David Marcu Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Busteni Sinaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladlewo Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Salut!F.frumos.Felicitari.Weekendu trecut am fost Fagaras.Traseu Voila-Cincsor-Calbor-Sona-Crihalma-Ungra-Rupea,de acolo spre Ploiesti simplu.Zona superba.Pacat ca sezonul e pe sfarsite.As merge si eu cu voi,ca singur e cam greu,e si urat.Daca doriti companie,scrietimi pe pm.Apropo-Multumit de Metzeler Tourance? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Pentru prima postare ai nota 10+!Da cand te mai duci la noroi ar fi bine sa mai ai un camarad pe langa tine ca e mai usoara viata cand vine vorba de inpotmolire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Busteni Sinaia alt nebun. si eu fac ca tine, singur pe coclauri si pe urma muncesc de zor sa ma eliberez. macar tu ai motor mai usor, poate ar ajuta niste gume usor cramponate. faine filmele, multa munca la ele, bravo. p.s. o sa dormi intr-o noapte pe coclauri langa motor daca continui asa )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Marcu Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2014 De cand cu experienta din Busteni am zis ca nu mai plec singur. Gume cramponate sunt pe lista, dar nu e cascaval momentan. Daca mai iesiti la ture scurte si mai e loc de un incepator dati-mi un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 De cand cu experienta din Busteni am zis ca nu mai plec singur. Gume cramponate sunt pe lista, dar nu e cascaval momentan. Daca mai iesiti la ture scurte si mai e loc de un incepator dati-mi un semn. De cand cu experienta din Busteni am zis ca nu mai plec singur. Gume cramponate sunt pe lista, dar nu e cascaval momentan. Daca mai iesiti la ture scurte si mai e loc de un incepator dati-mi un semn. completeaza-ti si tu datele la profil sa stie lumea de unde esti.presupun ca nu vrei sa vii la ture prin suceava ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 misto de tot editate... si eu ma bucur cand mai vad si altii de balauresc singuri pe forestiere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 promitator, bravos domnule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Marcu Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 (editat) Domnule, cred ca plimbarea e mai scurta decat spalarea Dar rezultatul a meritat! Toata stima. Vrem si noi. Editat Noiembrie 25, 2014 de FBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 mmmm funny ca si vizualizare stand in casa nu stiu care e "placerea" cand esti in balta aia???? si de ce te ai baga pe acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Bestiale filmele dar cred ca ai gresit categoria cand ti-ai luat mobra. Cred ca nu ai nevoie de Enduro Touring & Adventure ci de Enduro pur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Asta o fi motorul cu racire pe apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Despicătorul de noroaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 Excelent!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suraj-suraj Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 facea legea cu un cross ,dar oricum e bestial ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate