Kalashnikov545 Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 Tocmai ce am descalecat @ Contabile ai PM cu nr. meu. Ar fi o idee la Omv Eroii revolutiei ca e pe traseu o luam pe la Panduri si iesim in blvd Iuliu Maniu, sau la Bercenarii MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 Unde-ti este tie mai usor, eu vin de la Big, zic ca benzinaria aceea de la Pieptanari (Eroii Revolutiei) este si in drumul meu (vin de la Big si merg pe Viilor-Cotroceni- Iuliu Maniu), pe la 8.15-8.30 este ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 (editat) drum bun. zic pas. ies mai scurt, ca o sa dorm putin la noapte. @mihai...am vazut bre...pune unde vrei mesaj, ca se vede Editat Septembrie 12, 2015 de tzulae2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 Unde-ti este tie mai usor, eu vin de la Big, zic ca benzinaria aceea de la Pieptanari (Eroii Revolutiei) este si in drumul meu (vin de la Big si merg pe Viilor-Cotroceni- Iuliu Maniu), pe la 8.15-8.30 este ok? ne vedem la Eroii revolutiei in Omv intre 8:15 -8:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 Eu nu mai ajung. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 vreau si eu numarul lui middle of nowhere daca are cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Salut. O plimbare excelenta, ca de obicei. Imi cer scuze ca nu am mai asteptat de la Ploiesti, dar a trebuit sa ajung urgent acasa. Altfel incepea WWIII. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Bine ai facut, ca din obisnuinta eu cu Lex am bagat autostrada. In rest toata lumea este ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Pai tot penautostrada si noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Trimit pozele pe PM in o ora (la cei ce ii stiu). Multumesc inca o data colegului care m-a ajutat cu becul, si-l rog sa ma contacteze pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Bine ai facut, ca din obisnuinta eu cu Lex am bagat autostrada. In rest toata lumea este ok? afirmativ. Am luat-o pe pe DN1, l-am ajuns pe Gabipapi daca nu incurc numele - motocicleta preparata de circuit Faina tura si gasca, chiar si cu utilajul meu submotorizat. Pentru cei care isi faceau griji de aglomeratie trebuie sa spunem ca a fost foarte liber pe Transfagarasan, iar vremea numai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Da chiar eu ! Ai niste tobe...scoala tot mortii ! Stateam la 3 motoare in spatele tau si tot ce auzeam erau tobele tale, motorul meu nu stiam daca mai merge sau nu. P.S. Revin diseara cu poze si filmari. Aseara am picat frant... Editat Septembrie 14, 2015 de gabi_papi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 (editat) eu am ramas fara pinion in Brasov, o sa l fac astazi am vb cu prietenul lui bogdan ! sper diseara sa fiu in bucuresti si sa va pun si pozele ! super plimbarea ! kalasnikov multumesc pt incercarea de a ma ajuta ! numai bine Editat Septembrie 14, 2015 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Hai vezi cum faci. Noi am aflat de decizia ta de a ramane(si de faptul ca a cedat de tot acel pinion) dupa ce faptul era consumat. Hai ca o rezolvi. Sa dai si tu un semn cand totul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 (editat) La mine s-a ars becu ..... n-aveam si eu norocul de un pinion, sa ramin si eu 2-3 zile la munte. Editat Septembrie 14, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Tu ai mers excelent, ai stors tot ce se poate din micuta Kawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 La's ca nici cu tine nu-mi este rusine ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianAdy Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 poate daca tot tine vremea asta mai dam o fuga pe undeva in weekend .. nu m-am saturat ieri nici de compania voastra nici de plimbat (si de data asta fara defectiuni ) sau cum vrea contabil ii tai 2-3 fire sa il lasam pe undeva pe camp 2-3 zile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Suna prea frumos ...... si daca stabilim ceva nu mai lucrez toata saptamina cu gindul la munte, mai bine vorbim pe vineri - vedem atunci si cu vremea ce o fi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Adi, nu esti pe treaba ta... ) Auzi, sa tai fire...si pe camp.. ) Eu weekendul viitor sunt prins... Cam tot weekendul. Pas, cred. Doar daca se schimba ceva cu ziua de Duminica. Sambata sigur sunt dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Ei, acelasi cimp ca si ieri ..... dar fiind vorba de Adi - care-i nazdravan, punem o mostra de locatie unde sa faca treaba la mobre » Post actualizat in 14 Sep 2015 09:28 Cam asa sa arate "cimpul" : Editat Septembrie 14, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Fara fara , a fost vina mea ca m am luat dupa spusele "mecanicului" si anume : dai ca mai merge ! Adi trebuie sa ti platim gazu' )) ! si daca e de defectiuni macar sa ramanem toti pe undeva ! eu ma bag si weekendu viitor daca aveti ceva idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianAdy Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 @contabil : daca e vorba de campul ala atunci imi sabotez si eu moto )@ribo: daca mai iesim o sa fac un calcul cu gazul )))) .. vorba lu contabil vorbim pe joi-vineri daca e pt o eventuala iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Daca tot muncim cu spor si nu ne uitam pe site-uri aiurea ...... Sighisoara ar fi ok? » Post actualizat in 14 Sep 2015 11:10M-a mincat undeva sa ma cunosc cu Ady asta! » Post actualizat in 14 Sep 2015 11:14Care-i treaba cu gazu? ..... eu nu stiu nimic legat de gaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate