Akbert Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 O plimbare lejera e bine venita O sa fiu la petrom la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Ati plecat la plimbare? Eu am vazut cam tarziu discutia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Încep și eu sa ma echipez așa ușor de o plibarica. Spre Buziaș prima dată. Beau un suc ceva pe la avion apoi ma gândesc pe unde sa continui... » Post actualizat in 13 Sep 2015 10:58 Partea buna ii ca benzina de 98 are același preț ca 95 la Lukoil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Cea mai proasta benzina, ever! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Care benzina e bună? Sincer nu prea îmi place cum merge cu benzina asta de Lukoil 98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Pai eu ce zic? Pune mol sau omv, 95. Eu doar aici alimentez, sau petrom cand n am încotro . Din cand in cand pun si 99 sau 100. Merge ceas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Bag data viitoare omv 100. Azi nu am reușit sa golesc rezervorul... Am făcut 100 km numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Sâmbătă, dacă e vreme bună, aș trage o fugă până la Vidra, pentru a (re)vedea zona: Timișoara-Petroșani-Obârșia Lotrului-Vidra și la retur pe la Oașa-Sebeș-Tm (eventual prin Rânca, pentru TA). Mai e cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 (editat) eu 100%. Obarsia Lotrului - Vidra e cam rau drumul. L-am facut in iulie. nu prea a meritat bucata aia. Pentru TA insa as bate oricand drumul Editat Septembrie 14, 2015 de Akbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Păi e perfect! Eu vreau să ajung până la Vidra, unde avem în administrare nște vile. Am făcut niște investiții pe acolo și tre'să mă conving că e ok. Vremea se anunță Ok, plecâm la prima oră, mâncăm un păstrăv la Vidra (arunc buzduganul din timp, încât să fie pregătit), apoi continuăm. Editat Septembrie 14, 2015 de blorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Nu cred ca ma bag, sunt vreo 600km daca nu mai mult, banii sunt mai putini luna asta, drumuri bune sa aveti. O sa fac ceva mai light, asigurarea am foar pana la sfarsitul lunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Hai colegu', că rezolvăm noi, cumva, cu benzina! Dacă merem mai mulți e mai fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Ultima oara cand am mers , prin iulie , de la Petrosani si pana la Vidra drumul este ideal ptr enduro . Sunt portiuni de asfalt virajate si portiuni de drum de piatra , noroi , resturi forestiere , etc . Merita drumul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Atunci...hai cu noi, vei putea face o comparație! » Post actualizat in 16 Sep 2015 13:32Traseul pe care vreau să-l fac e mai jos: https://goo.gl/maps/GkBCc sau varianta direct spre Sebes (s-a anunțat închiderea defileului Jiului, cu trafic deschis circulatiei sâmbăta după 16.00): https://goo.gl/maps/zaLUL Ambele variante au cam 600km, circa 10 ore de condus efectiv, cu pauze 12-13. Vreau să plec în jur de 7.00 dimineața, traficul va fi lejer până la Petroșani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 (editat) defileul Jiului e praf din cate stiu. varianta spre Sebes e mai interesanta, mai ales ca si drumul e foarte fain. bineinteles cu escala la Ranca daca tot suntem in zona Editat Septembrie 16, 2015 de Akbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Corect, am uitat să adaug pe hartă, dar se subînțelege. TA fără Rânca nu e TA. Păi facem așa, atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Am fost acu' 2 sapt. pe defileul Jiului, erau 14 - 15 semafoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Da, dar ieri au anuntat inchiderea defileului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 eFu' nr tău de tel să mi-l dai. Vin și eu. Vreau sa vb detalii și să nu fac chatt aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Întâlnirea la 06.45-07.00, plecarea la 07.00 de la benzinăria Mol, pe Calea Lugojului spre Ghiroda. Deocamdată suntem patru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Drum bun si distractie placuta . » Post actualizat in 17 Sep 2015 10:46Daca opriti la Groapa Seaca , mangaiati Saint Bernard ul din partea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Hehe, we'll do it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Ok ajung la 7 dimineața. Voi veniți singuri sau cu pasageri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Eu, unul, nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Eu vin cu pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate