bogdantx Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Salut. Imi puteti recomanda un service ieftin si bun, in Bucuresti, pentru a-mi schimba kit-ul de lant ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Mergi la Cesar: www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/537449-bucuresti-crangasi-grant-racing-garage-service-general Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_Bora Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Grant Moto Garage. Eu la ei mi-am facut motoreta si pot sa spun ca sunt niste oameni de nota 20. » Post actualizat in 18 Aug 2014 12:31 Mergi la Cesar: www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/537449-bucuresti-crangasi-grant-racing-garage-service-general ) Ai fost mai rapid ca mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 La Cesar, fac treaba buna, sint profii ,recomand Grant Moto Garage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papoo Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Si eu tot la baietii de la GRG mi l-am schimbat. Daca nu l-ai comandat deja, se pot ocupa ei si de partea asta. Ai aici site-ul: http://www.grantmoto.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Ce de reclama ). Eu tot la cezar fac motoreta. Si pe toate le.am avut la el. De fiecare data am fost multumit. Daca vezi postul asta cezar sa stii ca maine imi vine statoru. Sa iau si eu verzitura de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 http://www.ambulantamoto.ro/ Userul ottoman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdantx Postat August 18, 2014 Autor Share Postat August 18, 2014 mersi prieteni ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaviola46 Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 wolfmoto, seriosi si ok ca pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 SKR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 SKR Cesar Wolf Moto Ambulanta Moto Clavi Benny Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 schimbati-l tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate