ovidius Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) De ce zic asta ? Trece tipu', pe motocicleta, intr-o intersectie extrem de aglomerata cum este cea de la Liceul Sincai, pe rosu, un Land Cruiser care circula regulamentar, abia l-a evitat, dar tot el arata acel deget "magic" soferului, pietonii aflati in traversare il evita cu greu dar o fac, iar la Intersectia Serban Voda cu Bvd. Marasesti, alta intersectie foarte aglomerata la ora 14-14 si ceva, semafor rosu, unde de asemenea il ignora. Asta nu-i problema, zau, atat timp cat esti singur pe motoreta, dar cand ai si pasager situatia se cam clatina si ai responsabilitate tipule. Si tu vrei sa fi respectat in trafic ? Parca imi pare rau ca te-am evitat dar aveai pasager Editat Octombrie 17, 2014 de ovidius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Poate nu a avut timp sa vada culoarea semaforului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Octombrie 17, 2014 Autor Share Postat Octombrie 17, 2014 Asta este buna. A trecut printre toate masinile oprite la semafor. Oprite deja si coloana care se strange este formata din minim 20 masini pe o banda, iar la Sincai sunt 3 benzi, la Bvd. Marasesti 4 benzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Pst, JAGI glumea... In schimb am si eu o intebare: crezi ca nu a vazut niciodata o poza din aia oribila de la vreun accident? Daca aia nu l-a convins, crezi ca il convingi tu cu vorba buna? Uneori chiar n-ai cu cine... si sunt sute de "din astia". Si daca tot ai deschis topicul, zi-i sa se lase si de fumat! Editat Octombrie 17, 2014 de jinxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Doua blonde la semafor.Apare culoarea rosie, una spune:-Vaii, ce culoare frumoasa-Da mai, chiar asa, raspunde cealaltaApare culoarea galbena:-Si asta e superba!-Da draga, stiu...Apare culoarea verde:-Vaii asa ceva, ce frumos!-Chiar asa fata!Apare culoarea rosu:-Culoarea asta am mai vazut-o, hai sa plecam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Sunt fel si fel de oameni, fiecare suporta consecintele faptelor sale. Pacat insa ca majoritatea ne incadreaza pe toti in aceiasi categorie in momentul in care se intalneste in trafic cu un personaj de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Bravo Ovidius pentru atitudine, chiar asa se face. Din cauza celor care procedeaza precum tipul despre care ai povestit au de suferit si alti motociclisti.....de aceea ne spun oamenii in fel si chip: donatori, teribilisti.... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Sunt fel si fel de oameni, fiecare suporta consecintele faptelor sale. Pacat insa ca majoritatea ne incadreaza pe toti in aceiasi categorie in momentul in care se intalneste in trafic cu un personaj de genul. Eu nu am inteles niciodata de ce ti se rupe TIE (un tie generic) de cum te incadreaza lumea. Who cares?? Iti zic eu, pe tine in mod particular nu te incadreaza in nici un fel. Tine de inteligenta soferului sa inteleaga ca nu toti motociclistii sunt teribilisti, desi multi sunt, ca altfel nu ar mai fi atrasi atat de mult de o activitate care e clar mult mai periculoasa decat mersul cu masina. Un sofer care crede ca toti sunt la fel nu meita atentia ta si cu atat mai mult sa-ti pese de ce crede omul ala. Un sofer care pricepe ca nu toti sunt la fel nu te va trata in nici un fel, si crede-ma, am vazut nenumarate cazuri de soferi foarte politicosi care si-au pliat singuri oglinzile sa-mi faca loc. Pentru ca ii tratam cu respect si nu le ambalam motorul la geam, nu ii fortam in nici un fel, nu nimic. Dar ma rog, deja astea sunt chestii fine. VRUM-VRUM! Discriminaree! PS. Radu, iarta-ma, nu am nimic cu tine in mod particular! Editat Octombrie 17, 2014 de jinxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Jinxy, semnatura ta spune tot, si, se potriveste perfect topicului: Viata e frumoasa, nu muri ca prostu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Jinxy, de ce spun asta, pentru ca la noi majoritatea inca traiesc in trecut. Faptul ca mergi pe motocicleta este perceput de majoritatea ca ceva iesit din standarde, nefiresc. Cu toate ca de vreo 30 de ani se tot importa motociclete lumea tot inapoiata a ramas. Nu am inteles niciodata de ce a atat de greu de acceptat lucrul asta. De ce esti privit diferit. Iar faptul ca apare din cand in cand cate un batman care traverseaza orasul cu toate semafoarele pe rosu sau merge in limitare pe bulevard, amplifica si mai mult cele spuse mai sus. De aici si afirmatia mea de mai sus. "aa, e cu motocicleta, asta n-are mama, n-are tata, e un dezaxat", indiferent ca tu esti un om normal, care merge din placere sau esti chiar un dezaxat . Oare cati ani trebuie sa mai treaca ca motociclete sa fie privite ca orice autovehicul si nu ca niste OZN-uri care doar descreieratii merg pe ele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 De ce zic asta ? Trece tipu', pe motocicleta, intr-o intersectie extrem de aglomerata cum este cea de la Liceul Sincai, pe rosu, un Land Cruiser care circula regulamentar, abia l-a evitat, dar tot el arata acel deget "magic" soferului, pietonii aflati in traversare il evita cu greu dar o fac, iar la Intersectia Serban Voda cu Bvd. Marasesti, alta intersectie foarte aglomerata la ora 14-14 si ceva, semafor rosu, unde de asemenea il ignora. Asta nu-i problema, zau, atat timp cat esti singur pe motoreta, dar cand ai si pasager situatia se cam clatina si ai responsabilitate tipule. Si tu vrei sa fi respectat in trafic ? Parca imi pare rau ca te-am evitat dar aveai pasager care esti ma"...inculpatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Si eu fac la fel,nu trec niciodata pe culoarea verde cand sunt cu motorul,mi-e frica sa nu treaca vreun nebun cu masina pe rosu sa ma omoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Doar doua semafoare pe rosu ? Subtire on: pacat de pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_eu25 Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Prost,prost da hotarat!!!! Probabil ca l-a luat si al treilea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 (editat) De urmarit aceasta rubrica....poate apare cu accident la activ.... Editat Octombrie 18, 2014 de LucianU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 trecutul pe rosul e ca si cum ai viola o virgina, iti face lumea altar pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 (editat) smecherii trec pe rosu, "fraierii" stau la rosu ... poate se grabea de a trecut pe atatea semafoare pe rosu ... poate avea o urgenta De urmarit sectiunea "accidente" de pe motociclism.ro Editat Octombrie 18, 2014 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorulate Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Eu nu am inteles niciodata de ce ti se rupe TIE (un tie generic) de cum te incadreaza lumea. Who cares?? Iti zic eu, pe tine in mod particular nu te incadreaza in nici un fel. Tine de inteligenta soferului sa inteleaga ca nu toti motociclistii sunt teribilisti, desi multi sunt, ca altfel nu ar mai fi atrasi atat de mult de o activitate care e clar mult mai periculoasa decat mersul cu masina. Un sofer care crede ca toti sunt la fel nu meita atentia ta si cu atat mai mult sa-ti pese de ce crede omul ala. Un sofer care pricepe ca nu toti sunt la fel nu te va trata in nici un fel, si crede-ma, am vazut nenumarate cazuri de soferi foarte politicosi care si-au pliat singuri oglinzile sa-mi faca loc. Pentru ca ii tratam cu respect si nu le ambalam motorul la geam, nu ii fortam in nici un fel, nu nimic. Dar ma rog, deja astea sunt chestii fine. VRUM-VRUM! Discriminaree! PS. Radu, iarta-ma, nu am nimic cu tine in mod particular! un medic ia spaga= toti medicii iau spaga, un politist ia spaga = toti politistii iau spaga. Un motociclist circula aiurea=toti motociclistii circula aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 un medic ia spaga= toti medicii iau spaga, un politist ia spaga = toti politistii iau spaga. Un motociclist circula aiurea=toti motociclistii circula aiurea Medicii iau spaga=toti medicii iau spaga, politistii iau spaga= toti politistii iau spaga, motociclistii sunt periculosi in trafic= motociclistu care merge regulamentar/prudent e un bou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 un medic ia spaga= toti medicii iau spaga, un politist ia spaga = toti politistii iau spaga. Un motociclist circula aiurea=toti motociclistii circula aiurea Apoi la politisti si la motociclisti este cu...dubii, dar la medici e o certitudine.... Probabil ca daca nu avea pasager (pitzipoanca) ar fi mers regulamentar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate