padre2211 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 salutare, donez doua cauciucuri de dragstar. Au carne pe ele, se prezinta f bine singura problema este anul 2000 pe spate si 2003 pe fata. Cauciucurile sunt aici - http://www.autoagust...-moto-bucuresti. Le pastrez maximum o saptamana guma fata s-a dat PFFFFFFF Steliadis, vezi ce patzasc daca nu mai intru pe Forum??? Acum imi pare rau ca aveam nevoie de amandoua... Acuma tre sa cumpar. Dar parca mai bine sunt noi... Intrebare dragi colegi - galerie de admisie de unde iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 PFFFFFFF Steliadis, vezi ce patzasc daca nu mai intru pe Forum??? Acum imi pare rau ca aveam nevoie de amandoua... Acuma tre sa cumpar. Dar parca mai bine sunt noi... Intrebare dragi colegi - galerie de admisie de unde iau? Galerie de admisie mai rar la motoare, numa Virago 535 are parca din cate stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padre2211 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Pai si la asta cum ii zice Lordule? http://www.autodenso.com.my/mbc/prod_img/449image1.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Intrebare dragi colegi - galerie de admisie de unde iau? "Galerie de admisie" sau "stutz de admisie" gasesti aici. Si eu le-am schimbat, e o boala des intalnita la Virago si Drag Star. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Pai si la asta cum ii zice Lordule? http://www.autodenso.com.my/mbc/prod_img/449image1.jpg Sincer nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Multumesc de aprecieri! Intr-adevar e un motor deosebit. Iata ca am reusit sa va pun si poze in detaliu. Faina ... ma bate un gand dar, cred ca nu imi permit momentan. Cand ajung in Bucuresti, pot sa o vad live? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
San Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Are cineva idee ce lungime are teava aia care iese din robinetul de benzina si intra in rezervor, la Dragstar din `97? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Are cineva idee ce lungime are teava aia care iese din robinetul de benzina si intra in rezervor, la Dragstar din `97? Dar care-i situatia de cauti asa ceva? Poti fii mai explicit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Fratilor! In sfarsit mi-am incaltat motorul dupa pofta inimii! Recunosc ca gumele initiale nu erau gata dar mi-am zis: "DOT-ul e cam vechi, hai sa le schimb!" Am facut la repezeala o poza cu telefonul, urmeaza o sedinta foto profesionala. Hai norock! PS Inca o data multumiri lui Fast Joe pentru ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Apoi ii sta chiar bine de tot cu anvelope cu talon alb, asa incepe pasiunea modificarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Apoi ii sta chiar bine de tot cu anvelope cu talon alb, asa incepe pasiunea modificarilor Da, asa m-a muscat si pe mine !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Da, asa m-a muscat si pe mine !!!! Pai asta face parte din microb, imi aduc aminte cum imi arata Virago 535 cand l-am luat si cand inainte sa-l vand. Uite: 1. Cumparare 2. Aproape la final proiectului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtefanut Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Salutare prieteni ! Vreau sa cred ca o sa fiti prietenii mei pentru ca de o saptamana sunt si eu posesor si de Yamaha dragstar 650. Am foate multe sa va intreb, insa numai dupa ce o sa finalizez lectura tuturor celor 170 de pagini postate. In rest va doresc asfalt uscat, cat a mai ramas din anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Salutare prieteni ! Vreau sa cred ca o sa fiti prietenii mei pentru ca de o saptamana sunt si eu posesor si de Yamaha dragstar 650. Am foate multe sa va intreb, insa numai dupa ce o sa finalizez lectura tuturor celor 170 de pagini postate. In rest va doresc asfalt uscat, cat a mai ramas din anul asta. Salutare! Asteptam intrebarile tale... si ceva poze cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Salutare! Asteptam intrebarile tale... si ceva poze cu motorul Salut! Ce "dragstar" e acesta? stiti ceva despre motorul in discutie? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=476504&selpic=1&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 (editat) Salut! Ce "dragstar" e acesta? stiti ceva despre motorul in discutie? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=476504&selpic=1&zoom=1#foto e dragstar de 1100, nu 1300 , model California. nu cred ca are 60CP. vad ca proprietanu habar n-are de motociclete... PS: e Classic Editat Septembrie 17, 2012 de CryAngel27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 (editat) Salut! Ce "dragstar" e acesta? stiti ceva despre motorul in discutie? http://www.bikeshop....c=1&zoom=1#foto Imi pare a fi un Silverado de 1100 un pic despuiat, in afara de wide bar, esapamant si cauciucurile white wall nu vad nimic care sa atraga atentia. Stock are 62 cp. Editat Septembrie 17, 2012 de fast_joe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Imi pare a fi un Silverado de 1100 un pic despuiat, in afara de wide bar, esapamant si cauciucurile white wall nu vad nimic care sa atraga atentia. Stock are 62 cp. Ma intreb ce l-o fi apucat sa scrie ca e Dragstar 1300 Nici macar nu exista asa ceva. Nu s-a uitat in talon macar? Ca nah, a scris si in titlu si la capacitatea cilindrica tot 1300. Sau poate vrea sa prosteasca lumea ca sa obtina mai multi bani? Nici saua nu cred ca e aia stock. Pozele nu ofera prea multe detalii, dar atat cat se vede pare destul de frumos facut. Oricum, numarul de inmatriculare e foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) e dragstar de 1100, nu 1300 , model California. nu cred ca are 60CP. vad ca proprietanu habar n-are de motociclete... PS: e Classic Sunt de acord cu tine si zic si eu ca e un dragstar classic de 1100cc (al meu de 1100 are 62 de CP). Model de 1300 e Royal Star si ala are transmisia pe curea. Alt model mai e WildStar de 1600cc si ala are transmisia tot pe curea. (in america ii zice RoadStar). Se poate sa fie un model de dragstar de 1100 cu modificare tip kit de cilindree si sa o fii crescut de la 1100 la 1300. Salutare prieteni ! Vreau sa cred ca o sa fiti prietenii mei pentru ca de o saptamana sunt si eu posesor si de Yamaha dragstar 650. Am foate multe sa va intreb, insa numai dupa ce o sa finalizez lectura tuturor celor 170 de pagini postate. In rest va doresc asfalt uscat, cat a mai ramas din anul asta. Ahoi! Asteptam intrebarile tale, si pozele. Editat Septembrie 18, 2012 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dooku Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) Drag Star de 1100, Classic, cu aripi de la Baron's, probabil si wide-bar tot de acolo, dar un model mai vechi ca nu mai e in oferta.Evacuarea pare sa fie LA Choppers, tot un model mai vechi, de asemenea nu mai e in oferta. Dar, de acord cu voi, omul nu prea stie ce vinde... Editat Septembrie 18, 2012 de dooku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtefanut Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Ce parere aveti despre anvelopele Pirelli Am gasit ceva, zic eu, avantajos la pret. anvelopa fata 368 lei, spate 470 lei. sa ma bag? sau sa iau Metzeler dar mai scumpe la bani? Care ar fi mai bune calitativ din ce stiti voi? Ahoi! Asteptam intrebarile tale, si pozele. pe sambata seara o sa pun ceva poze daca o sa ma pricep, daca nu ma ajutati voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Ce parere aveti despre anvelopele Pirelli Am gasit ceva, zic eu, avantajos la pret. anvelopa fata 368 lei, spate 470 lei. sa ma bag? sau sa iau Metzeler dar mai scumpe la bani? Care ar fi mai bune calitativ din ce stiti voi? Pe sambata seara o sa pun ceva poze daca o sa ma pricep, daca nu ma ajutati voi. Ahoi! Uitate si pe www.anvelopemoto.eu Eu de acolo am avut obiceiul sa imi cumpar anvelope si pretul era decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Fratilor! In sfarsit mi-am incaltat motorul dupa pofta inimii! Recunosc ca gumele initiale nu erau gata dar mi-am zis: "DOT-ul e cam vechi, hai sa le schimb!" Am facut la repezeala o poza cu telefonul, urmeaza o sedinta foto profesionala. Hai norock! PS Inca o data multumiri lui Fast Joe pentru ajutor! Niiiceeeeee !! Pai asta face parte din microb, imi aduc aminte cum imi arata Virago 535 cand l-am luat si cand inainte sa-l vand. Uite: 1. Cumparare 2. Aproape la final proiectului. Fain prietene ... fain. Boala grea treaba cu motocicletele ... mai greu ca in casnicie .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtefanut Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Ahoi! Uitate si pe www.anvelopemoto.eu Eu de acolo am avut obiceiul sa imi cumpar anvelope si pretul era decent. Acolo am si gasit. nu eram dumirit accum ce sa iau pirelli sau metzler. Metzeler sunt mai scumpe. Sa fie mai calitative decat pirelli? Deja am inceput cu intrebarile. Pentru tine Ursule. Am vazut din postari ca ati fost pe Transalpina. Si tot acolo am vazut ceva interesant la un motor, cel cu aripa pe spate decupata ca un coif de spartan. Avea tevile infasurate cu ceva banda. Ce este si de unde o pot lua? Am gasit ceva pe louis dar as vrea sa stiu daca se gaseste si pe la magazinelee noastre de scame. Cand se infasoara se mai pune ceva initial sau se infasoara direct pe esapament? Si mai am pentru tine, Ursule, intrebari, dar o iau usurel sa nu plictisesc. Sambata vin cu poze, sa vedeti bijuteria achizitionata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Acolo am si gasit. nu eram dumirit accum ce sa iau pirelli sau metzler. Metzeler sunt mai scumpe. Sa fie mai calitative decat pirelli? Deja am inceput cu intrebarile. Pentru tine Ursule. Am vazut din postari ca ati fost pe Transalpina. Si tot acolo am vazut ceva interesant la un motor, cel cu aripa pe spate decupata ca un coif de spartan. Avea tevile infasurate cu ceva banda. Ce este si de unde o pot lua? Am gasit ceva pe louis dar as vrea sa stiu daca se gaseste si pe la magazinelee noastre de scame. Cand se infasoara se mai pune ceva initial sau se infasoara direct pe esapament? Si mai am pentru tine, Ursule, intrebari, dar o iau usurel sa nu plictisesc. Sambata vin cu poze, sa vedeti bijuteria achizitionata. Metzeler garantat sunt foarte bune. Daca iti iei cauciucuri noi sa fii atent la anul de fabricatie (DOT 2012). Asta conteaza enorm. Banda cu care se infasoara tevile este facuta dintr-un material ce contine azbest. Motivul e evident... daca ai pune carpa obisnuita s-ar putea sa te trezesti cu ea in flacari . Cred ca mai exista si alte materiale decat azbestul - cred ca ceva fibre ceramice. In orice caz, tot rezistente la temperaturi mari. Am mai vazut si tevi invelite in zale metalice. Exista un topic aici: Banda protectoare evacuare Daca ai tobe cromate si pui banda din asta peste ele o sa strici cromul - cromul se albastreste la caldura mai mare si daca invelesti toba nu se mai raceste asa bine in mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate