xsebi Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Cat de retardat sa fii ca si patron de pizzerie sa-ti trimiti oamenii pe vremea asta cu scuteru' ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Daca nu o fi avand masini... Vinovat e vitelu' cu masina, care uita ca mai sunt si altii pe strada. Daca venea unul cu viteza si il spulbera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Decembrie 8, 2014 Autor Share Postat Decembrie 8, 2014 (editat) Nu sunt obligati, ei vor sa faca asta. Poate nu au B-ul, poate nu au destule masini, etc. Atata timp cat au un loc de munca sunt multumiti. Editat Decembrie 8, 2014 de xsebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GooFooTz Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 (editat) Vinovat clar cel cu masina, raspunzator angajatorul... totusi accidentul s-a intamplat in timpul orelor de munca. Asta daca ar avea contract Si eu nu stiam de ce Quattro Stagioni a ajuns amestecata... Editat Decembrie 8, 2014 de GooFooTz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Prost gramada soferul doar a vazut ca era in dreapta lui, vai de capu unora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDragan Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Daca animalul cu masina s-ar fi asigurat si ar fi semnalizat, probabil ca nu s-ar fi intamplat nimic. Baiatul cu scuterul a reactionat oricum bine si s-a lasat pe o parte. Altfel putea fi mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 (editat) A reactionat foarte bine.. hai sa ne lasam pe o parte (asa se zice acum cand franezi cu fata si cazi) la orice c*cat. Editat Decembrie 8, 2014 de lostinsnow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Super artistica lasarea pe o parte, perfect sincronizata cu lasarea masinii peste el... cred ca a invatat de undeva, e studiata clar treaba. Asiguratorul va despagubi si pentru avariile pizzei?...daune morale celor ramasi flamanzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulmoga Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Super artistica lasarea pe o parte, perfect sincronizata cu lasarea masinii peste el... cred ca a invatat de undeva, e studiata clar treaba. Asiguratorul va despagubi si pentru avariile pizzei?...daune morale celor ramasi flamanzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 (editat) Baiatul cu scuterul a reactionat oricum bine si s-a lasat pe o parte. Altfel putea fi mai rau. Da, pentru ca (virgula) clar plasticul si metalul franeaza mai bine pe asfalt decat cauciucul. Editat Decembrie 8, 2014 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 (editat) asa e in tenis, unii merg cu motoreta altii tasteaza... daca ar fi fost o motoreta, sport eventual, s-ar fi declarat sport olimpic saritul de cooor in sus !!! eu zic ca a incercat sa eschiveze si a pierdut controlul. nu am vazut stopul aprinzandu-se decat foarte taziu Editat Decembrie 8, 2014 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Am multi prieteni livratori pe scuter , marea majoritate o fac din placere , chiar daca e iarna ..a fi livrator pe scuter implica multa caterinca ..care creaza dependetza ..pot spune doar atat , unii dintre ei au zeci de mi de km pe scuter ... Sunt cascadori profesionisti ..de aici si experientza lasari pe o parte ... Totusi ... Blocarea roatei fatza pe o vreme ca aia imi da de inteles ca e la prima livrare baiatu' .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Nu a semnalizat si nu era incadrat pt viraju ala, aia e "perversa ignorantului". Chiar n-avea scutericiu cand sa reactioneze eficient in conditiile date. Clar a poftit la pizza si i-a alunecat mana-n balele prelinse pe volan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nsr Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Nu mai dati atata vina pe sofer...scuteristul nu avea ce cauta sa faca stanga de pe banda 1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Daca o luam asa, nici autoturismul nu avea voie sa faca dreapta de pe banda de mijloc Si poate bezmeticul cu scuterul facea dreapta. Nu ai de unde sa stii. Curba e destul de larga si tamponarea a avut loc pe la jumatatea ei, deci in afara de modul kamikaze a soferului, nu prea se observa multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nsr Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Cum sa nu aiba voie sa faca dteapta masina?acolo sunt 4 benzi,primele trei care merg catre aviatorilor si a 4 a care face stanga catre 1 mai...sevede clar ca scuteristul vrea sa mearga catre buzesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Daca spui tu, asa o fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 nici autoturismul nu avea voie sa faca dreapta de pe banda de mijloc pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Pe video se vede asa: asta cu masina de filmeaza e pe banda 3/4 (cam asa vad). ala din fata Sare 2 benzi, scuteristul nu isi tine banda si se intalnesc la mijloc. Pt. mai multe detalii luati-i ba pe ei la intrebari ce rahat au vrut sa faca. Si la cat de haotic merge ala cu masina, nu ar avea voie nici sa iasa din casa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldo_09 Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Amandoi erau incadrati gresit pentru directiile lor de mers, doar ca soferul masinii nu a semnalizat si cred ca daca avea experienta scuteristul putea sa evite usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 (editat) Indiferent de conditiile de trafic vinovat nu este decat cel din auto, scuteristul si-a mentinut banda pe care circula , avea tot dreptul sa mearga pe directia inainte, vita din conserva in schimb a schimbat doua benzi , continue de altfel, fara sa semnalizeze , ar fi trebuit sa dea prioritate la schimbare de banda si nici de asigurat nu s-a asigurat...a mers pe principiul ala "e scuter, nu conteaza" (asta daca l-a vazut)...nu e discutabila vina si nici starea carosabilului sau calitatile de "cascador", omul de pe scuter a procedat mai mult decat bine si s-a ales doar cu vatamari minore si sperietura mai mult. Daca era un SS sau orice altceva mai mare decat conserva aia....iesea rau de tot pentru cei din masina, spun asta pentru ca pe tembel nu l-a interesat ce avea in dreapta cand a virat... » Post actualizat in 09 Dec 2014 11:32. Editat Decembrie 9, 2014 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Scuteristul a mers "pe incredere" ca nu face ala cu masina dreapta peste el... Adica era noapte, ploua sau era lapovita si tu mergi asa sigur si fara masuri pe prevenire... Si ala cu masina , cu numar de MM apropo, nici nu cred ca a vazut ce a lovit. Oricum, bine ca nu s-a lasat cu d-alea nasoale... Pizza a ajuns insa rece si amestecata la destinatie :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 (editat) Mai, voi sunteti senili? Unde dracu vedeti voi ca scuteristul face STANGA? Luati-va reper ceva si vedeti ca merge DREPT INAINTE, cum are si voie (din cate vad, desi e noapte si nu vad toate semnele de circulatie, si nici nu cunosc intersectia). Singurul dobitoc vinovat, e ala cu masina, care vireaza (schimba directia de mers) fara sa se asigure si fara sa semnalizeze in prealabil aceasta manevra. Ce treaba are ca ala e pe scuter, si nu pe motor, ca are sau nu experienta, ca a cazut pe dreapta sau pe stanga?Cum dracu puteti despica in 4 un accident atat de banal si elocvent. Boul si dobitocul cu masina, daca vroia sa faca DREAPTA, trebuia sa fie pe banda 1 (cea mai apropiata de trotuar) si sa semnalizeze in prealabil asta (din timp). Editat Decembrie 9, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 (editat) Corect!!, E simplu :NEACORDARE DE PRIORITATE la schimbarea directiei de mers si/sau a benzii de deplasare, ! Varianta asta am patit-o eu ...tot in aceiasi intersectie dar venind de pe Kiselef cu unul care a tinut mortis sa intre peste mine in masina (cu alta masina) ..."mi-am continuat banda bah !"...asa luase foc...si a fo bun de plata (conserva mea de la job)...dar "e grele " cu prioritatile astea, pacat ca sunt motoristi care inca circula putin "dupa ureche" si tot ei sar la scandal cand au calcat pe bec...Repet : stima pentru scuterist si reactia de a avut-o!! ... daca nu o punea jos (intentionat sau nu) putea ramane fara piciorul stang...din pacate cunosc si un exemplu asa... Toate bune, ...Hai cu varaaaaaaa!!!! Editat Decembrie 9, 2014 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate