bogdan_harea Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 (editat) Noi deschidem sezonul maine cu bors de peste la Giurgiu. Plecarea din benzinaria OMV de la intrarea in 1 Decembrie pe la 10,30 max 11. Editat Februarie 21, 2015 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 sunt prezent si eu maine la ora 10:30 maxim 11 in benzinarie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Februarie 22, 2015 Autor Share Postat Februarie 22, 2015 Daaamn, am ratat-o pe asta... Am fost la airsoft. Trebuie sa fiu cu ochii pe acest topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Voiam și eu să vin, dar eram prea obosit după o tura de noapte... Nu ne povestește nimeni cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Azi am inceput si eu sezonul. Traseul meu scurt, de plimbare, Snagov - Caldarusani - Voluntari, aprox. 150 km. Posibil sa ne fi salutat, am intalnit cativa motociclisti pe parcurs. Tot pe acolo am fost si eu. Si sambata, si duminica (duminica in plus si spre Mogosoaia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Posibil. Nici eu n-am zis nimic nici tu si, uite asa am facut acelasi traseu dar in sens diferit. Pacat, nu-mi prea place sa merg singur. Or mai fi ocazii, abia am inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Voiam și eu să vin, dar eram prea obosit după o tura de noapte... Nu ne povestește nimeni cum a fost? pai nu e prea mult de povestit vremea a fost buna , intalnit la locul mentionat , mers touring maxim 130km/h, mancat un bors sau ciorba de peste acolo si intors inapoi...asa unu pic cat sa miscam motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Pfff, ce rau imi pare ca nu am ajuns si eu.. Daca stiam ca se strica vremea chiar asa zilele astea, faceam mai multe eforturi sa merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Am vrut sa-mi continui idea de sambata dar m-am trezit cu un umar "faultat". Am facut o miscare gresita, habar n-am, cert este ca seamana a ligament deranjat. Lipsa de incalzire (ca sa nu spun varsta). Pana data viitoare trece ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 " LIPSA INCALZIRE " Asa se incepe SEZONUL D-nu inginer . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 In prima faza n-am inteles cei cu poza asta. Sa nu spui ca tu esti cel cu bitziclu ! Ce tare esti, ai bagat goneta si ai depasit Golful' ! Un sincer bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Nu este el . E de studiat locul din care a fost facuta fotograma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Da corect nu este el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Sunt numeroase agentii care te cauta de ceva vreme @vik55 . Datorita fotogramei de mai sus cel putin una s-ar putea sa inchida cercul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Esti cu capusoru fratioare ,,,,,,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Februarie 27, 2015 Autor Share Postat Februarie 27, 2015 Se baga careva Duminica la o tura scurta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 La depou ,,,,, GRIPA . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Vine cineva maine spre Braila - Galati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Februarie 27, 2015 Autor Share Postat Februarie 27, 2015 La depou ,,,,, GRIPA . Damn...fa-te bine, omule...A venit sezonul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Sanatate Victor, ai grija de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 La depou ,,,,, GRIPA . 2 variante : 1-- se ia o sticla cu vin , se goleste continutu se fierbe, se pune cuiosoare scortisoara si in timp ce bei se poate face frectie cu sticla daca vrei. 2-- se fierbe 200 ml de palinca se pune piper si o dai peste cap din 2 inghitituri , rezulatat 100% Sanatate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Mersi FRATILOR si aveti grija nu este de joaca , joi nu ma mai puteam opri din clantanit apa din baie care era aprope fiarta mi se parea rece . Nu ati iesit azi ??? pe la 11 turbam prin casa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Mai , nu stiu ce virusul naibii e, dar si eu am trecut in ianuarie prin asta si foarte multi colegi/cunoscuti au patit o. Simptome: frisoane ingrozitoare, senzatie de frig care persista zile intregi, chiar daca stai la cald si imbracat gros, durere de cap crunta. Ciudat, la mine a fost fara secretii nazale sau durere de gat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Februarie 28, 2015 Autor Share Postat Februarie 28, 2015 Nenea, eu azi am avut zi de airsoft. De-asta m-am anuntat pt maine. Sa vedem cum o fi ziua. Azi, abia pe la 11 s-a mai dezmortit(cel putin unde eram noi). » Post actualizat in 28 Feb 2015 15:18 Si daca iesim maine, trebuie pt max 3-4 ore. O cheia mica cu un "carnatz" la Bikers(daca o fi deschis) si gata. Sau, cum au facut baietii we trecut, un bors de peste, ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Mersi FRATILOR si aveti grija nu este de joaca , joi nu ma mai puteam opri din clantanit apa din baie care era aprope fiarta mi se parea rece . Nu ati iesit azi ??? pe la 11 turbam prin casa . Grija mare cu deshidratarea , eu am patit-o rau , dupa ce mia trecut la 2 zile mi sa decojit toata pielea de pe maini , timp de o luna nu puteam nici sa tin lingura in mana sa mananc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate