givemefive Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Salut. Prin martie m-am decis sa schimb lantul si intinzatorul de la distributie din cauza unui tacanit ciudat ( ma enerva sunetul maxim). Zis si facut. Am fost, am schimbat, si acuma nici dupa 300 km, a inceput din nou. Mecanicul a zis ca e posibil sa inceapa din nou deoarece se pare ca este specific la honda acel sunet. Acuma stau si ma gandesc daca tacanitul acela este normal sau pur si simplu iara s-a intamplat ceva. O fi de la ulei ( fol motul 300v)? A mai intampinat cineva problema asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 ? A mai intampinat cineva problema asta? DA, cam toti ce detin f3/f4/f4i si modelul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
givemefive Postat Aprilie 18, 2015 Autor Share Postat Aprilie 18, 2015 Sa inteleg ca este posibil sa fi schimbat degeaba partea de distributie pe baza acelui tacanit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Am rezolvat problema cu tzacanitul la 3 F3 si 2 F2-uri. Ocupati-va de INTINZATOR, nu mai cautati probleme si motive in alte parti; valabil pentru HONDA in general, sportive in special! Varianta cu intinzator mecanic imi place cel mai putin... prefer alta metoda (la F2 e umpic mai complicat, merge cu mecanic, ATENT reglat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
givemefive Postat Aprilie 18, 2015 Autor Share Postat Aprilie 18, 2015 Defineste "ocupati-va de intinzator" te rog. Si intinzator mecanic? Sunt de mai multe feluri? Eu am cautat codurile de piese OEM si am cumparat OEM honda. Intreb si eu pt ca nu sunt in materie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Salut. Am avut si eu aceeasi problema, am schimbat intinzatorul doar desi cumparasem si lantul, insa persoana la care dusesem motocicleta a zis ca e nevoie doar de intinzator. L-am schimbat, sunetul a disparut, insa recent se aude ceva foarte fin intr-o anumita plaja de turatii. Daca zgomotul tau e la fel de puternic ca si inainte, ceva nu e in regula, la mine facea destul de mult zgomot iar dupa schimbarea intinzatorului a disparut complet.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 (editat) E de la intinzator. Si eu mi-am schimbat si lantul degeaba... Cam la aceeasi motorizare.. Editat Aprilie 18, 2015 de TM96UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
givemefive Postat Aprilie 18, 2015 Autor Share Postat Aprilie 18, 2015 Am schimbat si intinzatorul. Zgomotul disparuse pt o perioada. A reaparut acuma o zi din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 tacanitul de distributie...si bataia in oala de amreiaj sunt specifice hondelor...ai putea sa incerci cu un intinzator mecanic cu reglaj..dar iti recomand sa o faci la cineva care se pricepe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
givemefive Postat Aprilie 18, 2015 Autor Share Postat Aprilie 18, 2015 Pai accept recomandari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 (editat) Salut. Prin martie m-am decis sa schimb lantul si intinzatorul de la distributie din cauza unui tacanit ciudat ( ma enerva sunetul maxim). Zis si facut. Am fost, am schimbat, si acuma nici dupa 300 km, a inceput din nou. Mecanicul a zis ca e posibil sa inceapa din nou deoarece se pare ca este specific la honda acel sunet. Acuma stau si ma gandesc daca tacanitul acela este normal sau pur si simplu iara s-a intamplat ceva. O fi de la ulei ( fol motul 300v)? A mai intampinat cineva problema asta? O sa sune ciudat dar la F4i se potriveste intinzator de atv linhai care costa de 7 ori mai putin si este de 10 ori mai bun Editat Aprilie 18, 2015 de rylalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 (editat) daca nu e zornait si e tacanit cum spui incearca sa tragi ambreiajul sa vezi daca se mai aude.e posibil sa fie rulmentul acela din ambreiaj,oricat il schimbi iar incepe si se aude, am avut si eu problema cu intinzatorul de distributie si i-am schimbat doar arcul din interior dar la mine se auzea un zornait . Editat Aprilie 19, 2015 de Virus3nd3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
givemefive Postat Aprilie 20, 2015 Autor Share Postat Aprilie 20, 2015 Am facut un mic video la cum se aude. Nu`mi dau seama sincer daca este zornait sau tacanit. Poate cineva are o ureche mai buna ca mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Intinzatorul de distributie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 In afara de zgomotul ambreiajului, nu se aud in film alte sunete grave. Distributia pare sa nu se auda deloc sau sunetul e foarte slab dar e greu de filtrat un astfel de sunet dintr-un film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
givemefive Postat Aprilie 20, 2015 Autor Share Postat Aprilie 20, 2015 Tng intinzatorul l-am schimbat acuma 200 km. Acel zornait sau tacanit e de la ambreiaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Intinzatorul de distributie Postul nr 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 nu e zgomot de ambreiaj ala cum nu sunt eu popa...clar ditributia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Trage maneta si apoi las-o libera si ai sa auzi ca se modifica sunetul. cele mai multe Honde sunt asa, nu toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
givemefive Postat Aprilie 22, 2015 Autor Share Postat Aprilie 22, 2015 (editat) Am incercat cu ambreiajul. Nu se modifica nimic. La fel se aude. Ma uitam pe forum dedicat la 600rr si multa lumea era deacord asupra faptului ca intinzatorul de distributie (CCT) incepe sa faca figurii din cauza folosirii unui ulei gresit dpdv al vascozitatii. Momentan folosesc 300V 15W-50. Asa ca am facut comanda de un 10-w50 si sa vedem ce naiba se intampla. Desi banuiesc ca daca a inceput sa bata, indiferent ce fac eu in continuare tot asa o sa se auda Editat Aprilie 22, 2015 de givemefive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Lasa ambreiajul omule ca nu are nimic. Intinzatorul de distributue este problema Postul nr 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate