eFu' Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 (editat) @cstelia: Da, știu... tot caut, tot caut, da' colegii vor asfalt. Hai cu o propunere! Editat Iunie 18, 2015 de blorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 @cstelia: Da, știu... tot caut, tot caut, da' colegii vor asfalt. Hai cu o propunere! Pai ai ratat vreo doua pana acum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Știu și asta... dar ce să-i fac, sincronul prost! În plus, trebuie să prind ceva skill de off, vaca mare, eu greenhorn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 (editat) Pai skills-uri prinzi daca iesi de pe asfalt si te ridici in scarite . Te anunt cand mai bagam o tura. Editat Iunie 18, 2015 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 (editat) Okidoki, stau pe recepție! Până atunci o s-o frec (și mobra, evident!) și pe câmp, prin zonă, să mă obișnuiesc cu peisajul. Editat Iunie 18, 2015 de blorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 nu am inteles exact despre ce zi e vb , sambata sau duminica ? sambata ar fi posibil sa ma bag , chiar si pe off road :-) trage Cb-ul in orice garla :-))) am urcato pe la 3 ape dar dansam pe el la orice baltutza.( glumesc preferabil pe asfalt normal ) nu promit inca pt ca astep sa vad daca gasesc pe cineva sa-mi toarne sapele la casa, in cazul asta pun casca pe cap si calaresc betoniera ;-))) paropos: daca aveti vreo cunostinta ce toarna sape mecanizate , help me out! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Sâmbătă, de dimineață. » Post actualizat in 19 Jun 2015 07:57Se pare că ne plouă mâine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 (editat) Da, maine ploua, dar pana la pranz. http://www.yr.no/place/Romania/Timis/Timi%C5%9Foara~665087/hour_by_hour.html Facem o miscare dupamasa? asfalt sau soft-enduro? Editat Iunie 19, 2015 de emilian_rks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Vorbim mâine, sa vedem cum e vremea! De ieșit ieșim undeva! » Post actualizat in 20 Jun 2015 06:40 La 10.30-11.00, la Aral în Lugojului? Stabilim direcția? » Post actualizat in 22 Jun 2015 14:10 Până la urmă n-a plouat, am ieșit vreo 6 inse și inși pe 10 roți, am ajuns prin Caransebes la Sarmisegetusa (Ulpia Traiana) și ne-am întors prin Hunedoara, Deva, Făget. Din păcate nu s-au făcut poze, ci doar s-au adunat kilometri (pe lângă virșli, mici și plăcinte cu brânză și mărar). ...băi, dar chiar nicio poză??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 motocicleste careva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 (editat) Eu scot agregatul la asfalt un pic. » Post actualizat in 12 Jul 2015 21:44 Am plimbat mobra spre Lipova, Zabrani, Arad, Secusigiu, Periam, Variaş și înapoi in Tm. Nu foarte cald, a fost ok, chiar si de unul singur. » Post actualizat in 20 Jul 2015 10:12 Pentru sâmbătă, 25.07, vreau să ies la o tură de o zi, spre Lugoj - Reșița - Anina - Bozovici - Herculane - clisura Dunării - Moldova Veche - cu întoarcere prin Cărbunari - Sasca Montană - Ciclova Română - Oravita - Bocsa - Buzias - Tm. După goagle sunt cam 550 km, plecare dimineata, pe răcoare (7.00 - 7.30), înapoi - când ajungem. Varianta mai faină ar fi de întors pe malul sârbesc al Dumării, cu trecere cu bacul pe la Ram. În felul ăsta gustăm și ceva specialități sârbești... Deocamdată suntem doi, dar ar merge în mai mulți. Cine se mai bagă? Editat Iulie 12, 2015 de blorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Buna initiativa, in functie de cum imi aranjez treaba pe la casa incerc sa ajung si eu ( nu promit inca) :-) O mentiune la traseul propus de tine: zona Sasca Romana- Oravita tin minte ca era drumul prost cu dif de nivel de la o banda la alta ( una asfaltata, cealalta nu) gropi sanatoase , dar poate au rezolvat de anul trecut Bocsa ( via Berzovia)- Buzias e varza drumul , am fost cu motorul acum vreo luna si cu masina wknd asta...e aiurea rau partea din CS ,gropi adanci pe lungimea drumului si pline de nisip/pietricele. Cu atentie si rabare e ok :-) vb mai pe sf sapt PS: dar o tura pe la frati nostri maghiari la o balaceala cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Păi putem ajusta drumul de întoarcere - dacă abordăm malul sârbesc - prin Vârșeț, Moravița. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 asta-i tura aia faina de 2 zile :-)) hai ca vedem mai pe la sf sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Merge intr-o zi, cu plecare dimineata, pranzul la sarbi, intoarcerea seara. Distanta e cam aceeasi cu varianta prin Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Bocsa ( via Berzovia)- Buzias e varza drumul , am fost cu motorul acum vreo luna si cu masina wknd asta...e aiurea rau partea din CS ,gropi adanci pe lungimea drumului si pline de nisip/pietricele. Cu atentie si rabare e ok :-) vb mai pe sf sapt PS: dar o tura pe la frati nostri maghiari la o balaceala cand? Salut. Mai bine renuntati varianta Bocsa-Berzovia-Buzias. Drumul este dezastru. Asa arata acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Cam nașpa, într-adevăr! În cazul ăsta, plecarea va fi dimineață spre Moravița, pentru a merge pe răcoare printr-o zonă plată și caldă dupămasa, iar la vremea căldurii maxime vom fi prin zone mai răcoroase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 De la Moravita-Comoriste drumul este la fel de prost. de ce nu mergeti varianta Tm-Buzias-Lugoj-Resita-Anina-Bozovici-Herculane-Moldova Noua » Post actualizat in 20 Jul 2015 15:14P.S. pe retur de la Oravita luati ruta Anina, va intoarceti pe unde ati venit. Sa evitati Oravita-Moravita, drum prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Ar fi nașpa să ne întoarcem pe același drum, când sunt atâtea drumuri neînvârtite... Plecăm din Tm către Moravița, Varset, trecem cu Dunarea cu bacul la Ram - mâncăm - (re)intrăm în Ro pe la Porțile de Fier, Orșova, Iablanița - Eftimie Murgu, Anina, Reșița, Lugoj, Tm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 (editat) Aaa, ok. am crezut ca vreti sa mergeti de la Moravita spre Oravita. Cu ce mobre plecati la drum? la sarbi se trece cu buletinul? Editat Iulie 20, 2015 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Deocamdată suntem doi cu mobre ca cea din profilul meu, f800gsa si Sury (dacă ajunge) cu un CB500, parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Adevarul este ca ma manca ..urul sa vin si eu. Dar sunt cu acoperisul de la casa dat jos. La sarbi se trece cu buletinul?, pasaportul este expirat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 C'non, se trece cu buletinul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Bai, ia nu va mai vaitati de drumuri proaste, ca aveti enduro-touring-uri. Partea buna e ca cu cat sunt mai proaste drumurile cu atat mai putine masini circula pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Asa cum zici, mon cher. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate