cyanide Postat Mai 15, 2015 Autor Share Postat Mai 15, 2015 Avem si traseele pentru cele doua parade: BicicleteIntalnire: ora 08:00 la Parcul Izvor - plecare la ora 09:30Traseu: V. Parvan - Berzei - Buzesti - P-ta Victoriei - Bd. Ion Mihalache - Bd. A. Averescu - Bd. Marasti - Bd. Expozitiei - Parcarea "C" Romexpo. MotocicleteIntalnire: ora 09:00 in Parcarea "C" Romexpo - plecare la ora 10:15Traseu: Bd. Expozitiei - Bd. Marasti - Bd. A. Averescu - Bd. Ion Mihalache - Buzesti - Berzei - V. Parvan - Bd. Kogalniceanu - Opera - Splaiul Unirii -Vasile Parvan si revenire in Parcarea "C" Romexpo pe acelasi traseu. Va rugam sa consultati regulamentul paradei disponibil pe site-ul evenimentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Ce formatii sunt anul asta la concert? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Mai 16, 2015 Autor Share Postat Mai 16, 2015 (editat) pe 22- Basska, Coma, Vita de Vie si after party cu Aproape Unpluggedpa 23-Blade Strings,Suie Paparude, Xandria si after party cu CALEnDAR Editat Mai 16, 2015 de cyanide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Salut, Tricourile au toate patch-ul vostru pe maneca dreapta si sigla Yamaha pe stanga? Sau e doar o posibilitate de design in poze? Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Mai 20, 2015 Autor Share Postat Mai 20, 2015 Toate tricourile au acel design si nu se pot modifica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Toate tricourile au acel design si nu se pot modifica Dar pot fi customizate cu foarfeca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Mai 20, 2015 Autor Share Postat Mai 20, 2015 Categoric...dupa gustul fiecaruia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Un program mai detaliat, pe ore (pt concerte mai mult), exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florian Secu Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Salutare eu vreau Sa vin la eveniment Dar nu as vrea Sa merg doar eu daca Mai merge cineva din Constanta as dorii Sa ma alatur Si eu pentru drum stiu ca Este un pic offtopic Dar nu stiu unde Sa postez ma scuzati daca am deranjat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Floriane, esti constient ca ai scris un intreg text, fara punctuatie? E foarte greu de urmarit, desi e clar ce doresti... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florian Secu Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Da, imi cer scuze pt. Lipsa de punctuatie. Dar asta nu imi rezolva problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Mai 27, 2015 Autor Share Postat Mai 27, 2015 Salutare si scuze pentru intarziere. Mai jos am postat biletele cu seriile castigatoare. Motocicleta Yamaha MT-07 ABS Extragere principala - biletul cu numarul 1213 Extragere de rezerva - 916 Scuter Yamaha Jog R Extragere principala - 519 Extragere de rezerva - 977 Bicicleta Corratec Super Bow Race 29" Extragere principala - 799 Extragere de rezerva - 341 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate