florinelu07 Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Iesi la o tura curand? Nu ar merita sa mai astepti vreo 4-6 saptamani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 poti sa mergi tot la agrobarsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 (editat) Nu stiu cum e prin alte parti, dar in Piatra era 50 lei un ITP pentru moto. Ce e drept, mi-am facut programare, adica am sunat si mi s-a spus sa vin "in jurul orei...", am ajuns inainte, mai era un BMW la testat frane si amortizoare (auto), apoi un Burgman 400, cat mai mai schimbat eu o vorba cu Mosul (poate il stiu cei din Piatra, nici nu ma indoiesc), am intrat la rand. Pozat motorul, stat sa treaca vremea etc. ER5 era la fix cu tot ce tine de stare tehnica, asa ca am stat linistit, mai putin pentru toba LeoVince, dar Mosul mi-a zis sa stau relaxat. Sporovait la greu, primit sfaturi, inclusiv doua povete: nu depasi niciodata prin dreapta si nu fa eschibitii in trafic". Omul avea tije in femur, m-a luat cu diverse stari cand mi-a aratat radiografiile, e motorist vechi. Ideea e ca prin alte parti vad ca e foarte scump, 130 lei nu am dat nici la masina (100 lei anul trecut, test luat pe bune, nu am dat atentie decat o data, ca aveam cauciucuri cu 55 in loc de 50, dar omul nu prea a vrut sa ia banii, ca a zis ca stie si el cum e sa gasesti greu modelul). Pana pe 19 martie trebuie sa fac si eu ITP-ul, deci e musai sa mai trec pe la AutoVest si sa intreb cum mai sta treaba. Shit, 19 e duminica, deci pana vineri trebuie rezolvat, daca nu- platforma scrie pe mine, ca pe roti nu o duc, mi-e frica. Editat Ianuarie 17, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Ianuarie 18, 2017 Share Postat Ianuarie 18, 2017 Vreau sa-i fac cat mai curand ITP si RCA si s-o scot la plimbare, altfel iar fac ca si anul trecut și trece anul cu motocicleta în fundul curții.O sui pe remorca și-o duc undeva, acum cât am dorinta de a face asta. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutV Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 PopService in Brasov langa RAR. Pretul e ok, 100 lei; nu se fac programari, dar treaba merge repede, in 1-2 ore ai terminat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iridiu192 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 La agrobarsa (wag) in bartolomeu. Sunt la al 3-lea la ei si nu am facut niciodata programare. Am prins liber si acum (vineri la ora 4), a durat 30 min si a costat 100 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 10, 2020 Share Postat Aprilie 10, 2020 (editat) Sper baietii de la AutumotiveLux (Agrobarsa). Am fost azi cu masina, fara programare si in 30 minute am rezolvat. Baietii sunt si ei motociclisti. Editat Aprilie 10, 2020 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexhonda Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 Salutare...ma puteti ajuta sa imi spuneti daca stiti ..... se mai face ITP moto in Bartolomeu la Agrobarsa sau unde as putea face?Trebuie programare? Ca si cost? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 Acum 1 oră, alexhonda a spus: Salutare...ma puteti ajuta sa imi spuneti daca stiti ..... se mai face ITP moto in Bartolomeu la Agrobarsa sau unde as putea face?Trebuie programare? Ca si cost? Multumesc Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexhonda Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 Acum 1 minut, florinelu07 a spus: Da am inteles..mai este....dar trebuie programare? Cost? Merci, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 din cate stiu fara programare. aprox 100lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Poti face ITP la Scuter Center, Str. Spineni, nr. 18, Sector 4, au tel 0724561013. 100ron, fara programare. Dinspre unirii, dreapta pe straduta exact inainte de Dristor doner sau cum ii spune shaormeriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 49 minute, Raisa_c a spus: Poti face ITP la Scuter Center, Str. Spineni, nr. 18, Sector 4, au tel 0724561013. 100ron, fara programare. Dinspre unirii, dreapta pe straduta exact inainte de Dristor doner sau cum ii spune shaormeriei. cauta la BV.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexhonda Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 multumesc dar eu cautam la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 3 ore, alexhonda a spus: multumesc dar eu cautam la Brasov Ah Ei, faci si o plimbare scurta pana la Bucuresti, rezolvi si cu ITPul, impusti doi iepuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexhonda Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 33 minute, Raisa_c a spus: Ah Ei, faci si o plimbare scurta pana la Bucuresti, rezolvi si cu ITPul, impusti doi iepuri. Adevarat...oricum ma intorc la job in Bucuresti, doar ca am nevoie de ITP pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Iulie 23, 2020 Share Postat Iulie 23, 2020 Acum 11 ore, Raisa_c a spus: Ah Ei, faci si o plimbare scurta pana la Bucuresti, rezolvi si cu ITPul, impusti doi iepuri. cred ca impusca 3 iepuri ....ultimul iepure fiind amenda + retinerea talonului pt lipsa ITP-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexhonda Postat Iulie 23, 2020 Share Postat Iulie 23, 2020 Acum 4 ore, Mickey20 a spus: cred ca impusca 3 iepuri ....ultimul iepure fiind amenda + retinerea talonului pt lipsa ITP-ului noroc ca am ITP pana in 27...deci nu impusc niciun iepure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate