edward1313 Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Salutare, As avea si eu nevoie de cateva sfaturi despre cum as putea sa dau jos cat mai usor folia de carbon care o am pe carene si sa nu ramana foarte mult lipici pe carena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 cu un feon industrial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 incalzita la 60 grade apoi degresant . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus Opriş Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Am incercat eu cu feon de par,dureaza mai mult dar face treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward1313 Postat Martie 25, 2015 Autor Share Postat Martie 25, 2015 Eu mi-aș pune pe o apărătoare față folie de carbon, dar mă tem să nu se dezlipeasca... La tine cum s-a comportat? A făcut colțuri, se mai dezlipește??? Îmi cer scuze de off-topic dar până acum nu am văzut pe nimeni cu folie ca să întreb. sincer eu nu as mai face greseala sa-mi pun folie de aceea vreau sa o si dau jos si sa vopsesc carenele. Eu am pus folia personal si intr-un loc mi s-a dezlipit plus ca e foarte pretentioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Lipiciul il dai jos cu WD-40 foarte repede. Daca folosesti feon ramane mai putin lipici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward1313 Postat Martie 25, 2015 Autor Share Postat Martie 25, 2015 cu diluant nu merge sa dau jos lipiciul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 cu diluant nu merge sa dau jos lipiciul? Ba da, cu vopsea cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 (editat) Salutare, As avea si eu nevoie de cateva sfaturi despre cum as putea sa dau jos cat mai usor folia de carbon care o am pe carene si sa nu ramana foarte mult lipici pe carena. Dezlipeste incet folia, nu trage tare si evita sa dezlipesti suprafete mari, mai bine rupi din folie fasii mici. Lipiciul care ramane (intotdeauna ramane) il inmoi cu apa fierbinte si apoi il iei frecand cu un burete de vase imbibat cu detergent de vase. Iti ia maxim un sfert de ora treaba asta. Editat Martie 26, 2015 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vasilegl Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Este vechi topicul, totusi in caz ca mai citeste cineva... Am apicat metoda cu apa calda si buretele/detergent de vase si am stricat o capota. Lipiciul se curata intr-adevar dar frecatul matuieste vopseaua. Posibil sa difere de la o vopsea la alta dar nu as mai risca nicidata. Cat este uda zona respectiva nu se observa dar dupa ce se usuca te apuci cu mainile de cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Din propria experienta, eu recomand sprayul de frane de la Wurth, inlatura adezivul extrem de bine, nu matuieste si se evapora relativ rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 26, 2020 Admin Share Postat Februarie 26, 2020 Acum 13 ore, Vasilegl a spus: Am apicat metoda cu apa calda si buretele/detergent de vase si am stricat o capota Era absolut logic să mătuiește vopseaua frecând-o cu un burete. Acum 6 ore, Kiki a spus: eu recomand sprayul de frane de la Wurth, inlatura adezivul extrem de bine Interesant, am și eu o pată de adeziv rămas pe cobur de la un autocolant de protecție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 lipiciul se poate spala cu alcool izopropilic (mai exista si solurii speciale pt etichete) care e mai bun solvent ca alcoolul obisnuit dar nu ataca vopseaua,nici displayurile de calc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate