m3rsu Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Eu sunt pe la Predeal. M-as baga la un TF, dar alta data.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Joi m-a prins ploaia linga TF ..... l-am ratat anul asta, Lex nu tine nimeni seama la singe cu km ...... +- 2, 300 km nu inseamna nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Nu se prezinta chiar f rau TFul, pacat de locuitori.. nu tin banda si sunt ca niste oi. Dar e prea frumos ca sa ramai cu gustul asta amar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Bravo Razvane! Frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Super! Acum intrebarea este - mai vi cu noi pe acelasi traseu? Ca nu ma las pina nu-l fac anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Vin, unde mergem duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Oriunde dupa concedii .... in cazul meu 15.09 ...... din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat August 29, 2015 Share Postat August 29, 2015 Ceva planuri pt mâine ? Poate Orsova ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Se mai organizeaza vreo iesire cat mai tine vremea cu noi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Eu as baga duminica o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianAdy Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 (editat) la sectiunea berceni se anunta ceva pentru duminica ... trageti un ochi acolo si poate ne vedem la o plimbare Editat Septembrie 9, 2015 de AdrianAdy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 (editat) Tot duminica m as baga si eu la o tura spre munte Editat Septembrie 9, 2015 de m3rsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Ma gandesc chiar la un TF (depinde de vreme) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Gandul ca trebuie sa merg pe autostrada ma infioara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Vineri si Sambata da cu ploaie si nori in toata tara. Ce as fi mers si eu pe un TF... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 pe vremea.ido.ro duminica pare ok vremea arges-sibiu. Daca nu se strica si se face duminica un Transfagarasan m-as baga si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 M-as baga si eu Duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Duminica se anunta soare si vreme buna , deci o luam spre TF :DDDDDDDDDDDDDD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Daca e frumos, ma bag si eu la tocit gume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Hai ca se strange gasca mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianAdy Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 si urmeaza intrebarea: locul si ora intalnirii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Tot duminica m as baga si eu la o tura spre munte » Post actualizat in 10 Sep 2015 11:05 Ma gandesc chiar la un TF (depinde de vreme) » Post actualizat in 10 Sep 2015 11:06 Daca e frumos, ma bag si eu la tocit gume. » Post actualizat in 10 Sep 2015 11:06 si urmeaza intrebarea: locul si ora intalnirii? » Post actualizat in 10 Sep 2015 11:07 S-au terminat concediile si stringem gasca? Lipseste TGV-ul ...... o fi printre refugiati? Editat Septembrie 10, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Yap!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Ma gandesc la Petromul de dinainte de Mc Militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate