Jump to content

SMAEB ! Ceva nou?

Recommended Posts

am fost , m-am intalnit cu o gramada de prieteni acolo, am pipait cateva motorete (nu le-am calarit ca nu-mi sta in caracter, nu ca ar fi ceva anormal dar de ce sa ii zgarii omului jucaria daca nu am bani s-o cumpar ... )

mi-au placut noile modele de la Ducati ...BMW (evident) si am balit oleaca pe la KTM. erau ceva reduceri si la echipament dar nu am gasit exact ce vroiam asa ca m-am multumit cu un tricou si cam atat.

pacat ca Honda a absentat.

Expobike a fost praf fata de alte editii

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

FELICITARI ORGANIZATORILOR SMAEB 2014

hmmm, locatia a fost alta, organizatorii aceeasi.

personal am preferat locatia asta noua.

Expobike a fost praf fata de alte editii

a fos mai slab expobike...

DAR m-am dat cu o bicicleta cu bacterii... ff misto! KTM...

Eu am fost pentru prima data și mi-a plăcut foarte mult. Nu pot compara cu anii trecuți pentru ca nu am fost.

Singurul lucru care m-a dezamăgit, dar doar un pic, a fost ca nu au fost reduceri la echipamentele pe care le căutam. :D

Oricum le-am cumpărat. Am găsit ce îmi trebuia și per total sunt mulțumit.

Sper să particip și la următoarele evenimente de genul asta.

Inteleg ca te-a suparat ce am zis de Vulcan ca ai Vulcan, stai linistit... si eu am avut Vulcan :)

Nu e asta , am Vulcan pentru ca mi-am dorit Vulcan si nu altceva . In plus de asta chiar imi plac si vreo 2-3 modele de HD . Ideea in sine e deplasata, discutii de genul ''aia i-au copiat pe ceilalati'', ''eu is mai motociclist ca am HD si tu SS '' sau viceversa e doar pentru flame.. Pentru mine esti motociclist , indiferent ca ai SS, enduro , chopper ,naked ,cruiser , etc... Tipul de motor ti-l iei in functie de ceea ce iti place si gusturile difera ...

cand o sa ai neuroni macar cat un scuter de 50

o da intelegi ca unele lucruri nu se masoara DOAR in bani.....

ps sa treci sa ti dau 1/2 din ce am primit

Spune-mi cand, si trec. E ceva consistent? :crack:

Poate imi spui si mie cati neuroni are un scuter de 50 cmc :eek: ... ca eu nu stiu!

Spune-mi cand, si trec. E ceva consistent? :crack:

Poate imi spui si mie cati neuroni are un scuter de 50 cmc :eek: ... ca eu nu stiu!

Esti aşa de îndârjit încât i-ai dedicat semnătura lui Ianachim, e cam deplasat dar se poartă. Totuşi, nu ar fi trebuit să fie invers, adică Ianachim să-i plătească pt că-l dau la TV ?

Adicătelea nu e Ianachim (no offence !) vreun Brad Pitt. Aş fi zis că ura te-a prostit dacă nu era semnătura agramată.

Edited by adrianm

Slab e putin spus, daca vreti ceva info expozitia asta e mai slaba decit o intrunire moto dintr-un orasel din Italia unde sint si standuri. Deasemeni preturile sint mai mici in Italia si unde toate standurile vand (cum s-a mai spus aici ,la noi erau o gramada care doar expuneau, mai mult nici nu iti dadeau info cu privire la preturi). Cireasa de pe tort am gasit-o la un stand cu echipamente de pe undeva din Harghita erau dinsii, care aveau pe etichete taiata suma de 100 euro tiparita si scris cu pixul 599 lei.

Nu stiu exact ce ai vazut tu, dar manusile mele erau 65 euro pe eticheta "originala", le-am luat cu 150 lei. De la cei din Harghita. Protectia spate pt geaca, luata de un prieten, a fost mai ieftina decat pe net.

Nu stiu exact ce ai vazut tu, dar manusile mele erau 65 euro pe eticheta "originala", le-am luat cu 150 lei. De la cei din Harghita. Protectia spate pt geaca, luata de un prieten, a fost mai ieftina decat pe net.

era vorba de o geaca de dama, textil, stiu exact ce am vazut, si ca mi-am adus aminte, casti deschise Nolan, fara viziera, 150 euro ? mi-am luat de afara casca nolan flip cu 140.