pushky Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Vand piese mobra 50 sau intreaga. cat oferiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 de unde esti, poze cu ea ai? care e situatia actelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 (editat) Completeaza-ti si tu profilul, pune date de contact, poze la ce vinzi... pret.... acte Altfel, anuntul tau ne spune ca " Am furat o mobra 50. Cine da mai mult pe ea ?" Editat Februarie 1, 2015 de mony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Completeaza-ti si tu profilul, pune date de contact, poze la ce vinzi... pret.... acte Altfel, anuntul tau ne spune ca " Am furat o mobra 50. Cine da mai mult pe ea ?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Vand piese mobra 50 sau intreaga. cat oferiti? 1 Ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 2,5- mai sus de 3 lei nu pot urca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 3.5 RON atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Pas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 dau un bon de masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Deja exagerezi. Dau un bon de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 La fel aici, cere 100 € dar nu poate şterge praful de pe ea înainte de poză, lenea e mare. http://img34.olx.ro/images_mercadorro/48882165_3_1000x700_casca-elicopter-motociclete.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pushky Postat Februarie 1, 2015 Autor Share Postat Februarie 1, 2015 (editat) Mobra este dezmembrata am vrut sa o reconditionez dar bugetul nu ma ajutat. In privinta actelor se poate rezolva inca nu am trecut actele pe numele meu. am si manualul de utilizare. Editat Februarie 1, 2015 de pushky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Pune locatia si un numar de telefon . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pushky Postat Februarie 1, 2015 Autor Share Postat Februarie 1, 2015 Jilava Ilfov maine o sa pun niste imagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 (editat) asteptam pozele Editat Februarie 1, 2015 de rola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hajny Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Aici este o Mobra,acuma cere 200 euro,http://www.emaramures.ro/Auto-Maramures/210874/Mobra-50-pt-colectionari- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Aici este o Mobra,acuma cere 200 euro,http://www.emaramures.ro/Auto-Maramures/210874/Mobra-50-pt-colectionari- GPS -ul e cel original de fabrica??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 GPS -ul e cel original de fabrica??? Cu siguranta,si are si hartile actualizate pt 2015. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 am si manualul de utilizare. Ti-l cumpar eu pe ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hajny Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Nu este a mea,eu am vazut anuntul si am zis sa va dau o mina de ajutor,pe ghidon vad ca este o camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pushky Postat Februarie 2, 2015 Autor Share Postat Februarie 2, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 pana la urma cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Nepretuita .!! 1 yen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Are vopseaua originala .E ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate