Akbert Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Cateva poze de la iesirea de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Zgarcit cu pozele colegu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Tu n-ai facut poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Tu n-ai facut poze ? Nu prea am avut chef , am filmat dar pana incarca pe youtube 12gb te plictisesti si sa mai filmezi. » Post actualizat in 24 Aug 2015 09:32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Nu-i rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 (editat) Traseul a fost intersant, nu stiam ca drumurile alea de pe sate sunt asa de practicabile. Editat August 25, 2015 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 frumos traseu si faine filmarile! filmezi si la nunti ? :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 frumos traseu si faine filmarile! filmezi si la nunti ? :-))) Daca iasa de o sarmaluta si o bericica.... desigur . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Sambata plec intro vizita pana la Lupeni ( Straja ) pe traseul Tm- Lugoj- CS- Hateg- Petrosani- Lupeni .mentionez ca revin abia Duminica daca cineva este interesat de o plimbare pe acest traseu este binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Sambata beu, duminica daca are cineva chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Tură moto (anti astenie) de tomană - Sâmbătă 05.09.2015Timișoara - Buziaș - Lugoj - Reșița - Văliug - Slatina Timiș - Iablanița - Bozovici - Anina - Reșița - Bocșa - Voiteg - TimișoaraStart 09:30 - 10:30 @ Babilonya Coffe440km - 25L benzina - 125RON (+/-).Interesat cineva? Deocamdată, doar eu cu un prieten... Mers lejer (cu excepția Văliug - Slatina Timiș ), de preferat fără pauze din 10 în 10 minute pentru fumat (pățit, hate it!) Google Maps Link... *Plan B: trip la alegere, cu baie la ștrandul termal dinainte de Oravița (DN57). Editat Septembrie 2, 2015 de high_voltage_tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Foarte fain...next trip bifez, acum pe malul gârlei, la plajă ca hipopotamul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Voiteg - Bocsa este nou asfaltat de 1 luna are doar griblura aia lipita, nu stiu cat de aderent este pt moto dar cu masina nu s-a simtit tocmai bine. Daca termin de reparat la moto pana sambata ma alatur si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Tura de toamna: Plecare luni 14Sept, intoarcere duminica 20Sept. Se merge spre Carpatii Meridionali - intre Jiu si Olt. Mai vin 2 baieti din Bucuresti. Se parcurg drumuri forestiere, ce ne iasa in cale. In momentul asta nu avem o ruta stabilita dar cat mai mult vrem in enduro. Se doarme la cort. Se ia batul de rapitor+voblere, rotative etc, in caz ca dam de un lac sau rau populat. Motoare: monocilindre de 600. Cine e interesat, dati-mi un PM sa vorbim ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Am fost weekend-ul trecut, e ok! Cu 3 saptamani in urma mai era criblura ramasa pe carosabil, dar intre timp s-a curatat de la vant/ trafic, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 http://www.accuweather.com/ro/ro/resita/287568/daily-weather-forecast/287568?day=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Deci...se amana pana sambata cealalta? Wishful thinking... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Weekend-ul viitor merg la Dunare. Maine dimineata daca e uscat, eu am de gand sa plec. Niste norisori si o prognoza cu stropi, am mai trecut noi prin d'astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 @high: Pînă la urmă cum a rămas cu tura anti-astenie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Eu nu am fost, vreme de 3 lei , poate o fii weekendu astu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Iar o frecati pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Păi dacă-i mai prietenos pentru unii... Important e să învârtim roțile, pe unde chiar nu mai contează. Trei zile până sâmbătă, niciun plan? Emi, vreo propunere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 @ Blorin Eu vreau sa merg cu prietenul meu Alex intr-o zi (Sambata sau Duminica) pe off, in cealalta sunt disponibil, Tu cand vrei sa facem tura de sosea? sau te bagi cu noi pe un forestier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Nu prea m-aș băga pe forestier, că ar fi pentru prima oară și v-aș încurca, cred, cu văcuța... Acu-mi pare rău că am vândut Dakaru', mai bine le păstram pe amândouă. Hai sâmbătă pe asfalt, bun, rău, cum o fi, doar fain să fie, așa cum le știi tu. Plecăm dimineață, să avem timp până seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Emilian, cand sti ora si locul de plecare in tura enduro din weekend, te rog posteaza aici, poate (si sper sa) vin si eu daca imi eliberez agenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate