Barbarossa Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 pana acum din buc cine pleaca sa stim pe cine asteptam. 0722 551 901 barbarossa eu rares grundleg pana acum la 7 15 petrom miorita daca pana azi la 11 pm nu se mai arata nimeni noi 3 plecam la 7 30 spre iuliana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Les jeux sont faits rien ne va plus...Doamne ajuta ! Sa nu ploua si tina CDI -ul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 5, 2014 Autor Share Postat Septembrie 5, 2014 pana acum din buc cine pleaca sa stim pe cine asteptam. 0722 551 901 barbarossa eu rares grundleg pana acum la 7 15 petrom miorita daca pana azi la 11 pm nu se mai arata nimeni noi 3 plecam la 7 30 spre iuliana Yeeeee.....vine si "chitara" !!!! Eu, Virgil si Marcel vom fi la DN (cu Snagovul), cu Aship (Andras) ne intalnim la BV Carrefour iar la Petrom Miorita voi 3 .....si daca se vor mai trezi si altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Alea jacta est ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Mama masii...eu acum am ajuns de la greci. A plouat absolut tot timpul cat am traversat Bg...iar la Veliko am trecut prin jumatate de mwtru de apa care traversa soseaua. Dar nu pe lat...ci venea in lungul soselei pe cam 500 m. Si acum mi se vad frunzele de la morcov. ) Masini oprite(probleme tehnice), etc. Erau si niste colegi motociclisti in gashca(vreo 5-6 moto)-sper sa nu fi avut probleme acolo. Astea fiind spuse...trebuie sa vad cum dreaq fac sa ajung cu voi acolo, mai ales ca pe weekend am si ceva ce trebuie neaparat rezolvat(chestie de o ora, dar musai). Asa ca ma gandesc sa vin maine seara...si sa ma intorc cu voi duminica. Sper sa imi iasa socotelile ok. Legat de cumparaturi, eu o sa vin cu una-alta, asa ca nu ma luati in calcul la cumparaturi. Daca se schimba ceva, anunt. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 imi vine greu sa scriu ca nu vin, chitara si foc de tabara deci cu siguranta va fi ceea ce va si doresc - distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quetzalcoatl Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Yeeeee.....vine si "chitara" !!!! Eu, Virgil si Marcel vom fi la DN (cu Snagovul), cu Aship (Andras) ne intalnim la BV Carrefour iar la Petrom Miorita voi 3 .....si daca se vor mai trezi si altii. S-au trezit dar nu pot merge si ei. Distractie placuta! A, era sa uit. Cu toti, fara exceptie suntem nerabdatori sa te revedem "levitand". In foto, desigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Eu astept sa o vad facand spagatul in aer....in foto, of course Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 8, 2014 Autor Share Postat Septembrie 8, 2014 Super plimbare ! Super oameni! Super amintiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quetzalcoatl Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Si tot la unison: incantator si...incantatoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Foarte tare, oamenii, locurile, drumurile, pozele adica intr-un cuvant, tura. Multumim!!! P.S. oare asta era accidentul pe langa care am trecut? http://www.mytex.ro/stiri-brasov/un-om-mort-doi-raniti-si-altul-batut-dupa-un-accident-2-victime-sunt-la-brasov_403058.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 8, 2014 Autor Share Postat Septembrie 8, 2014 Foarte tare, oamenii, locurile, drumurile, pozele adica intr-un cuvant, tura. Multumim!!! P.S. oare asta era accidentul pe langa care am trecut? http://www.mytex.ro/stiri-brasov/un-om-mort-doi-raniti-si-altul-batut-dupa-un-accident-2-victime-sunt-la-brasov_403058.php Nu e asta accidentul. Ce am vazut noi, era între Zetea si Gheorgheni. Dar nu pot sa cred!! Alt motociclist care a oprit sa ajute, ajunge grav rănit in spital, bătut de localnici???? Si acum noi ce facem? Mai oprim vreodată sa ajutam sau...mergem mai departe?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Oprim, cum sa nu oprim ? Aia a fost o intamplare nefericita. Apropo, stie cineva ce in GoPro ? S-au "prins" caprioarele ? Eu stiu pe cineva care a lovit o caprioara si cand s-a dus la Politie sa declare accidentul, s-a trezit cu dosar de braconaj ! Si ca sa inchei,subscriu la antevorbitori, vor fi trecuti in "Cartea Alba" pe viitor, stiti voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 8, 2014 Autor Share Postat Septembrie 8, 2014 Si ca sa inchei,subscriu la antevorbitori, vor fi trecuti in "Cartea Alba" pe viitor, stiti voi.... Yyeeeee!!!!!!! Eu am primul volum semnat de autor si acum voi face parte din "Povestile unui motociclist blajin" vol II ???? Superrrrr !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Este acelasi accident din Sanzieni, de care stim deja. Nu e asta accidentul. Ce am vazut noi, era între Zetea si Gheorgheni. Dar nu pot sa cred!! Alt motociclist care a oprit sa ajute, ajunge grav rănit in spital, bătut de localnici???? Si acum noi ce facem? Mai oprim vreodată sa ajutam sau...mergem mai departe?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Am si eu 13 imagini, prima serie de 10 aici si urmeaza inca 3. » Post actualizat in 08 Sep 2014 13:21Restul... » Post actualizat in 08 Sep 2014 13:39Pentru cine vrea imaginile la o rezolutie mai mare le gasiti aici: https://www.wetransfer.com/downloads/ec99cd261a12d88c53f6796ff4446fcb20140908133653/aa9cfccd68a2b9d87d7e0fc7911f888220140908133653/8c8e94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 8, 2014 Autor Share Postat Septembrie 8, 2014 Frumossss !!! Ciobanul si cocosul - foarte fotogenici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 e gaina... » Post actualizat in 08 Sep 2014 14:20aici e facebook-ul meu asa ca ma puteti adauga ca prieten https://www.facebook.com/adrianoltean0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 eu am facut ice bucket challenge dar fara donatie..si fara apa in galeata...na... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate