Constantin Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Vama Veche - Cap Caliacra, pe malul marii. Se merge pe drumuri de pamant, pe faleza. Zona este spectaculoasa, cu roci si pesteri. Moto enduro - touring si chiar strada. Cativa km, in zona granitei, se merge pe asfalt. Practic, de la Durankulac, se poate merge pe drumuri de pamant sau camp. Ora 8, 30, sambata, la benzinaria de la inceperea A1. Ora 13, 00, plecarea din Vama spre granita. Pe la 5 - 6 d.a. inapoi in Vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Vama Veche - Cap Caliacra, pe malul marii. Se merge pe drumuri de pamant, pe faleza. Zona este spectaculoasa, cu roci si pesteri. Moto enduro - touring si chiar strada. Cativa km, in zona granitei, se merge pe asfalt. Practic, de la Durankulac, se poate merge pe drumuri de pamant sau camp. Ora 8, 30, sambata, la benzinaria de la inceperea A1. Ora 13, 00, plecarea din Vama spre granita. Pe la 5 - 6 d.a. inapoi in Vama. Aceeasi priveslite ca la cap caliacra o poti avea si la cap dolosman jurilovca judetul tulcea,este la 80 km de constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Cred ca A2 ai dorit sa scri. A1 merge catre Pitesti... Scuze daca gresesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Este un drum care a avut ceva asfalt și care trece prin sate până aproape de Șabla dar este foarte prost și aproape ca și cum ai merge pe câmp (cred că 901 îi zice). Dacă găsesc cu cine să las copilul vin și eu din Vamă. Distracție plăcută! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 4, 2014 Autor Share Postat Octombrie 4, 2014 Frumoasa excursie moto! Am ajuns inapoi in Bucuresti! Film pe traseu: Film pe malul marii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Aceeasi priveslite ca la cap caliacra o poti avea si la cap dolosman jurilovca judetul tulcea,este la 80 km de constanta Ai avut note mici la geografie, nu? Nu seamănă deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisteporci Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Am ramas cu o senzatie cum n-am mai simtit demult dupa ce m-am uitat la poze. Ce motoreta e cea din prim plan? Frumoasa excursie moto! Am ajuns inapoi in Bucuresti! Film pe traseu: Film pe malul marii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 (editat) » Post actualizat in 08 Oct 2014 07:48 250 tricker? Editat Octombrie 8, 2014 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Rieju Tango 250 supermoto, dar incaltat cu crampoane. In ciuda dimensiunii cam demente a rotii din fata se descurca acceptabil pe trasee offroad la viteze relativ mici, fiind un mare avantaj greutatea de aprox 115 kg cu totu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate