eugenjnr Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Salutare, Plecarea la 6:15 de la Omv Iuliu Maniu, clisura dunarii prin Romania si dormit la Moldova Noua, duminica clisura dunarii prin Serbia si inapoi acasa. Daca mai sunt doritori astept un mesaj pentru mai multe detalii sau ne vedem direct in benzinarie. Deocamdata suntem doua persoane amandoi cu yamaha r6. Eugen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Cu R6 pe hartoapele alea... Aveti grija ca este plin de nisip in curbe si pietre cazute pe margine. In plus, sunt foarte multe portiuni unde pe un kilometru, 2, 3 nu ai decat pamant si pietris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenjnr Postat Septembrie 5, 2014 Autor Share Postat Septembrie 5, 2014 Am inteles.. Speram ca s-a schimbat ceva in ultimii ani! Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 (editat) Asa am zis si eu... Am crezut ca s-a mai reparat din drum si anu' asta la intoarcere in tara (acum 2-3 saptamani) am luat-o pe aici... Drumul e mai prost decat era anu' trecut. Recomand partea sarbilor Si pe aici se poate merge, dar nah, trebuie multa atentie ca ii dai pe asfaltul ala bun si pe curbele largi si te trezesti ca se termina brusc asfaltul sau ca e nisip in curba... Drumuri bune! Editat Septembrie 5, 2014 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Aratau aseara la stiri ca pe ruta Orsova-Moldova Noua s-a rupt un pod. Deci drumul respectiv este impracticabil. http://stirileprotv.ro/video/dezastru-in-urma-ploilor-in-mehedinti-circulatia-intre-doua-localitati-intrerupta-dupa-ce-un-pod-a-fost-luat-de-ape/61565567 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Şi dacă tot faceţi ambele maluri, atunci mergeţi pe la sârbi şi vă întoarceţi pe la români, ca să fiţi mereu pe banda de lângă apă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Cu R6 pe hartoapele alea... Aveti grija ca este plin de nisip in curbe si pietre cazute pe margine. In plus, sunt foarte multe portiuni unde pe un kilometru, 2, 3 nu ai decat pamant si pietris. 10479048_817671661606527_5181123412525349003_n.jpg 10603788_817671461606547_3654240094081342153_n.jpg 10377240_817671288273231_6381266447925795864_n.jpg 10624756_817671131606580_7545000715500169325_n.jpg 10565193_817670781606615_4821857036622052314_n.jpg ar fi trebuit sa incerci malurile dunarii prin austria.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenjnr Postat Septembrie 5, 2014 Autor Share Postat Septembrie 5, 2014 Şi dacă tot faceţi ambele maluri, atunci mergeţi pe la sârbi şi vă întoarceţi pe la români, ca să fiţi mereu pe banda de lângă apă. O idee foarte buna! Asa o sa facem, multumim mult! Cat despre drum ne orientam acolo! Daca nu se poate trece, trebuie sa fie o ruta ocolitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rultdy Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 (editat) se poate merge si pe acolo dar trebuie neaparat facut drumul pe lumina,am fost acum 3 saptamani si am facut bucata aia pe noapte(Moldova Noua-Eselnita)sint cam 20km complet neasfaltati. varianta cea mai buna e Moldova Noua-Oravita-bozovici(pe la cascada Bigar)-Orsova Editat Septembrie 5, 2014 de rultdy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenjnr Postat Septembrie 5, 2014 Autor Share Postat Septembrie 5, 2014 se poate merge si pe acolo dar trebuie neaparat facut drumul pe lumina,am fost acum 3 saptamani si am facut bucata aia pe noapte(Moldova Noua-Eselnita)sint cam 20km complet neasfaltati. varianta cea mai buna e Moldova Noua-Oravita-bozovici(pe la cascada Bigar)-Orsova Asa o sa facem si noi traseul ca sa evitam portiunile fara asfalt! Multumesc pentru idee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Aratau aseara la stiri ca pe ruta Orsova-Moldova Noua s-a rupt un pod. Deci drumul respectiv este impracticabil. http://stirileprotv.ro/video/dezastru-in-urma-ploilor-in-mehedinti-circulatia-intre-doua-localitati-intrerupta-dupa-ce-un-pod-a-fost-luat-de-ape/61565567 Citeste asta, asa am auzit si eu. Replanificati traseul pe la sarbi, chiar e impracticabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenjnr Postat Septembrie 5, 2014 Autor Share Postat Septembrie 5, 2014 Citeste asta, asa am auzit si eu. Replanificati traseul pe la sarbi, chiar e impracticabil... Da, am hotarat sa mergem pe la sarbi, iar cand intram in Romania ne intoarcem pe la Bozovici. Sper sa fie ok drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Duminica plec si eu din Bozovici spre Bucuresti. Probabil ma veti prinde din urma. Numai sa se termine odata ploaia asta, ca p-aci tine de trei zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Moldova noua - Bozovici (o parte din traseul care te duce la Anina) - Orsova e ca in palma asfaltul, iar traseul e de vis, plin de curbe largi si peisaje frumoase. Pe traseul asta aveti si cascada Bigar, in caz ca va intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Acum vin din zona Orsova, ploua non stop de 3 zile .. tineti cont si de asta , nu cred ca e o placere pana nu se indreapta putin si vremea. Succesuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rultdy Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 prin Bozovici drumul e ca in palma(nu-ti vine sa crezi ca esti in Romania) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenjnr Postat Septembrie 7, 2014 Autor Share Postat Septembrie 7, 2014 Acum am iesit la Herculane dinspre Bozovici. Cred ca este cel mai frumos drum pe care am mers cu moto in Romania! Multumim mult pentru informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Este. Mai dai de o denivelare sau de o gropita, dar in rest e brici. Pacat ca a fost un pic ud pe jos prin padure. Eu am luat-o pe Baia de Arama, sa scap de trafic si de plictiseala de pe Drobeta-Craiova-Slatina. Drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Acum am iesit la Herculane dinspre Bozovici. Cred ca este cel mai frumos drum pe care am mers cu moto in Romania! Multumim mult pentru informatii! herculane bozovici anina sasca montana/romana asta e TOT drumul superb atentie insa la radare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Subscriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate