Rudi Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 (editat) Seawolves M.C. Buzau,va invita la a 5-a intrunire moto de la Buzau,ce se va desfasura in Parcul Tineretului in perioada 1-3 august 2014 Va asteptam cu tuica de buzau la intrare,cu aceeasi atmosfera placuta, cu muzica buna si prietenie, bautura si mancare de calitate Vom avea concursuri originale cu premii si parada moto.Locatia este prevazuta cu piscina, strand, lac de agrement dotat cu barci,hidrobiciclete si pontoane ca sa alungam plictiseala. Concertele se vor desfasura in Club Atlantis,separat de zona de campare(pentru cei ce vor sa se odihneasca la umbra si liniste) Vor urca pe scena: Vineri:CargoSukar NationSanctuarMetrock Sambata:KempesNiste BaietiBlade Strings In fiecare seara dupa concerte after party cu TripZout pana la rasarit. Maestrul de ceremonii va fi Cristian Hrubaru, care va prezenta atât concertele din zilele de vineri şi sâmbătă, cât şi concursurile ce se vor desfăşura în aceste zile Pretul unic de intrare va fi de 30 Ron de persoana pentru toata perioada.Asigura campare,parcare motocicleta in loc pazit,intrare la concerte si piscina pentru toate cele 3 zile. Va asteptam in numar cat mai mare la o distractie garantata 100%, marca Seawolves !!! Coordonate GPS: 45°09’37.18” N – 26°49’52.47” E Cazare Hotel Corso ** str Cuza-Voda nr 43-45 BuzauTel 0238 727 399/ 0731 836 553 Pensiunea Casa Vali, str Alexandru Marghiloman nr 145Tel 0238 715 901/0723 537 099Camera cu 8 paturi,25 lei/locCamera cu 6 paturi 25 lei/locCamera cu 1,2 sau 3 paturi 80 lei/camera Editat Iulie 16, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastorciciariel Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 La cort se mai poate campa sau nu ca vad numai preturi de cazare in pat si nu ca ar fi prea "incomod" dar prefer totusi la cort........? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Iulie 10, 2014 Autor Share Postat Iulie 10, 2014 "Concertele se vor desfasura in Club Atlantis,separat de zona de campare(pentru cei ce vor sa se odihneasca la umbra si liniste)" Da,zona de campare are acelasi loc,fiind inclusa in biletul de 30 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 AMR 6 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Abia astept..fac abstinenta la bautura pana vineri!....intrunirea asta nu i de ratat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei67 Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Da sigur voi fi prezent sa imi invat armura sa inoate in piscina...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 (editat) pai nu stie de anul trecut? sau fac eu o confuzie de useri/nume, caz in care imi cer iertare. Editat Iulie 27, 2014 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Salut, clubul atlantis e departe de zona de campare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Salut, clubul atlantis e departe de zona de campare? 100 m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 100 m Ms. amigo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 pai nu stie de anul trecut? sau fac eu o confuzie de useri/nume, caz in care imi cer iertare. Vezi poate nu ne gasim si anul asta numai dupa ce e gata apa minelala ........ Ardealul va fi prezent la eveniment pt lectura moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 31, 2014 Admin Share Postat Iulie 31, 2014 Ajung si eu de vineri, ne vedem la fata locului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Ajung si eu de vineri, ne vedem la fata locului.. Abia astept sa ne revedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 31, 2014 Admin Share Postat Iulie 31, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Vezi poate nu ne gasim si anul asta numai dupa ce e gata apa minelala ........ Ardealul va fi prezent la eveniment pt lectura moto Nu mi-e f clar ce ai vrut sa zici in prima parte. La mine inca e cu semn de intrebare anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 Eu pe la 19:00 aprox o sa plec din Bucuresti spre Buzau. Mai pleaca cineva la ora aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evil_Alien Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 Eu cred ca pe la 19:30 plec din Bucuresti, nu sunt sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 "Pret unic de intrare pt toata perioada 30 lei".Venit,vazut,locatie superba,dar pret intrare 35lri/zi si abonament 50 lei...deci..?!?Fara suparare... » Post actualizat in 02 Aug 2014 00:09 Si "Cargo" :lat de beat ,a simulat un concert,a cantat publicul pt el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Deci in final cat este intrarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Azi cred ca doar 35.Pacat de locatia de lux... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 2, 2014 Admin Share Postat August 2, 2014 Eu am platit 30 lei, a fost frumos, mi-au placut si concertele...chestie de gust! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 (editat) eu nu mai inteleg nimic.... pai ori este intrarea 30 de ron ori 50 de ron pai ce fel de tiganie mai este si asta...???"""""Pretul unic de intrare va fi de 30 Ron de persoana pentru toata perioada."""Asigura campare,parcare motocicleta in loc pazit,intrare la concerte si piscina pentru toate cele 3 zile.""" Ajungem la intrare si ne cere 50 ron de persoana ......pai lasati-o naibii de treaba Editat August 2, 2014 de tmdmitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Am fost ..am vazut.. am beut..acum degust acasa niste zeama de varza..Palinca a fost un adversar prea dur pt mine!..)). parada a fost organizata exemplar, berea buna si rece, ....in schimb, ma deranjat puhoiu de lume din Atlantis in ziua de sambata, adica lumea nemotociclistica..cam atat. Nu inteleg de ce a cantat Cargo asa de tarziu.. Mi a placut si o sa ma duc si la anu..clar!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastorciciariel Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 Una peste alta a fost bine mai putin acele toalete asa zise ecologice ,in rest palinca buna rau,si concertele la fel,cat despre cargo,ce e mai bun e la urma nu? Si acum cateva foto.......si venim si la anul,sa fim sanatosi si vreme buna,asfalt uscat pentru cei care mai au intruniri de punctat.Sper ca data viitoare sa vina mai multi.Stima organizatorilor SEAWOLVES BUZAU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 eu nu mai inteleg nimic.... pai ori este intrarea 30 de ron ori 50 de ron pai ce fel de tiganie mai este si asta...???"""""Pretul unic de intrare va fi de 30 Ron de persoana pentru toata perioada."""Asigura campare,parcare motocicleta in loc pazit,intrare la concerte si piscina pentru toate cele 3 zile.""" Ajungem la intrare si ne cere 50 ron de persoana ......pai lasati-o naibii de treaba Accesul in zona de campare pentru motociclisti a fost de 30 ron pentru care ti se punea o bratara si aveai acces inclusiv la club / piscina / concerte in cele doua zile .Pentru nemotociclisti respectiv localnici care au vrut sa se bucure si ei de concerte si bineinteles nu aveau bratara, era acel tarif diferentiat la intrarea in club . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate