chonty Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Si eu am Pirelli Route pe spate si pe fata Pirelli City Demon...in schimb nu-mi place cum se comporta pe ploaie pe uscat se comporta destul de bine si sunt durabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butaby Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Voi ce gume aveti pe spate? Eu am Pirelli Route 150/90-15 M/C 74H. Am facut cu el aproape 18000 Km. S-a comportat foarte bine. Am mers tot timpul 2 persoane si bagaj grupa mare. Aderenta foarte buna si pe ud si pe uscat. Dar este timpul pentru unul nou. M-ar interesa si alte marci: Dunlop, Michelin, etc Ce credeti? PS Sa va arat si vreo cateva poze? apreciem asa motoristi....nu ca aia care scot motorul doar duminica si nu au km cu fata cat au altii cu spatele.... the real biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crt Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Voi ce gume aveti pe spate? Eu am Pirelli Route 150/90-15 M/C 74H. Am facut cu el aproape 18000 Km. S-a comportat foarte bine. Am mers tot timpul 2 persoane si bagaj grupa mare. Aderenta foarte buna si pe ud si pe uscat. Dar este timpul pentru unul nou. M-ar interesa si alte marci: Dunlop, Michelin, etc Ce credeti? PS Sa va arat si vreo cateva poze? Salut! Si eu am Pirelli, dar vreau sa iau de-astea la pimavara: http://www.romimoto-piese.ro/category/2091...0/vehicle/20539 Am auzit umai lucruri bune despre ele. Hai, ca acusa vine primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 si eu am pirelli, pe uscat sunt f. multumit, pe ud aluneca putin dar ce cauiuc nu luneca pe ud? vezi ca metzeler ar fi mai rezistente deci mai tari, deci mai instabile pe ud am avut metzeler pe spate si nu mi-a placut numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Marauder 800, de vinzare. Ionel :0742/876232 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chonty Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 La cumpare motorul a fost echipat cu Dunlop si s-a comportat bine atat pe uscat cat si pe ud. Am numai laude. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 poate este cineva interesat de rezervorul de marauder si de ghidonul original......rezrvorul costa 50 euro ghidonul costa 50 euro 0744779729--0724020205 Mesaj completat vand tobe originale de marauder vz 800 din 1997 http://www.bikeshop.ro/src.php?Producator_...amp;act=results Salut, ma intereseaza ghidonul. Ti-am trimis pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crt Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani tuturor! Acum ar fi cazul sa vina si primavara, nu? Mesaj completat Salut! A incercat cineva sa puna de-astea: http://www.louis.de/_105d52a5bcee533af324f...x=4&cmd.y=5 Sunt 100 E perechea pe Louis, si ma bate gandul sa le schimb pe-ale mele de stock. Astept pareri. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 www.louis.de coduprodus 10027006 dar de ce vrei tu sa ii schimbi tobele? eu am scos filtrele din tobe...experimental...si urla prea tare, mai ales ca e destul de turat motorul. mie mi se parea ca face prea mult zgomot...asa ca i-am dat doar 3 gauri in capacele de la tobe si sunt multumit numai bine Mesaj completat /index.php?...p;#entry2253258 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crt Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Salut! Tot asa le-am gaurit si eu, cate 3 gauri in fiecare toba, si acum am un sunet destul de frumos. Problema e ca toba inferioara are vreo 2 gauri si pe lateral, undeva in zona prinderilor, si imi pare ca bazaie, sau asa ceva... De-asta am zis sa le schimb. Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 salut stiu pe cineva care are tobe goale si vrea sa le schimbe daca vrei te pun in legatura numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crowcreek Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Caut sa schimb amortizoarele spate la Suzuki Desperado ( 400 ). Aveti idee de unde as putea sa cumpar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminvaida Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Desperado sa inteleg ca este o varianta de marauder! si eu am cautat putin cei drept si nu am gasit! Dar in schimb am descoperit ca se poate intari, vezi, pote nici la tine nu sunt la maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 (editat) La multi ani tuturor!Acum ar fi cazul sa vina si primavara, nu? Mesaj completat Salut! A incercat cineva sa puna de-astea: http://www.louis.de/_105d52a5bcee533af324f...x=4&cmd.y=5 Sunt 100 E perechea pe Louis, si ma bate gandul sa le schimb pe-ale mele de stock. Astept pareri. Multumesc! Am avut eu o toba de asta pe Savage... cand schimbam vitezele noaptea se vedeau flacari albastre din ea... Treaba e ca pusca ca toti dracii... si amenzile sunt mari... vecinii o sa te urasca... Parerea mea de fost detinator si de cetatean impacat cu vecinii si legea e ca nu merita... Atasez si o poza: Editat Martie 13, 2010 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 intrebare... la marauder la relanti incarca 12v, dar cind se accelereaza scade incarcarea sub 11v...releul de incarcare sa fie baiu? 10x. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 intrebare...la marauder la relanti incarca 12v, dar cind se accelereaza scade incarcarea sub 11v...releul de incarcare sa fie baiu? 10x. Bateria! Am patit eu la hornet si mi-am luat direct releu.. se comporta la fel cum zici tu scadea tensiunea la turatii... apoi am incercat cu alta baterie si o mers asa ca mi-am luat si baterie. Incearca si tu intai cu o baterie de imprumut luata de pe ceva ce se comporta normal. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) din cate stiu eu ar trebui sa fie releul de incarcare la relanti este tensiunea bateriei, daca accelerezi, incepe si consuma din ea, deci releul nu isi face treaba Merita incercata si varianta cu bateria, (este varianta cea mai ieftina), daca nu... cauata releu PS 12V - inseamna ca nu incarca, trebuie sa ai peste 13.4 cand incarca Editat Martie 14, 2010 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 multam fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 (editat) multam fain. Detalii! cum ai rezolvat problema...? Bateria sau releul? Editat Martie 24, 2010 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 motorul a papat deja 2 baterii....era releul de incarcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Am avut eu o toba de asta pe Savage... cand schimbam vitezele noaptea se vedeau flacari albastre din ea...Treaba e ca pusca ca toti dracii... si amenzile sunt mari... vecinii o sa te urasca... Parerea mea de fost detinator si de cetatean impacat cu vecinii si legea e ca nu merita... Atasez si o poza: Tobele la Marauderul meu sunt goale (in urma unei mici erori de customizare - filtrele nu erau prinse cu nituri de carcasa, asa ca am zis sa le decupez cu totul) si intr-adevar creste nivelul decibelilor. Plusul mare este sunetul absolut bestial...minusul sunt vecinii care stiu mereu cand pleci si cand vii acasa. Cu politia nu am avut niciodata belele, ci dimpotriva, am dat si peste unii carora le-a placut cum suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali.r Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 salut, am un marauder model 98, l-am cumparat anul trecut, i-am schimbat uleiul 10W40 semisintetic, la aproximativ 70-80km/h daca ii dau gaz brusc apare o usoara crestere a turatiei (in gol) doar putin, asa ca la o cutie de viteze hidramata este clar ca patineaza ambreiajul insa nu-mi dau seama daca uleiul este de vina sau discurile de la ambreiaj sunt uzate, de fugit fuge cu draci, la plecarea de pe loc trage tare nu da nici un semn de alunecare la ambreiaj, vreau sa intreb cine poate sa-mi dea o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 salut, am un marauder model 98, l-am cumparat anul trecut, i-am schimbat uleiul 10W40 semisintetic, la aproximativ 70-80km/h daca ii dau gaz brusc apare o usoara crestere a turatiei (in gol) doar putin, asa ca la o cutie de viteze hidramata este clar ca patineaza ambreiajul insa nu-mi dau seama daca uleiul este de vina sau discurile de la ambreiaj sunt uzate, de fugit fuge cu draci, la plecarea de pe loc trage tare nu da nici un semn de alunecare la ambreiaj, vreau sa intreb cine poate sa-mi dea o idee. Nu cred ca este de la ulei. Eu am folosit intotdeauna 10W40 (Motul 5100) si nu am avut nici o problema de genul asta. Este posibil sa fie ambreiajul! Cati kilometri are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali.r Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Nu cred ca este de la ulei. Eu am folosit intotdeauna 10W40 (Motul 5100) si nu am avut nici o problema de genul asta. Este posibil sa fie ambreiajul! Cati kilometri are? 33000, asta ma ingrijoreaza si cred ca trebuie sa-i cumpar un set de ambreiaj+ garnitura de la capac, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 (editat) 33000, asta ma ingrijoreaza si cred ca trebuie sa-i cumpar un set de ambreiaj+ garnitura de la capac, Mai verifica o data specificatiile uleiului. Ce marca ai folosit? A mea are 36000 KM. Poate ar trebui sa ma stept si eu la asa ceva. Un set de placi de ambreiaj cred ca costa ceva. Cu schimbatul cred ca nu este foarte complicat. Pare aerizita partea pe care este ambreiajul. Eu am curatat si sincronizat carburatoarele de curand si a fost un cosmar. Mi-a luat aproape 2 zile sa le demontez, curat, sincronzez si sa le montez la loc. Completeaza te rog profilul (poate suntem aproape unul de altul). Numai bine!! Editat Aprilie 3, 2010 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate