1%1%1% Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 daca te referi la cei "de-afara, da ,dar sa tinem cont si de conditiile lor, scule materiale accesori si cimitire intregi de motoare busite, au de unde , ai nostri sunt sufocati"si impiedicati in a-si exprima viziunea,piata moto la noi pe segmentul asta este foarte slaba, si din pacate pt unii motocicleta este in continuare prelungirea masculinitati ,si nu un mod de viata, care este motociclist il recunosti dupa ce te uiti putin la motocicleta lui, daca nu are nimic din personalitatea posesorului,inseamna ca posesorul devine posedat ""si nu invers, asta-i motivul pt care eu admir pe fiecare care are curaj si vointa si apreciez munca chiar si pt o vopsea mai fistichie,asa sti al cui e motoru si nu invers bafta ne mai vedem pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haiducii wheels Postat Decembrie 20, 2014 Autor Share Postat Decembrie 20, 2014 Cu ocazia implinirii a aproape 2 saptamani de motociclism.ro si pentru ca vedem ca sunteti cu ochii pe noi, va dedicam o retrospectiva a Haiducii Wheels cu cateva cioparteli de timp liber, cu care pana acum am avut 3 participari la unul dintre cele mai importante festivaluri dedicate exclusiv motocicletelor custom din Europa, Rombo di Tuono. Wranglerul din imagine este opera Haiducilor de asemenea. » Post actualizat in 20 Dec 2014 06:57... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 BRAVO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 mi-emi place fatboyu...bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haiducii wheels Postat Decembrie 20, 2014 Autor Share Postat Decembrie 20, 2014 Multumim! Si multumim lui Deceneu pentru suportul logistic acordat (o duba de piese de comuniste). Omul cunoaste comunistele (si nu numai) si o sa ne luam de la el o gramada de sfaturi caci are de unde sa dea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Ok) inca o lada e pe umplere )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haiducii wheels Postat Decembrie 20, 2014 Autor Share Postat Decembrie 20, 2014 Haiduceala prin noroi, sa ne vina inspiratia pentru bobbere https://www.youtube.com/watch?v=kM5d5Dlk_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Haiduceala prin noroi, sa ne vina inspiratia pentru bobbere https://www.youtube.com/watch?v=kM5d5Dlk_TM Daca tot nu vine inspiratia dupa "trasu" cu ATV, uite ia de aici ceva....,nu ca ar fi mare diferenta,.... http://ridingwiththesun.com/2014/12/20/all-saints-have-a-past-all-sinners-have-a-future/#jp-carousel-849 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haiducii wheels Postat Decembrie 21, 2014 Autor Share Postat Decembrie 21, 2014 Noi in fiecare an, cu motociclete sau nu, suntem prezenti fizic cel putin aici: http://www.rombodituono.it/ Dar e un alt fel de distractie, caci ne distram in multe feluri, dupa cum ne place. Diferentele ne plac caci asta face ca lumea sa fie interesanta pentru noi. » Post actualizat in 21 Dec 2014 07:16... » Post actualizat in 21 Dec 2014 07:16... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 ce naspa-s camionetele )) are vreunu una degeaba )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ppnipra Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Imaginatie avem.....daca'ar fi si legislatie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Post '89 Old School. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haiducii wheels Postat Februarie 5, 2015 Autor Share Postat Februarie 5, 2015 Ne-am apucat de restaurat si montat. Maestre Deceneu, pregateste-ti sculele ca venim cu motorul! Dupa ce-l faci sa zbarnaie trebuie sa-i potrivim piston si camasa de japoneza sa facem inconjurul lumii cu bobberu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Interesant proiectul! Unde gasesc mai mutle detalii, poze, aveti vreu nsite, blog, pagina de facebook? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haiducii wheels Postat Februarie 5, 2015 Autor Share Postat Februarie 5, 2015 pe facebook suntem haiducii wheels iar situl e www.haiduciiwheels.jimdo.com » Post actualizat in 09 Feb 2015 17:41Old rusty effect Haiducii Wheels style » Post actualizat in 09 Feb 2015 17:44 un alt bobber isi asteapta lacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Salut! Sa puneti si voi cate o foto, doua cu aprilia pegaso...sunt curios cum ar putea sa arate. In ce stadiu sunteti cu ea? Am si eu un monocilindru de 650 si ma bate un gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haiducii wheels Postat Martie 12, 2015 Autor Share Postat Martie 12, 2015 Salut! Sa puneti si voi cate o foto, doua cu aprilia pegaso...sunt curios cum ar putea sa arate. In ce stadiu sunteti cu ea? Am si eu un monocilindru de 650 si ma bate un gand Salut! Deocamdata avem de terminat pana la sfarsitul lunii 2 motociclete si ne asteapta alte 2 Nipru cu atas pentru restaurare/modificare. In plus ne-am apucat de taiat la un microbuz Barkas, avem si un hot rod in lucru si abia am terminat de modificat 2 Aro. Cum Aprilia o tin pentru mine, nu e o urgenta, asa ca nu stiu cand ne apucam si cand o terminam. Dar daca cineva vine la noi cu ceva de modificat, ne apucam imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Baieti, acusi va descoperisi..vine Jean imediat cum da caldura sa va vizitez la Buftea...am o idee pt rezervorul meu...imi place al dracului de mult cum ati vopsit rezervorul de ij...si imi place tot ceea ce faceti..sunteti old school..sunteti de ai mei...felicitari!. Cele de bine de la Jean!) ps videoclipul este demential...abia la jumatatea lui mi am dat seama ca e filmat cu romanasi de ai nostri..) Bravos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haiducii wheels Postat Martie 28, 2015 Autor Share Postat Martie 28, 2015 Ne pregatim de iesit in lume » Post actualizat in 28 Mar 2015 18:06...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Ne pregatim de iesit in lume » Post actualizat in 28 Mar 2015 18:06 ...... fain, fain. deci faceti si cuprare si nichelare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haiducii wheels Postat Martie 30, 2015 Autor Share Postat Martie 30, 2015 Multumim! Cuprarea am facut-o la Eco Plating in Bucuresti. Le-am dus o sacosa de piese vechi la care ne-am chinuit sa le dam o fata si ei au facut restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 (editat) Ne pregatim de iesit in lume » Post actualizat in 28 Mar 2015 18:06 ...... like! Foarte faina treaba baieti. Editat Martie 30, 2015 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Faceti o treaba foarte frumoasa, imi plac la nebunie proiectele voastre, sper la un moment dat sa beneficiez si eu de-un garaj si scule + timp. Individual thought patterns \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 BRAVO baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haiducii wheels Postat Aprilie 1, 2015 Autor Share Postat Aprilie 1, 2015 Multumim! Ne pregatim de salonul auto moto din 3-5 aprilie si de celelalte evenimente custom din Bucuresti » Post actualizat in 01 Apr 2015 22:31.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate