cristache Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 (editat) Pentru ca era frumos afara, ne-am gandit sa facem o plimbarica... de primavara... Editat Aprilie 18, 2015 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 mai vrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 18, 2015 Autor Share Postat Aprilie 18, 2015 Deoarece nu am gasit pizzaria faimoasa din Ruse, am mers mai departe...spre Veliko... Am ratat o curba pe parcurs si ne-am trezit pe centura...la Sofia, si ea nu era acasa...dar am gasit o carciuma pentru TIR-isti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Cum e drumul spre Sofia? Cum s-au comportat Tenereurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 da berea ??cum a fost berea ?? la cat mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Da, da, se vede pe voi ca erati echipati doar pentru Ruse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 19, 2015 Autor Share Postat Aprilie 19, 2015 Realizand ca am luat-o in directia gresita, am zis sa corectam si sa o luam spre statiunea balneo-climaterica binecunoscuta Constantin si Elena... Dar la un moment dat am ajuns la un ghiseu si o tanti ne-a cerut actele, noi le-am dat si am mers mai departe...si in final am ajuns la bai. » Post actualizat in 19 Apr 2015 20:28Da, da, se vede pe voi ca erati echipati doar pentru Ruse Da,dar costumele de baie erau pe noi... » Post actualizat in 19 Apr 2015 20:31da berea ??cum a fost berea ?? la cat mai multe Cred ca buna...doar unul din noi bea tot timpul bere...restul chestii serioase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Băi nemernicilor va invidiez maxim. Maxim am zis. Drum bun in continuare si să curga pozele, filmele si alcooalele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 21, 2015 Autor Share Postat Aprilie 21, 2015 Bineinteles ca am gresit drumul si am ajuns la bai la greci... Dupa o baie si o masa buna ne-am gandit sa facem cateva trasee prin muntii grecesti, adica muntii Pindus. In scurt timp am facut un popas, la carciuma din sat unde am facut un schimb cultural - tzipouro versus palinca... Am continuat catre Serres.. Spre seara am ajuns la Grevena, unde ne-am "odihnit" » Post actualizat in 27 Apr 2015 07:20Am ajuns acasa... Povestea serioasa: Anul acesta am facut o excursie mai "aproape" de casa, in Grecia, in Muntii Pindus, intotal aprox 2.800 km in 10 zile. Am incercat cat mai mult sa evitam asfaltul, dar zapada si alunecarile de teren ne-au inpiedicat sa intram in unele trasee... Poze si cateva explicatii: Primul obstacol: Recalculare traseu: O noua zi: Drumul se ingreuneaza si pana la urma se blocheaza... Continuam... Din nou zapada... pauza de refacere si poza cu Iorgos Amstel, gazda noastra... Va urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Bravo! Da ce secretosi sunteti... Super tura, cat de cald era in Grecia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 cat de cald era in Grecia? cred ca se vede mai tarziu... matematic, la limita dintre baitza si mai racesti vinu alb un pic in frapiera » Post actualizat in 27 Apr 2015 20:51 sau direct pe zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 28, 2015 Autor Share Postat Aprilie 28, 2015 Excursia continua... Pauza de pana... peisaje: Va urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 peisaje de nota 10, bravo voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 Am ajuns si la mare...in Golful Corint: Putina culturalizare...Oracolul din Delphi: Aventura continua...din nou drumul este rupt in calea noastra... Ajungem si la Muntele Olymp, dar ghinion,nu mai urcam pentru ca muntele era invaluit in ceata si nu avea rost sa orbecaim aiurea...dar am facut o poza unui turn din Litochoro: De aici nimic interesant...autostrada si spre casa... Urmeaza poze cu mancare si bautura...ce credeati ca doar am umblat pe coclauri? P.S. Multumesc ca ati editat titlul topicului, e mai potrivit... ``` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Din categoria "pipi in locuri faine" - cred ca deschid topic dedicat pt asta ca am material siiii, motivul real al baii de aprilie: » Post actualizat in 06 May 2015 19:48Urmeaza poze cu mancare si bautura...ce credeati ca doar am umblat pe coclauri? si pixdele! unde e pixdele?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Mai 8, 2015 Autor Share Postat Mai 8, 2015 (editat) Dupa cum v-am promis, urmeaza si partea de relaxare... Cei care nu au mancat sa nu vizioneze acest post... Ceva light... Dar si fast food... Si ceva pentru gatul nostru... Ceva bun... Frapiere... Si ceva la botul calului... ``` » Post actualizat in 08 May 2015 07:31Camera comorilor... Editat Mai 8, 2015 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Zici ca v-ati odihnit la Grevena? Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Mai 21, 2015 Autor Share Postat Mai 21, 2015 Am incercat... `` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate