daca ne hotaram sa mergem mai multi nu ma deranjeaza nici Catrusa. Pentru cei care pleaca pe motoare vineri; plecarea undeva intre 15-16 suna bine? Noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Recomand ca plecarea sa se faca samb dimineata cand toata lumea este libera si se poate stabili mai usor ora. Vineri, oamenii lucreaza, ies de la servici la ore diferite.... Astfel nu mai platesti o cazare in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Yuhuuu, vremea arata mult mai bine! http://www.accuweather.com/en/ro/targu-secuiesc/272906/weekend-weather/272906 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate