mihai_prd Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 (editat) Gasim pe cineva capabil sa reproduca imaginea atasata, ma refer la cadranul vitezometrului. Diametrul trebuie sa fie de 80 mm. Presupun ca de acolo se pot calcula restul datelor. Editat Martie 24, 2015 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 CorelDraw sau Illustrator iti trebuie tie. Cred ca merge si cu Photoshop, cu un pic de efort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Daca: - imi spui la ce ai nevoie, desi presupun; - imi trimiti o poza la rezolutie mare, lumina buna, netrunchiata, facuta perpendicular pe suprafata; - dai o bere pe la vreo intrunire; in masura in care am timp te-as putea ajuta in Autocad. Cand spui dia. 80 mm te referi la discul de culoare neagra, corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Mihai, ce vrei sa faci cu ea? Daca vrei sa iti faca careva un autocolant pe care sa`l lipesti peste tabla veche se rezolva in Corel, dar cu o poza la rezolutie mare. Daca vrei sa fie facuta tablia metalica de la 0 pe la vreun CNC, ori masori tot ce e pe el si faci o schita cu datele respective, ori ii trimiti lui George M. ceea ce are nevoie si te rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 (editat) Pot ajuta si eu daca e nevoie de Illustrator / Photoshop. Edit: Nu ar fi nevoie de poza facuta perpendicular, etc. etc., pot replica direct din poza respectiva. Eventual o poza facuta la lumina mai buna, ca nu se pot citi niste detalii in partea de jos. Editat Martie 25, 2015 de captain_obvious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 daca ai nevoie de detaliu desenat tehnic in autocad te ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 25, 2015 Autor Share Postat Martie 25, 2015 Imi trebuie pentru o motocicleta frantuzeasca. Nu am deocamdata alta imagine, francezii sunt destul de inchisi la dialog (fata de nemti, de ex) in ceea ce priveste furnizarea de informatii. Vreau sa refac prin orice metoda (sita serigrafica, cnc, etc..), numa sa-mi iasa cadranul de la vitezometru corect. Ceva de genul: » Post actualizat in 25 Mar 2015 20:52Sau mai exact de genul asteia, dar trebuie urmarit modelul prim postat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Da, pentru CNC iti trebuie un *.dwg ca punct de plecare in realizarea programului. O sa te ajut, am la birou un program care transforma orice imagine in dwg sau dxf, numai ca trebuie "parfumat" pe ici pe colo in Autocad. Arde, te grabesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 26, 2015 Autor Share Postat Martie 26, 2015 Ca orice bun roman, nerabdator sa se apuce de motocicleta, iti dai seama ca imi trebuia ieri. Acum serios, nu arde si nu ma grabesc, dar nici nu am chef s-o lalaiesc cu lunile, mi-am facut o proiectie pentru ce am de facut anul asta si vitezometrul se inscrie pe lista. Asa ca daca ma poti ajuta, nu raman dator. Si mi-ar fi mai simplu sa platesc munca efectuata, nu stiu ce timp o sa am anul asta de intruniri, se anunta un an extrem de incarcat personal/profesional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Nu se pune problema de plata, poate o sa am si eu nevoie de ajutor la un moment dat. Lasa-ma cateva zile, eventual pana saptamana aviatoare, ca plec azi in delegatie si revin maine, si o sa-ti trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 9, 2015 Autor Share Postat Aprilie 9, 2015 Salut George. Vreo veste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 (editat) Vine, vine, n-am uitat, prin imediat o portita si te ajut. Editat Aprilie 10, 2015 de George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 11, 2015 Autor Share Postat Aprilie 11, 2015 Între timp, i-am dat furca de R12 jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Ce drac motoreta e aia?! Mihai..da ai frate o rabdare..doamne fereste ma!..spor la treaba!..eu mi am rupt nervii in Gl ul ala..da e aproape gata pt RAR si politie..doamne ajuta ma!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Ce drac motoreta e aia?! Scrie pe ea Gnome & Rhome, frantuzeasca da' cu ceva piese nemtesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 13, 2015 Autor Share Postat Aprilie 13, 2015 Da' care-s piesele alea nemţeşti, dacă nu vă supăraţi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 (editat) Greseala de exprimare, era vorba de licenta. Btw, poate ne vedem la o cafea/bere candva. Editat Aprilie 13, 2015 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 13, 2015 Autor Share Postat Aprilie 13, 2015 XA-ul nu este licenţă germană. Din contră, a fost răspunsul francezilor la nou-prezentatul R12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Salut, Am lucrat dupa imaginea asta. Problema este ca imaginea are o abatere de la perpendicularitate de cateva grade, lucru care ii da un aspect disproportionat. Momentan am facut doar conturul fiindca vreau sa stiu daca este corect dimensional. Apoi o sa lucrez si la serigrafie. Ai atasat un pdf la scara 1:1, ai si Autocad-ul. Printeaza imaginea pe o folie transparenta sau pe un carton si vezi daca se potriveste cu cadranul original sau cu mecanismul vitezometrului. Ma intereseaza sa stiu daca fanta dreptunghiulara pentru kilometraj este la locul ei si daca are dimensiunile corecte. Daca nu e ok, masoara si zi-mi de modificari trebuie facute. Sa printezi 1:1. Verifica si gaurile, pozitionare, diametre. Zi-mi daca trebuie facuta si fanta pentru "trip", in partea de jos, si la ce dimensiuni. CADRAN.dwg CADRAN-Model.pdf » Post actualizat in 17 Apr 2015 00:54PS: Am uitat sa cotez distanta dintre centrele gaurilor, este 16.7 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 felicitari pentru munca depusa si pentru faptul ca vrei sa ajuti, dar pana iti raspunde Mihai o sa sparg eu bula: cred ca imaginea pe care mihai a pus-o pentru exemplu, in speta cea dupa care ai lucrat, nu este pentru ceasul pe care il are el locul kilometrajului la ce ai lucrat tu imi pare mult mai jos decat cel din primul post, care, daca nu ma insel, este cel corect. daca am dreptate, si inca sper sa nu am, nota 4 pentru mihai si tot o sa-ti fie dator cu beri parerea mea este ca trebuie facuta o poza la kilometraj de sus, incadrata cat mai bine, apoi masurat ceasul exact si adusa poza la scara. Asta daca are Mihai macar ceva din ceasul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Daca poza nu e dreapta, e tare greu de lucrat. Am avut probleme si cu asta dupa care am lucrat eu, d-apai cu una inclinata tare. Mihai, zi-ne ce resurse ai, da-ne toate informatiile, poze, scanari, cote... Cadranul din primul post este acelasi model cu cadranul din postul #7 poza 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 Bun, sa revenim. George, multumesc pentru efort, dar nu am nimerit-o de data asta. Postul 1 arata ecranul corect. Ecranul (sau cadranele) de la postul 7 este cu titlu de exemplificare si nu ma intereseaza sa-l fac. Nu pot sa iti dau dimensiunile exacte pentru ca nu am de unde, asta este o imagine trimisa de cineva din Franta si stiu doar ca dimensiunea exterioara este de 80 mm. Atat. Radu, nu am de ce sa iau nota 4, eu zic ca am fost clar in posturile anterioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 (editat) asta e dial-u fara sigla cu rosu si se poate adauga si indicatia de trepte de viteza asa cum e in poza montat pe rezervor si un dial asemanator ca proportii sa poti lucra Editat Aprilie 27, 2015 de BigAir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 Super, multumesc pentru cadranul asemanator. Am cautat si pe ebay si nu am gasit nimic asemanator. Daca primul cadran l-ai gasit pe ebay, poti posta linkul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Ok, acum ca avem informatii noi putem sa reluam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate