RRS Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 eu v-am zis ca se termina cu scandal pe acolo... @adrianm acum mi-ai dat motiv sa fug spre Maramures in weekend. ceva asemanator cu portocala aia de tipe k, avea in pod un vecin acum vreo 15 ani, si mi-am adus aminte de el...doar ca era verde, Si eu prezent pe luni. Quote Link to post Share on other sites
Cip M Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Buna dimineata si o saptamana usoara !!! Quote Link to post Share on other sites
Arthur E Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Nu cred ca pup Elvetia. Momentan Franta, Belgia si Olanda..... si inca mai conduc Quote Link to post Share on other sites
apriliacluj Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Neata buna tuturor colegilor. O saptamana lejera va doresc. Drum bun Arty. Dii murgule diiiiii! Quote Link to post Share on other sites
Taz Asg Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 neata Quote Link to post Share on other sites
RRS Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Mmeata buna! Drumuri bune Arthur. O saptamana frumoasa va doresc! Quote Link to post Share on other sites
ivan pedala Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Buna dimineata flacai! Lessy, ai deja mesaj pe uatzapp! Adrian...incepi sa-ti vii de-acasa...parca am zarit si ceva motociclete pe-acolo! Cristian...vrem poze, filme...si tu dormi?! Saptamina lejera si scurta pentru toti! Hai cu uikendu'! Quote Link to post Share on other sites
apriliacluj Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Da Ivane, hai cu weekendu ....deja sunt satul de munca pe saptamana asta.... Lessy: mda, am trecut la Telekom.... sub jumate e factura decat la Dialog Chiar a ajuns penibil topicul cu boutique-garajul ala.... Eu sunt curios de rezultatul final.... cativa albastrii vor fi negrii, sau din verde se va face albastru.... Amu e care pe care, si cine o are mai lunga.... Quote Link to post Share on other sites
taong_mapagbiro Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Neatza... Atata timp cat un moderator accepta sa fie facut lichea.....dar noua astia cu pwola mica ne atrage atentia alt moderator ...ca vb prea delicat...sa ma f. pe el de forum... Asta a ramas singura sectiune ''cinstita'' Am gatat cu sala...sa merem la munca zic... Quote Link to post Share on other sites
Taz Asg Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 voi despre ce aratura vorbiti? Quote Link to post Share on other sites
taong_mapagbiro Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Taz-ule...nu am gasit nimic la noi...se futu' arhiva, nu mai gasesc pe nimeni. Nea Ivane....cu boanele alea se poate lua joace la copii ??? Cristii ...Cristii...mah Cristii !!! hai cu poznele Quote Link to post Share on other sites
apriliacluj Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Asta a ramas singura sectiune ''cinstita'' corect! diiiii! Quote Link to post Share on other sites
ivan pedala Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 ... Nea Ivane....cu boanele alea se poate lua joace la copii ??? ... Nu stiu...dar daca ai asa multe, mergi la market si intrebi...mai mult ca sigur ca se pot cumpara si copii! Quote Link to post Share on other sites
Arthur E Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Neata..... poata da necuratul sa umblatu la bonuri.. . Quote Link to post Share on other sites
RRS Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Paca... de cand am itrat pe forum... cred ca am 10 posturi in alte topicuri, restul sunt aici... aici e oameni faini, si gandesc cu capul de pe umeri. eu as incepe cu pronosticuri in cat timp un moderator v-a inchide topicul cu zimbabwe boutiq. Eu zic o saptamana... voi? Quote Link to post Share on other sites
apriliacluj Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 RRS: 1. foarte de acord! 2. au mai fost cazuri si cand din verde s-a facut albastru...... deci as zice ca e cu 2 taisuri, dar si eu inclin sa cred ca ori se rupe hamul, ori se caka calu' si cineva o va musca pana la urma aaa, calu', atunci dii murgule diiiiiiiii! Quote Link to post Share on other sites
®azvan Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 Neata zmeii mei! Quote Link to post Share on other sites
ivan pedala Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Eram cu geana pe tine, asteptam sa vad ce faci dupa interventia in patria Ynei...mare noroc ai ca te-ai abatut si-aici, ca iti umblam brusc la tichete si bonuri! Quote Link to post Share on other sites
®azvan Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 Am impresia ca mi s-a remediat problema cu "content i follow "... Ca nu prea mai ramasesem cu nici-un topic, cu exceptia astuia, toate naruindu-se in neant, si de cateva zile inca nu mi-a disparut topicul cu "posesori FZ1" Quote Link to post Share on other sites
taong_mapagbiro Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 (edited) Am impresia ca mi s-a remediat problema cu "content i follow "... Ca nu prea mai ramasesem cu nici-un topic, cu exceptia astuia, toate naruindu-se in neant, si de cateva zile inca nu mi-a disparut topicul cu "posesori FZ1" Cred ca forumul asta vrea sa te surprinda.. si cand te bucuri mai tare ...harsht te arde cu un total erased Edited March 14, 2016 by pacaliciossu Quote Link to post Share on other sites
apriliacluj Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Eram cu geana pe tine, .................. oare sa-i spunem lu Razvan cu desi e initiatorul, nu mai are imunitate? aci nu e ca in parliament aci e justitie si ordine! dii! Quote Link to post Share on other sites
Contabil Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Neata! n-are nimeni pile sus? ..... sus de tot, sa ne dea si noua o vreme mai frumoasa. Quote Link to post Share on other sites
®azvan Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 vai, cat ma mai flagelati... Zmeii mei, n-o stiti pe-aia ca atunci cand dai de Cosanzeana, uiti de tot si toate? Sau despre calu lu Fat Frumos o fi vorba? Hai sa nu o dau in zoofilie: ramane Cosanzeana! Ea e in garaj, si ma corupe la tot felul de perversiuni. Mai alataieri vroia sa stea suspendata in chingi, din tavan, in timp ce eu ii bagam un obiect cilindric prin dos. Acu puneti-va si-n pielea mea! Ileana sau povestit cu baetii? Un pic de sustinere va rog: trece si faza asta, nu mai e mult, e doar o etapa! » Post actualizat in 14 Mar 2016 07:12 oare sa-i spunem lu Razvan cu desi e initiatorul, nu mai are imunitate? aci nu e ca in parliament aci e justitie si ordine! dii! Quote Link to post Share on other sites
ivan pedala Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 (edited) oare sa-i spunem lu Razvan cu desi e initiatorul, nu mai are imunitate? aci nu e ca in parliament aci e justitie si ordine! dii! Eh...hai sa-l credem, nu vedeti ca ne cere mila si compasiune?! Puneti-va si-n pielea lui, care n-ar face la fel?! Si...el este tatal topicului, asa ca numa' nasu' e mai mare ca el, ori tatal tatalui! Nu ma erijez in niciunul...asa ca ii acordam clementa! Dar ce ne facem cu ceilalti/cealalalta?! Hmmm!!! Edited March 14, 2016 by ivan pedala Quote Link to post Share on other sites
®azvan Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 merci unchesule! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts