Rudi Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 (editat) Noua mea mobra. Editat Mai 2, 2007 de Rudi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Noua mea mobra. felicitari pt "pocnitoare" e betoana rau. ai grija cu ea ca e rea de tot. noi te iubeam si cu klz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Noua mea mobra. Sa o stapanesti sanatos tinere!! Te asteptam in parcare ,sa o vedem de aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Noua mea mobra. ai uitat sa ne spui ca si-a luat si amicu nostru cu bmw seria 3 alb break o frumusete de zx6r ca a lu corin de culoare albastra ca a lu sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Multumesc de urari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fish Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 (editat) K sa stiti k sunt cu geana pe voi chiar si de aici de la Bucuresti am decis sa va demonstrez Am ochi si urechi peste tot... Astea-as de la ciuta de duminik 6.05(mi lea- dat o gagica din Braila) Editat Mai 8, 2007 de Fish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Pune mah repetentule pozele la "imagini din calatorii"...vezi ca e acolo pus topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fish Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 (editat) Pune mah repetentule pozele la "imagini din calatorii"...vezi ca e acolo pus topic Sa ma bata mama daca va la noi pe forum vreun topic cu imagini calatorii... Si inca ceva...am gasit la poze de la smaeb puse de un oarecare un personaj foarte mirat de noul zx6r Oare cine o fi? Editat Mai 8, 2007 de Fish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Ce rost are daca avem topicul cu "imagini din calatorii"? ...baga-le acolo Ps:parca facuse levese topic cu poze .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fish Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Ce rost are daca avem topicul cu "imagini din calatorii"? ...baga-le acolo Ps:parca facuse levese topic cu poze .... Nu vad nici un topic de genu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 return of king quad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 O poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Sa ma bata mama daca va la noi pe forum vreun topic cu imagini calatorii... Si inca ceva...am gasit la poze de la smaeb puse de un oarecare un personaj foarte mirat de noul zx6r Oare cine o fi? Sa mai zica lumea domle` ca nu-s vedeta! Fish nota 20 spirit de observatie deosebit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 uite una de la mine ( e veche rau poza... dar asta imi place.... totul standard , NEMODIFICAT ) si eu cu plete...(acum nu trece de 2 mm freza mea... ) CIAO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndogaru Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 (editat) Ma relaxam un pic vedeti motorul sta in curte si masinile afara deci nu sunt o ,,curva'' cum spunea radu,sau sunt?imi plac si masinile? asta e, sper sa nu ma Editat Septembrie 25, 2007 de johndogaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Asta i junghiul meu de mobra cu care ma dau pe la tzara Daca maritzi poza se vede in dreptul amortizorului dreapta fatza fabrica de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wixu Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 (editat) Pozele sunt de la cursele legale de la dragaica..................................... Si altele bineinteles Editat Noiembrie 12, 2007 de wixu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Asta i junghiul meu de mobra cu care ma dau pe la tzara Daca maritzi poza se vede in dreptul amortizorului dreapta fatza fabrica de bere Faina endurista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tureac Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 avand in vedere ca si Ramnicu Sarat e din buzau o sa pun si eu cateva.. aici era nou dupa accident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndogaru Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Am revenit si yo printre voi!! Azi am iesit pentru prima data pe anu asta Ne vedem pe blvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) Hop si eu; sunt mai nou pe 2 roti (pe 2 roti cu motor) Salutare la toti !!! Editat Februarie 27, 2008 de tiptil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 cteva poze cu xx-a mea si cateva de la intalniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Motociclete si oameni. Pun cateva cu prieteni,cateva cu motoreta mea si dupa asta cu mine..si gata hai5-u ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kick Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 desi nu stau prin buzau ..tot buzoian ma simt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate