foxxbiker Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 http://oradetimis.oradestiri.ro/accident-motociclist-beat-fara-permis-lovit-de-o-soferita-fara-permis/#.U5dgaam0NAb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) Intai am citit tot articolul sa ma asigur ca nimeni nu a murit...ca sa pot spune ca...asta e o stire comica. Si el fara permis, si ea fara permis, s-au intalnit intr-un accident nebun si s-au placut. S-au indragostit si s-au casatorit. Au facut copii...fara permis(iunea parintilor) :) BR, Alexandru Ps: bine ca nu sunt raniti grav! Editat Iunie 10, 2014 de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Masina neinmatriculata ... genial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 e de ras sau de plans? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 /index.php?/topic/713902-tuna-si-i-aduna-la-timisoara/ a mai deschis cineva un topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 numa in ro se poate intampal asa ceva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Ambele vehicule neinmatriculate, ambii soferi fara permis ( chiar ma intrebam de ce el e motociclist si ea nu e automobilista) iar el pe deasupra era si baut! De vis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 probabil gagica a baut un skol fara alcool, doar era cu masina )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 (editat) E drum comunal unde a avut loc evenimentul. Voi chiar nu stiti ce-i aia un drum comunal? Jdemii de soferi fara peris, beti, merg cu masina si moto pe drumurile alea, dintodeauna. Pe druurile alea vedeti copii de 10 ani invatind sa conduca. Legal, logic ca nu au voie, dar practic, e o "normalitate" politia nu sta pe acele drumuri, doar din ani in pasti. La fel si cum nu ai voie sa conduci beat, dar la tzara, politia rurala conduce la greu cu putin alcool la bord, NU in timpul serviciului. Editat Iunie 11, 2014 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 II dau dreptate lui Jagi,eu locuiesc de 4 ani intr-o comuna din judetul Giurgiu si exact asta se intampla,lumea e beata non stop,conduc ca tampitii,politia nu se ia de ei ca si ei tot din sat sunt,se stiu de mici si tot asa,eu am invatat sa fiu atent si sa ma obisnuiesc cu gandul ca asa e la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker.Boy Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Imi aduc aminte de asta https://www.youtube.com/watch?v=9XMRLnlbqL4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate