iulia_boris Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 http://www.libertatea.ro/detalii/articol/frumusete-cu-motor-antiinfractor-510399.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Interesant ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Frumos bravo !! Dar daca o sa faca porcarii ca alti politisti o sa fie doar motociclista ptr politie si nu intre noi. » Post actualizat in 13 Oct 2014 08:27 Sper sa lupte ptr drepturile motociclistilor si sai usture pe soferii idioti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Nu aveam nici un dubiu sa nu fie si cuvantul 'sexy' undeva in text. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Arrest me officer!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 Frumos bravo !! Dar daca o sa faca porcarii ca alti politisti o sa fie doar motociclista ptr politie si nu intre noi. » Post actualizat in 13 Oct 2014 08:27 Sper sa lupte ptr drepturile motociclistilor si sai usture pe soferii idioti. Tocmai pt ca-i femeie nu va ierta pe nimeni.Sunt sigura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 (editat) deja am erectie ... wait.. de fapt e ca de abia m-am trezit foarte interesant ca 2 tzatze sunt pe 2 roti si politista.. zici ca nu s-o mai vazut Editat Octombrie 13, 2014 de Banditer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Are catuse cu blanita roz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Ce "articol"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Ce "articol"... La asta ma gandeam si eu, pare ca au luat poza de pe un site si s-a chinuit unul sa scrie patru fraze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Exista si femei pilot pe F16, MIG 21, avioane de linie din anii 70, asa ca...nimic nefiresc ci doar mai placut ochiului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 Mai,da' carcotasi mai sunteti.. Exista si femei pilot pe F16, MIG 21, avioane de linie din anii 70, asa ca...nimic nefiresc ci doar mai placut ochiului... Exista si femei electrician..Io mi-s una..Dar nu despre asta-i vorba ci ca-i sade bine mandrei in poza aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Si care-i ciudatenia? Ca-i motociclista? Sunt multe. Ca e politista? La fel de multe. Cat de misogin sa fii sa faci asemenea articol, din seria "SOCANT!! Inca o femeie care a iesit din bucatarie!!!!" De ce au bucatariile geam? Ca sa aiba si femeile un punct de vedere (joke!) Ce nu inteleg eu e de ce tot cititi Libertatea si Click! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Se duce dracu lumea. Ce mai urmeaza, sa aiba drept de vot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Asa e Dan, mare dreptate ai. Multi " oameni " nu mai aud aia cu " sa ia OMUL pe femeia lui"... om topic - In fine, daca n-o sa fie " militianca" , tot respectul. Ca la ce ochi are e pacat sa ii strice in catrita .. copii, familie, pe mobra in side-case-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 sarmale face ? dar ardei umpluti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Deci vreau sa fiu hartuit sexual... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Parca mai erau doua politiste cu zx10r scos la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Nu aveam nici un dubiu sa nu fie si cuvantul 'sexy' undeva in text.Care text, ca dau scroll de juma de ora si in afara de reclame nimica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Mai,da' carcotasi mai sunteti.. Exista si femei electrician..Io mi-s una..Dar nu despre asta-i vorba ci ca-i sade bine mandrei in poza aia.. zice ca esti super membru ))) nu electrician/a )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 zice ca esti super membru ))) nu electrician/a )) Nu s-a hotarat inca ce este ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 15, 2014 Autor Share Postat Octombrie 15, 2014 Sunt inca in perioada in care incerc sa-mi definitivez orientarea sexuala..Aveti si voi un fix cu genderu' ala.. » Post actualizat in 15 Oct 2014 06:25Care text, ca dau scroll de juma de ora si in afara de reclame nimica. Era vorba de titlu..Povestea apare in alta fituica..Dar v-am starnit curiozitatea asta-i clar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Care text, ca dau scroll de juma de ora si in afara de reclame nimica. Este foarte greu sa descrii in cateva cuvinte , o femeie . In cazul de fata , este si politista si motociclista . Cred ca redactorii au considerat ca este mai ok sa puna reclame sub cele doua randuri . . . . . retardatii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Atat l-a dus capul pe ziarist... Oricum ca motociclist esti vazut ca un ciudat. Daca atunci cand isi casca jos , constati ca motociclistul e MOTOCICLISTA...Neneeee, e SOC/SENZATIONAL... Asta e nivelul in rromanica... Bascalie la maxim de ORICE si de ORICINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Sunt inca in perioada in care incerc sa-mi definitivez orientarea sexuala..Aveti si voi un fix cu genderu' ala.. » Post actualizat in 15 Oct 2014 06:25 Era vorba de titlu..Povestea apare in alta fituica..Dar v-am starnit curiozitatea asta-i clar.. ) interesant cand te vei hotara ) pin atunci vad politiste 4 zile pe saptamana chiar si mai mult din ce vor ele sa arate )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate