Geo_ZGA Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 N-am facut decat vreo 280-300 ieri, cu vaca... am plecat tarziu, pe la ora 16, pana la Busteni, prima tura la munte pe anul asta. I-am facut consumul din nou, am iesit pe la 7,1%, cu viteza de croaziera 120-130 si cu vreo 2 varfuri de aproape 200. Se plafoneaza la viteza aia, lipseste clar treapta a 6a. Suficient oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfert Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 (editat) Salutare, eu am incercat sa fac ceva, dar nu prea mi-a iesit Am incercat sa schimb placutele spate, totul frumos si simplu pana la montarea etrierului, surubul de sustinere sa rupt in cadrul de aluminiu, cred ca era cumva fisurat pentru ca nici nu am apucat sa il strang pana la capat ... din pacate nu am reusit sa il scot de acolo, am incercat sa bat in el cumva, l-am miscat dar pozitia lui acum nu imi permite sa fac asta, practic nu am cum sa il apuc intr-un fel si sa il rasucesc. Exista cineva aici care ma poate ajuta, evident contra cost ? ... Surubul l-am gasit la un magazin online si o sa il cumpar zilele urmatoare. Atasez o poza care din pacate nu este cea mai clara ... telefonul fiind unul mai vechi, insa se intelege cat de cat despre ce este vorba. Multumesc. Editat Mai 24, 2015 de sfert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Gaura cu bormasina la diametru mai mic, pe centru si cu atentie, si dupa aia extractor. Sau, in lipsa de asta, o daltita mica cu care sa il invarti lovind in diagonala ramasita de surub. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 care mai e ideea de CHOPER cu VELA aia de plexic????? afara nu am vazut BARCI din astea ..... merg oamneii cu CHOPERUL sa simta vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Tu cu vela, celalalt cu maimuțele spanzurate... aveti si voi o grija, ce sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Salutare, eu am incercat sa fac ceva, dar nu prea mi-a iesit Am incercat sa schimb placutele spate, totul frumos si simplu pana la montarea etrierului, surubul de sustinere sa rupt in cadrul de aluminiu, cred ca era cumva fisurat pentru ca nici nu am apucat sa il strang pana la capat ... din pacate nu am reusit sa il scot de acolo, am incercat sa bat in el cumva, l-am miscat dar pozitia lui acum nu imi permite sa fac asta, practic nu am cum sa il apuc intr-un fel si sa il rasucesc. Exista cineva aici care ma poate ajuta, evident contra cost ? ... Surubul l-am gasit la un magazin online si o sa il cumpar zilele urmatoare. Atasez o poza care din pacate nu este cea mai clara ... telefonul fiind unul mai vechi, insa se intelege cat de cat despre ce este vorba. Multumesc.de cand am avut o prob similara si m a ajutat MARE mester ZIDU, dar in alta parte surubul am un set de extruderedaca te pot ajuta cu ele da un semn pe PM bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 @sfert cum ti-au explicati baietii mai sus, poti incerca sa dai gaura cu burghiu pentru metal si apoi bagi extractor. Eu am scos asa un surub M5 de la prinderea bateriei, dadusem gaura in surub cu burgiu de 2 sau 3. Acum ce am mesterit eu azi: Am scos rulmentii de pe spate cu un surub ancora. Metoda simpla, costuri aproape de zero, deh berea ca-s multumit de cum lucrez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 care mai e ideea de CHOPER cu VELA aia de plexic????? afara nu am vazut BARCI din astea ..... merg oamneii cu CHOPERUL sa simta vantul îți zic io. La 10 grade e foarte ok vela oricum io am dat-o jos pana mai la toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 care mai e ideea de CHOPER cu VELA aia de plexic????? afara nu am vazut BARCI din astea ..... merg oamneii cu CHOPERUL sa simta vantul îți zic io. La 10 grade e foarte ok vela oricum io am dat-o jos pana mai la toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Sfert, in ce zona din Bucuresti esti? Eu sunt in Berceni, vin cu sculele si rezolvam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Nu cumva poate iesi prin spate, ce a mai ramas din surub? Daca da, aunge sa pui un burghiu mic si mai putin ascutit, cu cun pic de noroc invarti surubul pana iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Salutare, eu am incercat sa fac ceva, dar nu prea mi-a iesit Am incercat sa schimb placutele spate, totul frumos si simplu pana la montarea etrierului, surubul de sustinere sa rupt in cadrul de aluminiu, cred ca era cumva fisurat pentru ca nici nu am apucat sa il strang pana la capat ... din pacate nu am reusit sa il scot de acolo, am incercat sa bat in el cumva, l-am miscat dar pozitia lui acum nu imi permite sa fac asta, practic nu am cum sa il apuc intr-un fel si sa il rasucesc. Exista cineva aici care ma poate ajuta, evident contra cost ? ... Surubul l-am gasit la un magazin online si o sa il cumpar zilele urmatoare. Atasez o poza care din pacate nu este cea mai clara ... telefonul fiind unul mai vechi, insa se intelege cat de cat despre ce este vorba. Multumesc. daca te hotarasti sa dai gaura cu burghiu mai mic (apoi extractor) din mana o sa fie mai greu - si o sa ajungi cu burghiul in suport (aluminiu). poate mai bine dat jos si dus la cineva cu strung unde poate fi fixat/centrat. daca este iesit de la nivelul suportului - prins cu un crocodil sau poate reusesti cu i pila subtire/panza bomfaier sa ii tai o crestatura pe mijloc si apoi desfacut cu o surubelnita mare. foarte ciudat ca s-a rupt - o fi fost sectionat de mai demult. daca nu reusesti - oricum cred ca suportul acela cu etrier nissin este comun la mai multe mobre si sigur gasesti eftin deci nu e stres. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 (editat) Mi-am luat mai demult asta: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-20-Pcs-Kit-Solid-Carbide-Bur-Burr-Double-Cut-Set-suits-for-Dremel-320/1096871495.html Am scos cu ele un surub rupt, nu la motor. Un "dremel" Panzer e 50 de lei la Dedeman, daca nu le incalzesti tin destul. Editat Mai 24, 2015 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 care mai e ideea de CHOPER cu VELA aia de plexic????? afara nu am vazut BARCI din astea ..... merg oamneii cu CHOPERUL sa simta vantul De Guzzi spui? Nu e chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 De Guzzi spui? Nu e chopper. Daca ai o salopeta gri cu alb si casca alba, bagi ceva panica printre soferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfert Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Gaura cu bormasina la diametru mai mic, pe centru si cu atentie, si dupa aia extractor. Sau, in lipsa de asta, o daltita mica cu care sa il invarti lovind in diagonala ramasita de surub. @sfert cum ti-au explicati baietii mai sus, poti incerca sa dai gaura cu burghiu pentru metal si apoi bagi extractor. Eu am scos asa un surub M5 de la prinderea bateriei, dadusem gaura in surub cu burgiu de 2 sau 3. Acum ce am mesterit eu azi: Am scos rulmentii de pe spate cu un surub ancora. Metoda simpla, costuri aproape de zero, deh berea ca-s multumit de cum lucrez Sfert, in ce zona din Bucuresti esti? Eu sunt in Berceni, vin cu sculele si rezolvam! Nu cumva poate iesi prin spate, ce a mai ramas din surub? Daca da, aunge sa pui un burghiu mic si mai putin ascutit, cu cun pic de noroc invarti surubul pana iese. daca te hotarasti sa dai gaura cu burghiu mai mic (apoi extractor) din mana o sa fie mai greu - si o sa ajungi cu burghiul in suport (aluminiu). poate mai bine dat jos si dus la cineva cu strung unde poate fi fixat/centrat. daca este iesit de la nivelul suportului - prins cu un crocodil sau poate reusesti cu i pila subtire/panza bomfaier sa ii tai o crestatura pe mijloc si apoi desfacut cu o surubelnita mare. foarte ciudat ca s-a rupt - o fi fost sectionat de mai demult. daca nu reusesti - oricum cred ca suportul acela cu etrier nissin este comun la mai multe mobre si sigur gasesti eftin deci nu e stres. numai bine, paul Multumesc pentru sfaturi ! Din pacate ruptura are o forma ciudata, un fel de inghetata la cornet, ascutita si rasucita. In prima faza am incercat cu un fel de freza mica si un ciocanel sa il misc si am reusit un pic, dupa care pozitia esapamentului nu mi-a mai permis. Azi incerc din nou cu niste daltile mai lungi iar daca nu reusesc apelez la varianta cu gaura + extractor cum ati spus voi. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Schimbat gumele. Cu ocazia asta tipul de unde am schimbat pneurile a descoperit ca placutele de frana spate erau pa. Le-am schimbat si pe alea. Si reprezentanta suge. Acu 500 de km am facut servicele, si i-am intrebat, E ok Lantu? Is ok Franele .. au zis ca da. Astea is placutele vechi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 si asta in Şviţerland... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 si asta in Şviţerland... pai ce te face sa crezi ca nu sunt "meseriasi " si aici. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Mai merg placutele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Mai merg placutele alea. primele doua da, dar al treilea nu prea..... Triumph...... 3 pistoane, 3 placute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 indreptat scut si numar inmatriculare .astea au fost "avariile" in urma unei iesiri de weekend la munte, in care am ramas suspendat in niste sleauri.urmeaza o spalare(nu prea curand ca vine iarasi weekendu) dar asta nu e mestereala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Salutare, eu am incercat sa fac ceva, dar nu prea mi-a iesit Am incercat sa schimb placutele spate, totul frumos si simplu pana la montarea etrierului, surubul de sustinere sa rupt in cadrul de aluminiu, cred ca era cumva fisurat pentru ca nici nu am apucat sa il strang pana la capat ... din pacate nu am reusit sa il scot de acolo, am incercat sa bat in el cumva, l-am miscat dar pozitia lui acum nu imi permite sa fac asta, practic nu am cum sa il apuc intr-un fel si sa il rasucesc. Exista cineva aici care ma poate ajuta, evident contra cost ? ... Surubul l-am gasit la un magazin online si o sa il cumpar zilele urmatoare. Atasez o poza care din pacate nu este cea mai clara ... telefonul fiind unul mai vechi, insa se intelege cat de cat despre ce este vorba. Multumesc. dai jos suportul si il duci la strungar, ai posibilitatea sa nu risti nimic, dar poti face si in lucru de carpaci sa dai cu burghiul in filet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 primele doua da, dar al treilea nu prea..... Triumph...... 3 pistoane, 3 placute Is numa 2 Si io am 2 cilindri Ideea e ca nu puteau sa imi zica aia de la Triumph " Vezi ca tre sa schimbi placutele cat de curand??" Acu am placute noi si nici no fost o avere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate