eFu' Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 (editat) Mai e un coleg care vine cu pasagera, asa ca no problem. Editat Septembrie 17, 2015 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Când e asta? Duminică? Numai pe asfalt, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Sâmbăta. Duminica se merge la Biserică Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Sâmbăta. Mersi. Duminica se merge la Biserică Pff, ce dumă tare ai scos din tine. Te-ai gândit mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Pe moment mi-a venit Ce faci vii și tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Pe moment mi-a venit Ce faci vii și tu? Aș veni, dar numai dacă fac rost de un cauciuc până atunci. Cu ăsta care îl am, nu se mai poate merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Mergi la Florin (Sag) sigur gasesti ceva pe acolo, ti-l si monteaza.Ce guma iti trebuie ? Eu mai am prin garaj gume tari de touring pe care nu le mai folosesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Ăla pe spate trebuie înlocuit că e ca lubenița ) 170/80/15. Dacă nu ai tu, ai nr acestui Florin din Șag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Da o fuga pana la sag. E la intrare pe dreapta. Ce te costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Da o fuga pana la sag. E la intrare pe dreapta. Ce te costa? ) nu mă costă, dar nu știam exact unde e... » Post actualizat in 18 Sep 2015 09:06 + unii dintre noi suntem la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Si eu sunt la lucru, Florin lucreaza pana pe la ora 19 suna inainte si vezi sa nu fie in concediu. http://www.maxiscooter.ro/ 170 nu am , decat 180/170/120/110 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Din tura de azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Si cateva imagini de la (aven)tura de azi Chiar daca nu am atins toate obiectivele, a fost o tura lunga si frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Cu toate ca am trecut prin mici peripeții, per ansamblu a fost o zi frumoasă de neuitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Daca vreti sa aveti parte de: 2 pene, ploaie, drumuri proaste si sa ajungeti seara tarziu acasa puteti opta pt grupul nostru )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Filip Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 tot raul spre bine ) v-am vazut acum 2-3 weekenduri in caransebes, v-ati oprit sa mancati sau sa beti la terasa LaMargan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Multumim "gazdei" blorin pentru toate cele oferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 (editat) Pana, masa, perspectiva și locul. Aici vreau sa facem o tovărășească, cu foc de tabără&stuff... Montez filmarea și pun și filmul. » Post actualizat in 22 Sep 2015 13:17Primul film mai jos: Editat Septembrie 21, 2015 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLand Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Salut pe "toata" lumea. Stie cineva de vanzare un Kawasaki ZX-6R minim din 2007, chiar si neinmatriculat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Salut, aici se discuta de ture. Posteaza la .. facerea de bine sau cumpar moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Eu am terminat sezonul, s-a terminat si benzina si asigurarea s-au parcurs vreo 3k km, slabut. Drumuri bune celor care mai pedaleaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Il lasi gol peste iarna? Eu am incheiat sezonul de pe 1 septembrie . Acum ii golesc rezervoru cu capra pe coclauri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Nu darco o sa iau o canistra de benzina sa il fac ochi, mai am de dat jos bateria, uns putin si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Fain. Si eu la fel..il golesc pana sambata, apoi aduc benzina sa-l umplu si numai umblu la el. Cred ca iau vreo 50 l ...sa fie . Ii prea fain pe dealuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Fain sa ai si o capra pt dealuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate