Septy Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Nenea moderatorii, va rugam grabiti acceptul lui Mihai ca membru (nu stiu ce nickname si-a ales) dar sigur ar dori si el sa comenteze IAR faza cu tiru' ))) » Post actualizat in 16 Jun 2014 10:24 Vad ca citeste un "guest", parca vad ca e Mihai frecandu-si mainile ca nu poate sa imi dea replica )) » Post actualizat in 16 Jun 2014 11:21 Mama ce se mai legana cabina camionului cand a franat sa te lase )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 16, 2014 Autor Share Postat Iunie 16, 2014 » Post actualizat in 16 Jun 2014 11:21 Mama ce se mai legana cabina camionului cand a franat sa te lase )) Asa, asa...pune paie de foc )) Pai ce sa-i fac io lu' nenea soferul, el experimentat cu depasirea facuta de un tir, asa lenta, normal ca s-a speriat, crezand ca o sa-mi ia o vesnicie pana il depasesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Pe cand tu..."The lightning"...ai trecut mai repede de cat se putea el astepta... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 16, 2014 Autor Share Postat Iunie 16, 2014 Pe cand tu..."The lightning"...ai trecut mai repede de cat se putea el astepta... ) Corect! Am facut "alba-neagra" : acum ma vezi, acum nu ma vezi ) » Post actualizat in 16 Jun 2014 18:32 Am ajuns si eu acasa dupa tura de pe Transfagarasan. Am pus ceva poze aici: /index.php?/topic/714121-transfagarasan-cu-mici-peripetii/ Frumoase poze Roland. Multumim. Le-am salvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 (editat) Plimbare super Pun si eu 5 poze. O sa revin cat de repede si cu filmuletele, e mai greu sa le incarc » Post actualizat in 17 Jun 2014 04:54update filmuletele de la sesiunea foto, nu am avut timp sa le editez intr-unul singur si le-am incarcat asa brut, primul e mai mare 1.95 GB: https://d.transfer.ro/viraje_1-transfer_ro-17jun-036f75.mp4 http://d.transfer.ro/viraje_2-transfer_ro-17jun-1041a3.mp4 http://d.transfer.ro/viraje_3-transfer_ro-17jun-bf5784.mp4 https://d.transfer.ro/viraje_4-transfer_ro-17jun-e3663b.mp4 La plecare desi eram convins ca filmeaza, nu am inregistrare, sper sa ma ierti beware ! Dupa oprirea din Valeni filmarea e blurata de condens. In schimb a iesit bine intoarcerea, un prim filmulet urcat pe youtube http://youtu.be/mVs5vcLUmkQ o sa mai incarc pe acelasi canal youtube de unde se poate descarca usor cu plugin in browserul Mozilla Firefox. Cu toate ca am plecat pe ploaie din Bucuresti, in rest vremea a fost excelenta. Faina tura si companie Editat Iunie 16, 2014 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 (editat) Super tura, pacat ca nu am putut fi prezent. Btw, filmarea e super, asa bruta cum e. Eu doar am adaugat ceva muzica pe fundal si la randare mi-a modificat calitatea. Mai asteptam filmulete. Btw, in asta se vede depasirea faimoasa? Ca parca si aici depaseste cineva la limita acel tir. Editat Iunie 17, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Da asta e faza, mergeau si ei mai incet altfel greu de prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 (editat) Da asta e faza, mergeau si ei mai incet altfel greu de prins LOL ! Minutul 11. Timp berechet de depasit !!!! Uitati-va unde sunt, dupa ce trece tirul din sens opus, aveam o viteza ca nici nu ma mai vad dupa curba ) Dar intr-adevar cabina tirului s-a zdruncinat un pic , lol. Mihai da din cap, jumate lesinat, lol. Mihai, uite ce distanta era intre locul tau (al doile in grup) si eu-depasind. Nu ai avut cum sa estimezi corect distanta dintre cele doua tiruri si spatiul ramas, pana ca ele sa ajunga unul in dreptul celuilalt. A fost si timp si spatiu sa depasesc fara sa-mi sara inima. Motorul era deja turat, cand am tras de gaz, am "sarit" in fata in mai putin de o secunda. D-aia m-am si gandit, imediat dupa ce am depasit "sa vezi ca baietii din spate au avut un alt unghi vizual si or sa creada ca m-am bagat aiurea. Nu a fost aiurea, doar fortat, multora ni s-a intamplat asta si nu ne-am panicat, ci ori am accelerat ori am franat. Dar din nou...HUG-HUG pentru ingrijorare P.S. Mihai asteapta cu nerabdare acordul pentru a deveni membru, ca sa ma ciufuleasca si aici pe forum. Dl Moderatori, va rugam, acordati-i sansa, lol. Editat Iunie 17, 2014 de beware ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Klar! Mie mi-a placut si minutul 2:45. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 Gabi a venit cu sabia din "Razboiul Stelelor" )))))))))) » Post actualizat in 17 Jun 2014 12:27 Klar! Mie mi-a placut si minutul 2:45. Min 2:48 e Mihai care depaseste (eu eram deja la 10 km in fata, hahahaha) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 LOL ! Minutul 11. Timp berechet de depasit !!!! Uitati-va unde sunt, dupa ce trece tirul din sens opus, aveam o viteza ca nici nu ma mai vad dupa curba ) Dar intr-adevar cabina tirului s-a zdruncinat un pic , lol. Mihai da din cap, jumate lesinat, lol. Mihai, uite ce distanta era intre locul tau (al doile in grup) si eu-depasind. Nu ai avut cum sa estimezi corect distanta dintre cele doua tiruri si spatiul ramas, pana ca ele sa ajunga unul in dreptul celuilalt. A fost si timp si spatiu sa depasesc fara sa-mi sara inima. Motorul era deja turat, cand am tras de gaz, am "sarit" in fata in mai putin de o secunda. D-aia m-am si gandit, imediat dupa ce am depasit "sa vezi ca baietii din spate au avut un alt unghi vizual si or sa creada ca m-am bagat aiurea. Nu a fost aiurea, doar fortat, multora ni s-a intamplat asta si nu ne-am panicat, ci ori am accelerat ori am franat. Dar din nou...HUG-HUG pentru ingrijorare P.S. Mihai asteapta cu nerabdare acordul pentru a deveni membru, ca sa ma ciufuleasca si aici pe forum. Dl Moderatori, va rugam, acordati-i sansa, lol. Ai avut timp dar alta data sa nu o mai faci, inima noastra nu merita pulsatii in plus pentru ca nu ai tu rabdare la depasiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 Ai avut timp dar alta data sa nu o mai faci, inima noastra nu merita pulsatii in plus pentru ca nu ai tu rabdare la depasiri Aww.....how sweet ! Gata Mihaita...pentru inimioarele voastre o sa inghit mai mult gaz ars de la tiruri si depasesc doar in linia aia dreapta unde stau aia la camping. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Trucaj ordinar, se vede pixelu albastru aveai timp si de o cumpana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 Trucaj ordinar, se vede pixelu albastru aveai timp si de o cumpana Corect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Corect ! cumpana ta e nimic pe langa rostogolirea facuta de soferul de tir in cabina in urma franarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 (editat) cumpana ta e nimic pe langa rostogolirea facuta de soferul de tir in cabina in urma franarii Un fleac ! L-am lasat in cumpana )))) Urmatoarea mea cascadorie pe motor Editat Iunie 17, 2014 de beware ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Un fleac ! L-am lasat in cumpana )))) Urmatoarea mea cascadorie pe motor sa te uiti in cutia postala ca poate a venit factura pentru un set nou de placute frana de tir,soferul le-a tocit de tot si ar fi frumos din partea ta sa le achiti beware Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 sa te uiti in cutia postala ca poate a venit factura pentru un set nou de placute frana de tir,soferul le-a tocit de tot si ar fi frumos din partea ta sa le achiti beware Hahahaha. M-am uitat. Am gasit un buchet de trandafiri cu un biletel pe care scrie : Bravo!!! Asa da depasire!!! Semnat : tiristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_radulescu0175 Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Un fleac ! L-am lasat in cumpana )))) Urmatoarea mea cascadorie pe motor Pozele astea sunt pe bune? Sau si-a varat coada vreun program de editare foto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 Pozele astea sunt pe bune? Sau si-a varat coada vreun program de editare foto? Vaiiiii.....jignire. Sunt cele mai pe bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Vaiiiii.....jignire. Sunt cele mai pe bune confirm ! era sa cad de pe sa cand m-a depasit inculpata in timp ce "cumpanea" pe unde sa ne duca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 confirm ! era sa cad de pe sa cand m-a depasit inculpata in timp ce "cumpanea" pe unde sa ne duca.... Like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Bravos Iulia! Stii tu DYA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate